Hemmahelg

Då var det söndag, har precis ätit frukost och sitter nu och myser med jannie framför tv:n.
Helgen har varit lugn och skön, började i Sthlm med en lunchdate där fina Anna stod för sällskapet. Pratade mycket framtid vilket kändes bra och spännande! Efter det var det dags för möte nummer två med ett företag, jag och VD:n. Men det gick bra, inget jobb än men bara att hålla tummarna inför framtiden, i november får jag veta mer..!
Kvällen var mysig hemma hos mamma M-O och Tor med mycket god mat!
Lördagen inleddes på vintagemässan, där min underbara klänning hämtades upp. Tyvärr blev de inga fler klänningar vilket var en besvikelse, men ett par svarta lackpumps fick följa med hem! Sedan blev det en lång dag på stan med Lena och Doris, dock inte så många fynd. Sedan blev det ett långt maraton av lekande och barn passande fram till kl 9 på kvällen, fick se framtidens innebandyspelare också.
Idag får vi se vad som händer, jag och papi ska hitta på något innan det är dags för tåget tillbaka.
Denna veckan som kommer är det äntligen dags för seriepremiär, som jag har längtat under alla intervaller (även om vi kommer få fortsätta springa dom)!


X och Y

Det består mina lektioner av, har svårt att förklara vad vi gör men hänger med! Är mest frekvens, koeffecient, tidsserier med mera. Än så länge är det bra, annorlunda men skönt också, lite siffror och formler så nu ska jag bara komma ihåg alla funktioner miniräknaren har också. 
 
Helgen gick fort förbi, tur att det snart kommer en ny! I fredags tog vi det bara lugnt, såg på en mysig film och slappade. Lördagen gick i Innebandyns tecken då jag först kollade på innebandy med W, sen mötte upp E från SSC för en  fika och slutligen blev det en spontanutgång med W och hans vänner. En rolig kväll, tänkte att det var lika bra att passa på att vara spontan nu innan matcherna började. Söndagen spenderades med en lång och mysig frukost hos sofie. Där vi åt nästan allt man kan tänka sig:  ägg, bacon, scones, yoghurt, melon, juice, te mm, riktig kvalitets tid! Efter det inhandlades en bokhylla, så vi slipper ha våra böcker i garderoben, mycket jobbigt att hitta en specifik då. Kvällen fick ett bra slut då Ems och Margo kom hem till oss och vi åt fonue och sen yoghurtglass. Mycket härligt och en nu uppvärmningsdans spikades, nu ska vi bara få med laget på det så kanske jag kan lägga upp en video här tillslut.
 
Till helgen har jag inte så mycket planer, mer till nästa helg faktiskt. Men så var det inför denna helgen också och den blev ju rätt rolig ändå!
 
S


Första veckan

Så har man gått en hel vecka i skolan, även om vi bara har haft tre lektioner. Nu är statistiken igång i alla fall och alla gamla mattekunskaper ska fräschas upp. Men än så länge hänger jag med! Veckan har även bestått av träningar och igår en träningsmatch. Vi tog oss ut till Ale och hann knappt värma upp innan matchen började, därav (förhoppningsvis) vår dåliga start. Matchen var lite blandad från vår sida, så för att citera vår tränare: "Det är skönt att vinna med så mycket fast vi inte äns spelar särskillt bra". Resultatet blev tillslut 11-4, min 5:a gjorde 5st mål och var inne på 2 bakåt så måste ändå räknas som godkänt. Hoppas att Ale fick lite att fundera på nu också!
 
I onsdags var det både skola och jobb, där båda gick bra. Har bara lite svårt att förstå att det redan är 48000 anmälda till nästa års lopp och att vi därför stänger anmälningen snart! Jobbade faktiskt även igår, men då för föreningen med att visa upp oss för skolor. Var där och höll i tävlingar och skulle värva medlemar, vilket jag tycker gick ganska bra. Kanske till och med så bra att jag ska börja träna ett tjejlag nu, men vi får väl se hur många som hör av sig!
 
Eftersom jag inte har så mycket roliga bilder som visar vad som händer i mitt liv tänkte jag att jag kunde visa min födelsedagspresent. Är ett tag kvar tills själva dagen, men finns bilder uppe på facebook som jag kan låna för att visa min nya favorit:

Tja Tja bloggen!

Så, då har hela sommaren passerat, utan någon som helst uppdatering. Men så brukar det vara. Sommaren har mest bestått av att åka mellan Stockholm och Göteborg, vilket inte är så konstigt då dessa platser är mina hem. Sommaren gick väldigt fort och den inleddes i stockholm med en veckas semester och sedan enligt tradition Solna fotbollsskola. Fotbollsskolan gick bra, roligt som vanligt och avslutades med ett stort vattenkrig där jag var en enda stor måltavla. Midsommar firades på landet, lugnt och stilla men även väldigt mysigt. Efter det var det tillbaka till gbg som gällde, för SSC- Salming summer camp- det som skullle bli en av sommarens höjdpunkter! Så härliga ungar, så mycket skratt, även vissa tårar, underbara arbetskamrater, lite sömn och många underbara minnen. Som exempelvis cornflakescupen, talangtävling, musiktåg, korvgrillning, ledarmatch, morgonträningar, kvällsbad, busvisslingar, atmosfear, videobloggar, queernight och mycket mycket mer! Visste att barnen skulle ha roligt, men jag hade minst lika kul! Ni som har träffat mig i sommar får ursäkta att jag har pratat så mycket om detta, men det är bara för att det var så otroligt roligt.
 
Så fort SSC var över tog vi tåget till stockholm, dags för Sebastians Dop vilket var väldigt fint och gick aldeles strålande. Därefter följde två veckor i stockholm där vi hann med lite olika saker innan vi avslutade vistelsen på torpet i vingåker. Därefter blev det göteborg för att förbereda innför Italien. Toscana var så underbar, ett superfint hus, varmt och soligt, massa god mat och bara sina nära och kära runt sig! En supermysig vecka, tack mamma! Väl tillbaka i regniga göteborg drog innebandyn igång på fullt allvar, med två nya tränare och ett lag som känns väldigt enat kan det bli bra. I år kan vi inte räknas som favoriter, men det kommer nog passa oss väldigt bra. När sommaren närmade sig sitt slut hade jag ett uppdrag kvar, world water week, världens största vattenkonferans i stockholm. En spännande vecka som var väldigt rolig där jag lärde känna många nya härliga människor och fick många idéer och lärde mig ett och annat!
 
Så nu är det vardag, jag har ju dessutom innan sommaren hunnit ta min examen, men jobbet lyser med sin frånvaro. Dock har jag fått massa erfarenhet och ska faktiskt nu ta tag i det uppdraget jag ändå har lyckats få. Statistikboken ligger här bredvid mig så ska även hinna läsa det vi gick igenom på föreläsningen i går innan det är dags för träning!
 

















RSS 2.0