the real...

Känns som en konstig dag idag, en mycket märklig måndag. Men det är som alltid första dagen på resten av ditt liv, men idag känns det ganska ovisst. Är ledig idag, bara tack vare att vi har jobbat så bra innan. Ska nog bara ta det lugnt, fixa lite saker och gå en prommenad. Kan nog behövas för båda kropp och själ. blir ingen bild idag, för ser ut som jag vet inte vad och har samma frisyr sen i lördags. Var ju och fixade håret då så vägrar att släppa min frisyr, men blir väl så illa tvungen efter träningen ikväll.
Kan skriva mer om brölloppet senare, och visa några bilder, men tog bara med mobilen för vi fotade med en annan kamera. Men det var super fint och önskar Anna och Richard Larkin all lycka!

S

Nattblogg

Då var det dålig uppdatering igen, och bättre blir det nog inte i helgen, men vi ska se vad vi kan gör åt detta..
Idag har jag haft årets första mördarpass, med 4min intervaller på 80%, efter 3st dog mina lår. Tur att det bara var styrka, backträning och styrka kvar då. Och innan dess var det 2,5 km uppvärmning. Men det är så det ska vara, kanske blir en beach 2010 ändå!
Idag gjorde vi klart vårt arbete också, plus postern. Den borde ligga bra till för segern så ni kanske får en förhandstitt senare..
Igår, vad gjorde jag då. Jo var et tag i skolan först, innan jag biffen och babe gick på stan en sväng samt fikade. Alltid lika mysigt. Sedan tog jag och Suss en liten runda på kvällen och spanade in mitt nya område, det stämmer, jag har en lägenhet nu! Men det kan vi prata mer om imorn, för nu ska jag sova!

S

Myssöndag

Började med frukost med mina syskon, storebror hade lagat pannkakor till oss alla! Maxen fick dock nöja sig med ett kex, men han såg ganska glad ut ändå. han är i alla fall hur söt som helst! Så vi ska umgås mycket i sommar hade jag tänkt.






Efter denna lunch var det fullfart runt stan med min resväska, men det var det värt! Sedan kl 18.00 var det dags för middag, Grill var platsen. Och det var gott, riktigt gott. Var hur mätt som hels, men hade gärna ätit mer!




Hoppas att sommaren blir så bra som jag har tänkt mig..
S

Dopdags

På lördagen tog pappa och jag bilen upp till gävle för dop! Maya Lilly Theresia ska denna söta flicka heta. Dagen till ära var det strålande sol och dagens stjärna var på bra humör hela dagen. Fick även veta att min gudmor och de två små prinsessorna ska ner till sthlm en helg i sommar så då ska vi hitta på något roligt!






Sötare tjej får man leta efter!
S

Om helgen, fredag!

Första dagen, spenderades med mina underbara tjejer! Jag och S åt årets första mjukglass innan vi tog oss hem till solna och mötte upp E för att förbereda middag. Middagen bestod av grillning på S terass med familj i det fina vädret. När klockan blev kväll gjorde vi en snabb fix och åkte in till stan för drinkar. Där blev det riktigt tjejsnack, planer för sommaren mm! En härlig kväll som slutade i säng runt halv 4.





Ni är underbara, längtar redan till vecka 29!
S


Idag är första dagen

För första försäsongspasset! Var lite ångest innan men det gick faktiskt helt okej, jag tycker det är skönt att vara igång igen så man inte behöver träna själv. Har varit i skolan också, grupparbetet börjar ta sig. Förhoppningsvis är vi klara den här veckan.
Har haft en jätteskön helg i sthlm, men bilder och vad jag gjorde får vi ta imorgon, för nu är jag jättetrött och ska upp tidigt imorn.
Men Dagens bästa: Fruktsalladsmys med Suss och Malin!
S

På tåget

Ska se om bilduppladdningen vill fungera nu, men vore ju högst tveksamt. Sitter i alla fall på tåget, något försenad men på väg hem för en helg som nog kommer bli väldigt trevlig. Idag är det my and the girls som gäller. Först en liten sväng på stan, sen grillning och sist men inte minst utgång! Imorn blir det en sväng upp till Gävle för att gå på dop, Maya Lilly Theresia. Väldigt fina namn om jag får tycka till. Sedan på söndagen blir det lugnt, en fika planerad för att planera en ev kort roadtrip! Sedan söndagsmiddag med mami på grill. Och på måndag morgon går tåget tillbaka kl 07.17. härligt!
Min nya kärlek!
S

om en vecka

Så ska jag iväg på bröllopp, vilket ska bli jättekul! Har ju berättat om mina inköp mem inte visat dom, så tänkte att det var dags nu. Insåg igår när jag skulle fota klänningen att den är för fin för att ha i garderoben, den borde få hänga framme. Är helt enkelt kär i den! Men vi kan börja med skorna:

Klänningen ville inte, så tar den senare!
S

Det är jobbigt med grupparbete

Eller inte, faktiskt ganska kul! Jag och max satt och jobbade (?) lite idag så här för ni en förhandsvisning på en del av vårat arbete!


Haha, ja det är faktiskt en del av arbetet, än så länge i alla fall.
Men det får räcka för idag, måste gå och lägga mig för imorgon är det en heldag/kväll och natt med mina underbara tjejer!
S

Tänk hur olika man kan tycka

jag tycker inte jag har utvecklats
men vi tycker du har det bara du ser det inte
Vi tycker du behöver jobba på..
allla mina tidigare tränare tyckte det var min styrka..
du är inte snabb
jag har inte tränat snabbhet på ett år
man ska vara här under försäsongen
jag kan inte vara här
det kanske går att ordna
du spelar upspelsback
det är det jag har varit förr när jag har varit back
fast egentligen kanske du inte borde vara det

OSV, suck.
 När allt var lite lättare..

S

mys tisdag

Blev det igår, S kom hit och vi lekte handywoman innan vi lagade middag. Efter det blev det en promenad för att våldgästa hos N och vi tog med oss henne på promenaden. den slutade att vi traskade hem till mig och såg billy eliot och åt glass. Mycket mysigt!
Igår lyckades jag och sus misslyckades med vår tvätttid, igen, men verkade som vi hade tur den här gången också!
Men idag då, det är varmt, har invigt mina omlottbyxor och väntar på att solen ska dyka upp så jag kan sola lite. Ska först ta itu med lite skolarbete, ska skriva ca två tredjedels sida så borde inte vara allt för jobbigt.

S


Nästan, snart, med lite vilja!

Så lyser solen igenom målen här! vi skulle i alla fall få upp mot 18 grader idag, så det känns generöst. Ska snart till skolan, ska bara äta lite lunch och kolla lite mer på olja. Men har faktiskt plockat fram två böcker vi kan ha. Gäller bara att välja inriktning på arbetet.
Igår powerwalkade jag och suss, nästan i två timmar faktiskt. Var riktigt skönt, så ska kolla upp hur långt det var..
Idag har vi inte så mycket roligheter att bjuda på, skola och tvättstuga. Ska se om jag kan lura någon att ses, har ju två vänner som har varit iväg på äventyr..

Riktig måndag

När man verkligen bara längtar till helgen, och bara vill att veckan ska gå i raketfart! Och sen börjar jag bli trött på detta, nu är det tydligen sommar i stokholm men här är det bara moln, om inte ännu värre regn. Sen kan jag lova att det kommer bli tvärt om när jag väl är hemma. Men jag har ju ryktet om att vara det vandranade regnmolnet också..
Idag började det sista i skolan, ett grupparbete. Och det är ju inget kvar i skolan! Vi fick utsläpp av olja i havet, vilket är intressant spec nu med tanke på den sotra olykan i den mexicanska golfen. Sen ska man göra en poster också, vilket ska bli kul, att få pröva på något nytt.

S

sportsöndag

dagen började med kvartsfinal mot Challengers, en ganska bra match från våran sida men divitions skillnaden avgjorde. Men, ett av deras mål gjordes i powerplay och ett på straff. Så efter det fick vi inte spela mer..  Kollade sedan på finalen där vi kunde se dom slå hässelby med 3-0, så det känns ganska bra i alla fall. Och nu är det barca på tv, dom leder med 3-0 och verkar ha sitt ligaguld säkrat nu. Så kanske ska byta till 6.an och kolla lite hockey istället, Sve-Can. Och en sista sporthändelse, antagligen den största, underbara Sofie är nu Världsmästare! Grattis grattis grattis!


S

15. maj

Och regnet vräker ner utanför fönstret, men antar att det också är vårväder. Fick en väderrapport ifrån sthlm nyss, stålande sol och ca 15 grader. Hade inte varit helt fel, men ska ju inte klaga för det var precis det vädret vi hade här igår.
Så då passade jag och Soffipropp på att möta upp P & P och köra en 5-kamp på  lisseberg. vilket var mycket trevligt i det fina vädret, pernilla gick vinnande ur den spännande tävlingen. Jag och Sofia fick dela på tredjeplatsen. Jag fick min vinst senare när vi slog malmhaug med 2-0, så vi behöver abra spela oavgjort idag eller inte förlora med för många mål för att gå vidare!
Ska nog ta itu med disken och sedan laga pannkakor, är ju Sofias namnsdag idag! Men ingen mening att börja förtidigt, har lovat henne en sovmorgon så hon vaknar nog inte för än om en timme eller så..

 
Nyvaken och morgonfrisyr!
S

Vilken dag är det idag?

Känns i alla fall inte torsdag, men det är det! Strax kommer Sofia, så ska gå bort till centralen och hämta hem henne. Annars idag har jag tagit det jättelungt på eftermiddagen. Men spelade ju match idag, den slutade 1-1 och det var väl  inte det bästa vi har spelat, men vi har ju fortfarande en chans så nu ska vi bara gå in och ha roligt nu!
S

Tillbaka i tiden

Ska träffa en gamal vän, var ett tag sen vi sågs, så har abslout inga förväntningar utan tar det som det kommer! Ska i alla fall dricka chai latte, så det blir bra.
Idag var det tenta, det gick ganska bra tror jag, förutom en fråga, men den verkade ingen annan kunna heller, så det känns lite bättre i alla fall. Men det är så SKÖNT att den är över. Har bara tagit det lugnt nu i eftermiddag, eller tog itu med diskberget. Sen har mami hittat min drömlägenhet, fast vet inte om hon är lika exalterad som jag..
Men något annat kul, imorn börjar göteborg cup, mot ale, blir intressant eftersom dom har gått upp till vår serie till nästa säsong. och sen, kl 19.17 anländer SOFIA! Vi ska hitta på massa skoj i helgen..

S

"jag går på handels"

Inte att det är tenta imorn, men det ska nog gå, har varit duktig och varit i skolan idag mellan 9-6 så det känns bra. Ska repetera lite nu innan det är dags att ge sig. Men något som var roligt idag var att spela innebandy, trodde det skulle avra ett litet gäng som körde men när vi kom dit var det massor! Vi var nog 24 plus två målvakter från diverse lag mellan div 2 och elitserien. Så det var full fart, som en provträning! skönt att släppa tankarna ett tag faktiskt.

S

Tiden i skolan

Det är där jag spenderar hela dagarna nu, från halv 9 till halv 6 idag, men det går bra, känner att jag lär mig mycket och det är aldrig tråkigt med S & N! Så har tyvärr inte mycket mer att berätta. Fast idag fick jag äta middag med M-O vilket var gott och trevligt. Igår skulle jag gå och lägga mig tidigt, men det gick inte så bra så ska satsa på det idag istället!

S

Söndagsskola

Har varit i skolan mellan halv 11 och halv 6, så är det i tenta tider. Sedan blev det en plugg thai och film, vilket var väldigt skönt. S & N var handywomen också, fixade cykeln och allt. Så resten av veckan blir plugg, fram till onsdag. sen kommer förhoppningsvis Tomatito loco hit och förgyller min helg! Ska även spela göteborg cup då, får se hur det går.
Annars har det inte hänt mycket i helgen, spelat lite innebandy och gått på avslutningsfest, det enda som var kul med det var allt skvaller man fick höra..

S

Härlig fredag

dagen inleddes med en redovisning, med lite inprovisernade då en gruppmedlem skulle bli pappa. Men det gick bra. Den efterföljande diskusionen gick också bra och var intresant, tror att jag tillochmed kammade hem ett pluspoäng!
Sedan gick jag och S och spelade badminton, jag slog faktiskt henne! Men vi måste öva mer på vårat dubbelspel.. Efter det tog vi oss hem och gjorde egen pizza (mycket gott) innan vi avrundade kvällen framför tv och jag tillslut skickade hem henne. Så nu ska jag strax sova, imorgon blir det Handels kl 09.00!
dagens grattis går till denna tjejen, du förtjänar verkligen detta!


S

Det går, men sakta

Pluggdag idag, vilket har lett till små framsteg men inte så mycket som jag hade hoppats på. Saknar mina pluggkamrater, så blir tidig uppstigning på lördag morgon för att plugga då. Men har fått ett jättebra program till min dator, som spelar av musik man spelar på datorn så jag kan få den i min ipod! Så håller på och leker lite med det just nu.. Ska strax iväg och handla innan jag ska hämta Pärsson!

 S

En lång men efterlängtad dag!




Det bästa först: Soffipropp är äntligen hemma igen!

Annars idag, var i skolan hela dagen, fixade med våran 45min redovisning för fredag, tror faktiskt att det kommer att gå bra. Sedan hem och städa, men nu är lägenheten renare än vad den har varit på länge.. Men nu ska jag läsa lite powerpoints innan jag sommnar.

S


Övertid

Har svårt att hålla tidsgränserna jag sätter för mig själv på datorn.. Men jag har gjort lite viktiga saker faktiskt, och nu ska jag boka grupprum på biblioteket för tenta plugg. Ångesten börjar närma sig med stormsteg.. Har faktiskt tränat innebandy idag, riktigt roligt! bra laddning inför cupen, ska spla på lördag och tisdag också, sen börjar försäsongen och starten för beach 2010. Men igår var jag med M och boxades, det var riktigt kul, jag önskar verkligen att jag hade råd med ett gymkort..
Nä, sov dags, lång dag imorn med plugg, tvätt och städ.

S
 Sov gott

Seg söndag

Vaknade upp ganska tidigt, var lite jobbigt men skulle iväg och få se de söta valparna! Åkte ut till skogen och där var dom 5 mest söta varelserna jag har sätt. Jag låter bilderna tala för sig självt.







R blev totalt charmad av denna lilla söta krabat!




Det var min helg, så nu kan ni inte skylla på dålig uppdatering!
S

B-day lördag

Dags att ta sig tillbaka till sthlm, denna gången fick jag sitta på tåget faktiskt! Kom fram och fick öva lite på mina teckenspråkskunskaper innan jag gav mig in för att träffa Elfrid.  Vi gick mest runt på stan och snackade, men det kan behövas ibland också, det var i alla fall mysigt. Sedan åkte jag till H och lagade tacos och började fixa mig för kalaset! För kl halv 1 (alltså söndagen) så var det AMANDAS Födelsedag, hurra hurra hurra! Men pendeln krånglade som vanligt, men vi hann i tid ändå, och det var riktigt roligt! Hoppas att presenten blev bra också..
Kvällen avslutades med B & J i sängen.







Denna tjejen är så underbar: 
"Vänner är som stjänor, syns inte alltid, men finns alltid där."

FREDAG

Ingen rast ingen ro, uppstigning kl 09.00 för champangefrukost i parken. Så det var bara att klä på sig och traska dit, men det var hur fint väder som helst så det var jättemysigt. Ju längre vi satt där desto fler dök upp, var hur många människor som helst där tillslut! Men tiden går fort när man har roligt så det var dags att förbereda sig för galoppen! Vi gick till värmlands, vilket var ett bra val! Massa folk, bra musik och mycket champagne! Det var en av de roligaste sakerna jag har gjort, riktig fest fast inte fest, ja svårt att förklara så åk dit och upplev det! Folk stog utanför och faktiskt bara tittade på!
Efter det var det bara att ta sig hem genom staden genomblöt för att hitta något att äta och ladda batterierna! Sagt och gjort, snart var det dagst för fest igen, den här gången v-dala! Efter lite strul med korten landade vi där och satt och pratade, och då händer det. En kille kommer fram till mig och säger:
-gjorde det ont?
- vad frågar jag även fast jag vet vad som kommer komma..
-när du föll ner från himelen..
det är gulligt att han vågar gå fram, men att dra en gamal dålig raggningsreplik känns inte helt 100, men vi fick oss ett gott skratt iaf!






Onsdag och torsdag idag måndag

Tänkte ge en uppdate om vad som faktiskt hände förra veckan! Det började faktiskt som sagt redan på onsdagen, men mycket spontant. Satt och kollade CL med mina vänner efter en god middag, då P sms.ade och frågade vart jag var när det var bartömning på handels! Efter att han övertalade mig och jag övertalade S så åkte vi dit och dansade och träffade människor. Både väntade och oväntade.

Torsdagen spenderades först ute i förorten med skolan, ett nytt litet grupparbete, vilket var trevligt. Sedan var det bara hem och hämta väskan innan det var dags att ta tåget till Uppsala! Men när jag väl skulle byta i sthlm så trodde jag för ett ögonblick att jag inte skulle komma fram, tåget var överfullt!! Det var bara att klämma sig på, utan att tveka och så fick man stå upp hela vägen. Men det gjorde inget för när jag kom fram stog Anna och hennes vänner och väntade på mig och vi skyndade oss hem för att lämna min väska och byta skor, för nu var det utgång! Vi var på smålands nation där jag faktiskt träffade på lite gamla vänner och träffade några andra spännade människor, en riktigt rolig kväll helt enkelt!

S

RSS 2.0