Det regnar men jag är glad!

Sitter hemma hos Nora, vi ska laga mat och sedan se på fotbollen. Vi har nyss lärt oss massa om Rannebergen, dit vi ska imorn på utflykt! Idag tog insektsprojektet slut, en kungsfågel måste äta 2 spindlar på 3mm per minut för att få i sig tillräkligt mycket med energi på en dag. Igår räknade vi insekterna, det var lite äckligt, men vi hade sprit som tur var.




Nu väntar vi bara på sofie, men ballongerna är hemma hos henne!
S

Runt och om igen

You've been watching me for a while and you like what you see
It's in the eyes of the beholder
Now give them to me

Give me your eyes so I can see me straight
Give me your eyes and watch me walk away

S

Leka i skogen

Vi var ute i skogen idag, insekter skulle samlas in! Man tog en påse runt en gren och sen skakade, och så gjorde man på fem grenar innan man knöt påsen så inga skulle rymma. Detta gjorde vi sedan på 10 granar och 10 tallar, sen var dena skoldag slut! dock vet vi ju inte om vi faktiskt har fått några insekter, kan ju vara så att vi har 20 påsar med luft, vilket vore väldigt tråkigt..
Är nästan helt frisk idag, vilket känns underbart! Så imorn är jag helt frisk och kan träna igen! Men jag var faktiskt ute på promenad igår, när jag kom hem kollade jag hur långt jag hade gått och det var faktiskt en mil så kände mig ganska nöjd.
Men nu ska jag nog börja med maten!
S


Vårtecken



Var ute på prommenad i nästan två timmar, så nu är jag trött.. Knepigt vad man tappar när man är sjuk, nya tag nästa vecka! Jag gick själv, vilket tydligen var konstigt, men hade ju med telefonen så tror inte jag var tyst så mycket av tiden. Var ganska varmt ute, men blåsigt som det alltid är på västkusten. Men ska börja laga mat snart, får finbesök ikväll!
S

En bra söndag!

för jag börjar känna mig som vanligt, vilket betyder nästan frisk! Så imorn blir det träning, skulle tom kunna tänka mig att springa men får se om N har lust att tränaa, annars blir det till att utnyttja en av gratiskupongerna jag fick förra veckan. Men nu när jag har suttit och tittat på S som har spelat landslag så blir jag inspirerad och peppad, nästan laddad för försäsong (men vi ska inte börja överdriva nu) Så idag blir det nog en promenad, lassagne till middag och ladda batterierna till nästa vecka! För på torsdag åker jag till uppsala och sen blir det full fart fram till söndag kväll skulle jag tro.

S


Bomull i huvudet

Känner inte riktigt att jag kan njuta av det fina vädret som är utanför mitt fönster, för denna förkylning har mig i ett järngrepp.. Var dock ute på en timmes promenad i förmiddags men när jag väl hade gått upp för trapporna här hemma var jag helt slut. Sen är det ju löningshelg så ingen vill ju vara hemma med mig ikväll, så får väl fortsätta med mina vänskapsarmband (säg bara till om du vill ha)
En positiv sak idag är att jag förhoppningsvis kommer att ha läst ut min andra kurslitteraturbok ikväll, bara 20sidor kvar! Om en timme börjar Sofies andra landskap, och den kan ni följa här! Debuten gjordes igår och den var riktigt bra, så håller mina tummar för att det ska gå lika bra idag om inte bättre.
Tills dess för jag väl nöja mig med lite allsvensk fotboll, botten mot toppen, AIK-Häcken..

S

snuvig

Är jag, inte lika ont i halsen dock så det känns skönt. Är ledig idag, så idag ska boken läsas ut! får se om jag lyckas med det.. annars har jag börjat pyssla, vänskapsarmand i mängder, nä inte riktigt. Men måste till Panduro för lite fler trådar! Helgen blir ju kvar här i GBG, kanske lika bra med tanke på att alla biljetter tillbaka hit på söndag var slutsålda..
S

När solen lyser blir man glad

Trots att man har varit i skolan hela dagen, har varit trött också, fast jag har sovit mycket. Måste bero på min förkylning.. Just nu sitter jag och väntar på tvätten, och att dom sista biljetterna till x2000 ikväll ska komma upp som sista minuten biljett. Än har jag inte gett upp hoppet! Annars blir det Frankes ikväll med tjejerna från laget. Men helst vill jag hem och slappa..
Har inte så mycket nytt att tillägga..
Förutom att Sofie är i karlstad nu! Lycka till vännen, jag ska följa dig på webbtv.n!

S

miljöinsperationsdag

Har utblick ordnat idag på handels, mycket bra fixat! Var bla och lyssnade på Maria Wetterstrand som pratade om att alla är viktiga i miljöarbetet och varför inte köpenhamnsmötet gick som det var tänkt. Och hon passade även på att pika alliansen när det gick, haha. Sen var det lite tävlingar (hoppas på biobiljetter eller en ny cykel..) och miljönbron fanns där, så vi kan se vad det blir av det..
Nu är morb på väg hit, ska äta middag innan vi ska crasha Sofies place!

S


Nattliga aktiviteter

Ska sova snart, men just nu fixar jag med ett mycket viktigt projekt, nämligen ladda min mp3 med bra musik till Underbara Sofie så hon kan bli grymt peppad till landslagshelgen!
Själv hade jag min sista träning idag innan försäsongen, den var rolig men inte så glad över att vi inte ska träna mer nu. Speciellt med tanke på att vi ska spela cup. Men tror att jag framförde den åsikten så mina tränare förstod..
Idag var jag ute i skogen också, fotade lite och fick en biobiljett, allt för forskningen!
Nu är det godnatt!
S

dagen lider mot sitt slut

Och jag har inte gjort mycket nytta, mest läst stieg larsson och inte kurslitteratur. VAr en sväng i skolan och labbade, vi hade haft superfrön! Nu är jag ensam hemma och väntar på att det ska bli lite fotboll på tv, fast det är ju imorn den roliga matchen är: Inter-Barca! Man får skynda sig hem efter träningen..

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

S

Skrynklig, dagens adjektiv

så känner jag mig, kännslan kanske förstärktes något av att jag tog på mig en skrynklig tunika.. Men inte konstigt att känna så efter dena helg. Har sovit ut idag, väldigt skönt. Så har inte varit uppe allt förlänge men måste äta lunch snart, ska till labbet klockan 1 för att kolla på våra salladsfrön! Vi harnämligen blivit påverkade av vulkanutbrottet, skulle haft föreläsning imorse men föresläsaren kom inte hem med flyget. Ganska skönt men nu tror jag att det är 3 stycken föreläsningar som är uppskjutna så jag undrar när dom kommer dyka upp som en överraskning..
Det märks att man är tillbaka i gbg, för solen lyser och det är varmt, mycket skönt!



S


Tillbaka

Vilket faktiskt känns okej, eller till och med bra! Inte komma hem känslan, den infinner sig när man rullar in på centralen. Men kanske ska berätta lite om helgen!
I fredags kom vi fram runt lunchtid och mötte upp Ullis och åt, mycket trevligt. Sedan skulle folk hämtas från centralen så åkte tillbaka dit och jag blev bjuden på glass på godaste Glass av H, deras cocosglass skulle jag kunna leva på! Sedan blev det till solna och lämmna väskan innan jag mötte karin. Snabbfixade oss och sedan till Tikkanen som fyllde 20, grattis! Det var riktigt kul och utgången också, jag och linda dansade som galningar! Hemma vid halv 4 skulle jag tro..

Lördag, då var det sm finalerna i innebandy med Sofie som gällde! Kort sagt, damernas final var bäst och täby var rikitgt dåliga tyvärr.. Men kul var det att vara där! Innan det hann jag shoppa med mami, blev en klänning till det kommande brölloppet, kanske blir en bild på den senare, det var ett svårt val men jag är nöjd.
Sedan ut till tyresö för Gittas födelsedagsmiddag, alltid lika mysigt att träffa släkten! Sedan in till stan för att fira Verums födelsedag! Inte lika bra musik, men jag och linda dansade hela kvällen ändå, så nu måste jag klacka om mina skor..

Söndag: Sovmorgon! välbehövligt, sedan blev det brunch/frunsch med familjen innan det var dags att sätta sig på tåget hem.
Det var min helg, en mycket rolig sådan! Nu blir det en lugn vecka med mycket läsande och förhoppningsvis sol!

S


I laboratoriet

var vi idag, kul att vara tillbaka! spenderade en del tid där under gymnasiet vilket var väldigt kul, dock alltid lika jobbigt efteråt när labrapporten nalkades.. Tror dock inte att det blir en lika jobbig rapport den här gången! Är en frölaboration vi gör när  vi kollar hur de påverkas av koppar. Fortsättning följer nästa vecka! Då ska jag ävven ut i skogen på ett forskningsprojekt. Frivilligt anmäld, får ju vara i skogen i förhoppningsvis bra väder och ska få en biobiljett för den trevliga stunden.
Ska strax ägna mig åt dagens träning, promenad hem till P där vi ska laga middag, hoppas det blir gott!
Imorn blir det stockholm med Podie också! Kommer fram ca 10 om någon skulle vilja möta mig på centralen.. Sen blir det mycket folk att träffa och utång på kvällen! Shoppning med mami på lördag, innebandy finalerna, utgång och sedan en lugn söndag.

S


Cykeltur

Sitter hemma och har inte mycket att göra, man kan ju alltid plugga men det känns inte så lockande.. Jag och suss var ute på en cykeltur nyss, eller hon skjutsade och jag satt bak men det var mycket trevligt. Får vi ta och göra om! Har även börjat bli duktig på att komponera ihop maträtter, om jag själv får säga det. Idag blev det couscous med tomat och basilka sås samt fisk. Till detta gjordes även en sallad! En klapp på axeln idag igen.
Just, fick sluta en timme tidigare idag i skolan, vilket var otroligt skönt.. Visste ni förestem att usa inte har en enda miljöskatt? Inte okej..
S

En vanlig dag

Fick sovmorgon idag, välbehövligt! Ägnade mig åt stig larssons sista bok vid frukosten och efter det tog jag tag i tvätten. Var tom så duktig så jag manglade lakanen, en klapp på axeln till mig. Nu ska jag snart sätta mig o plugga lite, våran balkong här är hur bra som helst, vindstilla och sol hela dagen! Sedan blir det iväg till botan vid 1 för dagens föreläsning, ekonomi står på schemat. Ikväll vet jag dock inte vad som händer, kanske en långprommenad om vädret är lika fint ikväll.
Ser fram emot helgen, har fullspäckat schema (som vanligt) men allt ska bli jättekul! Så, det skulle kunna få bli fredag nu!
Göteborg igår:


S

Förlust, kan man minst sagt säga..

Spelade mot herrlaget, vi förlorade med 25/30-3, det var helt enkelt spel mot ett mål i en och en halv timme... Så nu ska jag dra täcket över huvudet och fundera på min framtid!

S

hej hopp!

Klar i skolan för dagen, vilket är skönt, och solen lyser idag igen så har satt på mig pulsklockan nu och är redo för en löprunda. Ska bli en ordentlig sådan också. Ikväll är jag uthyrd, men hade krav om att se match, så de är planerna!

S

Något så litet

Tänk var små saker kan göra det hela lite bättre, som idag, det har varit sol och lä på våran balkong. Så satt där ute i två timmar och njöt samtidigt som jag fick lite nytta gjort.
Sen träffade jag sofie och vi var hurtiga och spelade badminton! Det var riktigt roligt och ska helt klart bli en vana, minst en gång i veckan.
Nu ska jag nog diska efter min goda middag, hittade ett recept på baksidan av bönkartongen och det var riktigt gott med lite egen inspiration..

S

Söndag, igen!

Hur kan en vecka gå så fort och kännas som 100 år på samma gång, för en vecka sen var jag i argentina och nu sitter jag i min soffa och borde gå o handla så jag kan få i mig lite frukost! sedan tror jag att jag tar med mig den otroligt roliga boken luften och miljön ut på balkongen o läser den där. För vi har fint väder i göteborg idag.
Matchen igår, den var bra, inte så många målchanser i första men det var ett högt bolltempo och det bjöds på många tunnlar. Innan matchen spelade vi national encyklopedins spel, svårt kan jag ju tala om.

S

Bakom molnen

Lyser solen upp här ibland, vilket gör denna dagen lite mer trevlig! Igår var vi ute, några stycken från laget, jag gjorde en koll iför valborg och det kan nog bli bra. Därav lite seg idag, men ska börja ladda snart för matchen med stort M! Tidigare idag har jag gått en sväng på stan, först med S och sen med S, och jag shoppade faktsikt, fast det inte var meningen. Men gjorde ett bra att ha köp för 50:-, en svart kjol i sån model som passar mig och som tidigare kostade 200:-, mycket bra tycker jag!
Nu är det dags för matlagning snart, innan jag ska åka hem till E. Så undra vart s håller hus..

S

en trött torsdag, eller en trött saga

Nu har sömnbristen börjat slå in, så i natt ska jag sova! och inte på föreläsningen, dock är det svårt när man har en sådan tråkig föreläsare som vi hade idag, gäsp..
Var på friskis med nora idag, kul men jag hade önskat att passet hade varit mer jobbbigt och mindre balans, men men! Imorn är det redan fredag, tänk vad tiden går..

Sov så gott
S

Morb och pudie was here

Har precis gått, efter en lång tjejkväll med fruktsallad, anna anka och mycket tjejsnack! Ni är så kloka och rara. Och ett stort GRATTIS till Sofie, våran nya landslagstjej. Ni kan läsa mer om det här.
Idag var första dagen i skolan, vilket var kul, träffa klassen är alltid kul. Sen hade vi även Håkan idag vilket räddade eftermiddagen.
Har börjat få planer för helgen också, på fredag blir det utgång med laget, lördag dag är det shopping med S och på kvällen ska el classico ses hos E. Sen är söndagen ganska öppen vilket känns skönt.
Och uppsala håller på att gå i lås nu, eller allt är i lås, ska bli jättekul!
Men nu ska jag sova, jag och N ska träna efter skolan imorn, friskis..

S

Untanför mitt fönster

Så är det inte längre strålande sol som jag har vant mig med, utan nu är det grått och regnigt och ca 5 grader.. Känner mig inte så positiv att the moment, allt var bara så bra och roligt borta på andra sidan atlanten. Men ska försöka ta tag i mig själv och börja plugga samt utforska studera.se och kanske packa upp min väska.
Men något som var roligt med hemresan, för det fanns en sak, det var att jag åkte med halva argentinska landslaget i fotboll och satt mitt bland dom! Dock fick jag sitta bredvid den blygaste som inte kunde ett ord engelska, vilket fick mig att inse att jag borde lära mig spanska på riktigt. Så nu måste jag försöka kolla upp vem jag satt bredvid.

S

Iguazú

En av de finaste platserna på jorden! Som jag fick dela med den underbaraste vännen på jorden!












-bilder











S

Vill inte

Hade garna stannat har langre, kanns inte alls som om det ar dags att aka hem imorn.. Men vi har redan borjat gora planer om att komma tillbaka sa det ar bara att se till att de forverkligas! Bussresan tillbaka hit till Buenos Aires gick bra, tog den tiden som den skulle. Dock hade vi tva barn som grunade om vart annat sa sov inte lika bra. Men vi tog igen det snabbt pa vart hostel. Har aven hunnit lasa ut stige larsson ett och tva pa dessa bussresor, sa maste lasa den tredje nar jag kommer hem!
Men det far racka nu, kanske ska forsoka ta en svang pa stan innan det ar grillfest ikvall.
Skulle ha visat lite bilder men det far bli nasta gang jag skriver hemma i sverige!

S


Kort o gott

Nu ar kl halv 10 pa morgonen i Iguazú och vi ska snart checka ut. Igar var vi o kollade pa vattenfallen sa har massa fina bilder som ni kommer att fa se sen. Det var otroligt vackert och hur varmt som helst, men vi fick svalka av oss nar vi akte in under vattenfallen. Ska aka tillbaka till B A idag sa kommer fram dit imorn bitti, en natt till pa buss. nar vi skulle aka hit var en vag avstangd sa vi satt pa bussen i 22h, men det var det vart.
Det far nog racka, ar ju tillbaka snart!
S

RSS 2.0