Lite vad jag har gjort

Min blogg vill inte ladda upp alla bilder jag har tagit som visar vad jag har gjort. Men jag har i alla fall hunnit hänga på landet, baby simmat med syster och gullungen, varit på skolavslutning, varit på info möte om ett jobb, kollat kattungar och tränat. Nu är det ut på landet som gäller och förbereda för ommålning av huset som är helgens aktivitet.


Sommarlov

Nu sitter vi i bilen på vägen hem (ja, till och med Tobias har sagt hem en gång ;) ) vilket känns jätteskönt. För det innebär att jag är klar med skolan, att jag har tagit min kandidat examen i miljövetenskap och kulturgeografi! Är supernöjd med uppsatsen jag och Sofie skrev. Och jag är hel nöjd med dessa tre åren som jag har varit i Göteborg, haft den bästa klassen av alla år jag har pluggat, lärt känna många underbara människor och lärt mig massa om mig själv!
Har haft en härlig vecka med mycket att göra hela tiden, men framförallt en mysig kväll. I fredags hade vi middag hemma hos oss, i lördags såg vi Tobias gå match och hur han vann den och på kvällen åt vi middag ute, idag blev det fika för att sedan åka hemåt. Har dessutom fått fina examenspresenter som jag är jätteglad över:


Roligare saker finns det

Ja, idag har vi städat, hela lägenheten så den ska vara fin när vi får besök. Det tog nästan hela dagen, bortsett från att vi började kl 12. Så tre timmar, sen fick det räcka! Nu är jag på väg till gymet för lite yoga, tror att mina muskler kommer att uppskatta det. Sen blir det hem till Ems för att se MM finalen! Hoppas Pernilla vinner. Så tråkigt att det redan är slut bara.. Men nästa vecka börjar fotbolls EM och i augusti är det OS så blir en bra sommar!

Veckans planer är ganska många:
Måndag: lyssna på uppsatser och förbereda sig själv. Hinna träna. Avslutning med jobbet!
Tisdag: TA UPP UPPSATSEN! Sedan förhoppningsvis fira med takfest med bästa klassen! Träna ska hinnas med också.
Onsdag: antagligen fixa lite med uppsatsen. Morgonträning med laget?
Torsdag: uppsatsfix eller jobba. Sista träningen med laget på ett bra tag. Mamma kommer!
Fredag: uppsatsfix eller jobb. Övriga familjen kommer!
Lördag: kolla när Tobias förhoppningsvis går match. Examensmiddag
Söndag: fika och sedan hemfärd till sthlm


Bara vara

Idag är det en sån härlig dag när man bara gör det som faller en in! Började dagen med en löprunda, blev nästan milen tror jag i ett lugnt tempo. Härlig start. Efter det åkte jag och Tobias iväg för att fixa sommarens gymkort! Ska bli kul, ska bara hinna träna allt också.. När det var avklarat blev det en sväng på stan för att fixa lite presenter. Blev en bok till mig också, så nu när vi kom hem blev de att lägga sig i varsin soffa och läsa. Ikväll blir det en god middag med lax och färskpotatis samt semifinal i mästarnas mästare!


Juni månad

Har en ledig dag idag, som har ägnats åt lite ärenden och just nu tvättstugan. Har hunnit beställa nytt batteri till min pulsklocka, beställa linser och köpt dop present till lilla sebbe. Annars blir den en lugn fredag, hemma själv till och med. Passar dessutom på att ha en vilodag idag, så kanske lördagen kan bli första dagen denna vecka utan träningsvärk. Hade ett fyspass igår som var jobbigt men roligt! Känns nästan jobbigt nu att inte kunna vara med så mycket.. Men tar ju med mig min pt hem till Sthlm så det ska nog gå bra!

S


RSS 2.0