Bloggen och jag

Vi går inte hand i hand nu, eller rättare sagt så prioriterar jag annat. Men så får det vara just nu, för det mesta bloggar jag ju för min egna skull så då gör det ju inte så mycket. Och ni som undrar vad som händer i mitt liv kan ju ringa i värsta fall.
idag tog det fina vädret slut, känndes nästan som höst då jag och emelie lagade grönsakssoppa till lunch. Men det var ju väldigt gott och passade bra! Men ska byta ut detta regn mot sol imorgon för då åker jag och mami till ROM! Och när jag kollade på SMHI i går så skulle det bli fint väder hela helgen så hoppas att det kan stämma för en gång skull.
Annars händer det inte så mycket, skola och träning som vanligt. Igår var jag faktiskt på ett stepp pass, kännde mig väldigt lost utan klubban i handen men skönt att skratta åt sig själv ibland, Emma fick sig säkert ett gott skratt också. Har grym träningsvärk i magen också nu när jag har testat mitt nya magprogram, kommer kännas ännu bättre ikväll antar jag..
Men nu ska jag ner på stan, en lite fika med Pelle blir det innan det är dags för innebandy.

S

Två trötta Tjejer

Robyn ligger utslagen i min säng och sover, och jag går på sparlåga! Vi blev spontana och hamnade på chalmers pubrunda igår så var hemma halv 4 i morse. Men kul hade vi, mycket dansande och en del intressanta människor.. Och hela dagen idag har spenderats på stan! Jag har inhandlat nya innebandy skor (sponsor papi) ett par blåa jeansshorts, som jag har längtat, och en super söt blommig topp! Imorgon kanske det blir en sväng till på stan, vi får se vad vi hinner med.
Nu ska jag åka och hämta pappa på stationen så får väl väcka Robyn!

S


Från förra gången, när man var lite brun och fin..


endorfiner

Igår var jag hurtig, skulle gymma med Emmis vid ullivi så prommenerade dit, vi var duktiga och tränade i en och en halv timme (känns lite idag faktiskt!) och sen promenerade jag hem. Och hur glad var jag inte efter det! Trött så klart också men somande i tid så var inga problem. Idag då, först seminarum som jag antar gick bra, gäller för det mesta att delta bara och det tycker jag att jag klarade. Sedan nu på eftermiddagen har det blivit en löprunda, ja ännu mer endorfiner! Men att springa upp för min backe är inte att leka med, så kommer nog bli en del back träning där framöver. Så nu ska jag bara klä på mig innan det är dags att springa iväg på möte, marknadsföringsgruppen står på schemat!

För övrigt har jag skofrossa, har jättestort behov av att köpa skor, men borde verkligen inte göra det..


S

andas ut

så, vet att det var ett tag jag skrev, men till skillnad från alla stora bloggerskor har jag inte haft tid och säga att jag har en blogg pause för jag har så mycket att göra utan det bara blev så ändå! Har verkligen haft massor med både skolan och innebandyn, sist jag skrev var väl i fredags så har hänt en del på den tiden.

Fre: halva dagen spenderades hos sofie med ordentligt jobb med grupparbete. Sedan hem och äta innan vi den stora hejarklacken skulle till lisebergshallen för Pixbo-Falun. Vi i hejarklacken fick jubla då idolen gjorde mål och tillslut vann pixbop också! Sedan blev det en sväng till Suss också för mycket trevligt häng innan det var dags att sova.

Lör/Sön: Tåg ner till malmö för konference om integrationsprojekt, som höll på lördag och söndag, väldigt intressant och inspirations givande! Avslutades med att kolla på basket också innan vi var hemma kl 8 söndag kväll. Kvällen fortsatte även med telefon möte om Pm skrivande innan jag fick sova.

Mån: Pm skrivande på hög nivå, hela dagen men bra blev det. Kvällen spendrades med möte i torpa där nästa säsong diskuterades. Ett ganska bra möte tror jag/hoppas att folk tyckte.

Så nu är det största jobbet lite av avklarat, men finns en hel del att göra. Känner att mitt huvud är lite slut så orkar inte skriva mer nu, men ska bli bättre nu!

S

allt och inget

Tentan är gjord och den värsta ångesten har lagt sig, kanske för att vi slog till med ordentligt firande för en gångs skull! Dock var det tråkiga vakter som inte lät den äldsta av oss komma in bara för att hon hadde glömt sitt leg, men blev rätt bra ändå eftersom vi bestämde att vi skulle festa snart igen! Och sommarkurserna och sommarjobbet är nu sökt, mycket skönt.
Idag har det varit lite för slappt, men ja, så kan det gå. Har dock hunnit med ett möte, vilket gjorde lite bättre när det gällde strukturen. Dock är det massa annat som är väldigt oklart och jag hoppas att utfallet blir så som jag önskar. Men nu ska jag packa väskan och åka till träningen!
Imorgon är det fredag och helg, och vad roligt jag ska ha det!

S

kära nån då

Så känns det lite just nu, men å andra sidan är det ju dagen innan tentan! Huvudet är fullproppat med kunskap som ska skrivas ned på ett pappar i morgon i koncentrerad form, med skräckblandad förtjusning för hur det kommer gå. Men har suttit med mitt kära plugg gäng hela dagen så något borde vi ju ha fått in!
Förutom det så har jag nu sökt sommar kurser, 5 st olika bla: samhället sårbarhet och risker (typ), statistik, idrott och genus mm. Detta om jag skulle få brist på saker att göra i sommar!
Mer än så händer inte just nu, speciellt kommer inte min innebandyklubba vilket stör mig oehört!

S


Välkomen till dagens lunarstorm möte

En dag full med tenta plugg resulterar i alla möjliga konstiga komentarer, så som att underliggande kulturella norrmän ligger o lurar bakom kanten och diverse svengelska. Huvudet känns som mos just nu och handlar tentan bara om Marknad vs staten för utveckling?
För att få pause på detta ska jag träna, men borde också fixa ett grymt personligt brev(hur lyckas man?) för det bästa sommar jobbet jag skulle kunna få, söka sommarkurser om jag inte får det och sen så är det nog ett ton med saker som behöver fixas med klubben just. Pust.

I alla fall så gick helgen i innebandyns tecken, kolla på sofie i fredags, och min idol var såklart grym! Spela match själv i lördags, vinst med 10-4 och igår kväll vinst med 12-2.
Nä, dags att gå!

S


Äntligen helg!

Då var det fredag, och jag har varit duktig och tvättat, handlat lite och lämnat in skor på omklackning! Sedan blev det en lunch på stan med Emelie i det väldigt konstiga vädret. Ena stunden snöar det och i nästa är det strålande sol, märkligt..
Ikväll blir det innebandy (som resten av helgen) då det är kvartsfinal 1, pixbo-fauln, så måste dit och heja på idolen! Som jag umgicks med igår då vi hade glee mys, och som vi förhoppningsvis komemr hinnaha oftare nu.
Men slutet av helgen blir jobbigare, då dra det riktiga tentapluggandet igår.. Så ska läsa lite nu för att vara ordenligt förberedd.

S


Elle

Fick jag i alla hjärtansdag present vilket var väldigt trevligt! Så nu blev min dag lite bättre, hittade den här fina bikinin i tidningen bla:
 
Fast en vit är ju frågan..  och priset..
Fanns mycket mer fint, men ska ju spara pengar till Rom!

S

Singin' in the rain?

Var så glad över mitt fina paraply när jag gick till skolan och det regnade, men så idag på väg hem från skolan så blåste det så mycket så att det gick sönder. Så nu är jag trött på vädret igen!
Jag har lyckats klanta till mig också, efter 1 ½ års studier så måste vi nu anmäla oss till våra tentor, och så klart lyckadesjag glömma bort det! Men fick gå till institutionen idag och som tur var så löste det sig.
Annars då, ja mötet var lyckat i måndags, men får tyvärr inte säga något om det än.
I tisdags var det semeldag och godisdag! Så fick gå ut och springa i det härliga vädret, vilket var ganska skönt måste jag tillägga.
I går var det ingen innebandy heller, så fick gymma med biffen, hon var min PT och lite träningsvärk har jag allt idag. Och idag har jag äntligen läst ut den tjocka boken så har bara den lilla kvar och tentan närmar sig..

S

Tillbaka på västsidan

Så fort kan en helg gå, tror jag skrev sist i torsdags om jag inte mins fel.
Fredagen blev i alla fall plugg och match, och det sistnämnda behöver vi inte prata mer om alls!
Lördag morgon var det tidig uppgång och tåg till staden med stort S. Och för att göra det ännu bättre skulle jag och lillebror på Sydpoolen!


Men var inte så där kallt utan ganska helt behagligt efter ett tag, och oboy vad kul det är att åka vattenrutchkanor! Efter visiten där blev det till att agera chaufför till tyresö för en underbar mysig och trevlig middag med alla kusiner, mammor och kära familjemedlemmar! Mycket skratt och god mat!
Sedan köra hem och efter en perfekt parkering har man nu större förtroende för att få låna bilen, skönt.
Söndagen inleddes med något mycket personnligt som jag inte bara tänker skriva lite snabbt om så spar det för mig själv.
Sedan blev lång prommenad med Doris och hundarna i det härliga vädret! Efter det blev det pajbakning på högnivå innan det var dags för familjemiddag! Och lek med sötaste maxen!
Bilder från denna dag kommer senare, för hinner inte nu för det är redan måndag..

Dagens bästa: VG på förra tentan!
Mest spännande: Möte ikväll, hur ska detta gå..

S


Mycket märkligt

hur saker och ting ändras, och man vet inte om det blir till det bättre eller om man har gjort något riktigt dumt för än efteråt, det ända man kan hoppas är att man har lärt sig något av det i alla fall. Och hoppas får man alltid göra, oavsett hur det går.

Hade ju möte igår, var inte alls så sugen på att gå men efter middag hos sofie och säsong 2 bästa gleeavsnitt hittills (boys vs girls mashup!) så tog jag mig till torpa och mötet blev riktigt lyckat. Känns som att denna profilgrupp också har börjat rulla nu! Varje steg tar oss lite närmare våra mål.
Efter det var det träning, 11 tappra som körde småmål, väldigt kul och väldigt jobbigt. Klubban bråkade inte allt för mycket med mig men känns skönt att den nya är på väg!
Nu ska jag nog ta och äta lite lunch innan det är dags för dagens föreläsning: Rural development. Har verligen fått använda mina engelskakunskaper nu när både litteratur, föreläsningar och tenta frågor är på engelska. Mina anteckningar har dock en tendens att bli mer svengelska!

S


Jag längtar efter den dagen då man känner sig så här igen..


Mycket att göra

Ska plugga, fixa lite innebandy saker, glee middag hos sofie, möte, träning och imorse var det skola. Men det är väl så det ska vara antar jag. Speciellt med tanke på att att jag inte gjorde många knop igår, dock fick jag med mig en ny kärlek hem! En rosa skönhet från zara, tänkt att ha på mig när jag och mami är i Rom och vädret förhoppningsvis är så där härligt vårigt!
Kanske också borde ha mina blåa skor till den..

Så nu har halva veckan gått, och snart är det helg! En helg som börjar med match, fortsätter med resa till sthlm, åka till sydpoolen med lillebror, middag med familjen, träffa syster på stan och avsluta med familjemiddag hos pappa. Känns precis som den helgen jag behöver!
Nä, nu ska jag bli bästa vän med Geographies Of Developing Areas!

S

RSS 2.0