Min nya favorit



Har tänkt att köpaden här länge så idag slog jag till! Passar till det mesta och är supergod, vi kommer nog vara bästa vänner i köket. Ikväll hade jag den på rostade rotfrukter vilket var väldigt gott!
Yogan idag var bra, inte som den hemma med therese, men väldigt skönt så här dagen efter match. Sedan har jag läst, är så trött på Institutioner och stakholders  nu, men det är väl bara att kämpa på..



S

Yoga!

sår det på schemat idag, vilket var länge sen sist! Ska bli riktigt roligt och ska dit med favorit tjejerna, S & N. Sedan blir det plugg, inget mer imorn nu, idag ska jag läsa tills jag sommnar. Men skulle gärna behöva middagstips, så om ni har något får ni gärna dela med er, och inte pasta för det har jag ätit i typ tre dagar nu..

S


Bikiniångest

Känns lite konstigt att skriva det nu, men ska iväg på hemma spa kväll och eftersom det var ett halvår sen man hade bikini sist känns det lite ovant. Och nyansen blek gör att man inte heller vill ha bikini på sig. Matchen då, ja vi vann med 7-2 men det var inte en av mina bästa.. Så nu är det bara fyra kvar innan kvalet börjar!


S

Frukost



Älskar mina frukostar på lördagar, då är det nämligen pannkakor på menyn! Har inte tröttnat på det än trots att jag har haft traditionen i ett halvår snart. Igår kväll var det som sagt mys kväll med en supergod middag och kladdkaka till efterrätt och massa skratt! Så nu ska jag läsa lite innan det är dags att gå iväg till samlingen, insåg precis att det inte är så lång tid kvar!

S

Kallt

Var ordet idag, ca 8 minus så då tänker man ju så klart varma kläder, jag har dock insett att jag inte har så mycket varma kläder. Detta resulterade i knästrumpor och mössa för att hålla mig varm, dock blev det en kort kjol och bara en tröja och kofta ovan på, men det är väl tanken som räknas?

Så strax ska jag ge mig ut igen, blir myskväll hos N ikväll! Vi får mat som ska innehålla pasta och champinjoner, nyckelorden vi valde! Sedan ryktades det också om någon efterrätt, spännande..
Har även ett uppdrag hos Nora, ska försöka leta reda på lite bilder, vi får se om jag lyckas!



S

Drömmar

I natt drömde jag något konstigt, jag drömde att jag skulle gifta mig, i en av mammas gamla klänningar (en blå som var snygg men har aldrig sett den..) vem jag skulle gifta mig med framgick inte, och jag kom aldrig fram till själva stunden i drömmen heller. Så undra hur man tyder den drömmen..

Men just nu drömmer jag mig bort, längtar efter något med vet inte vad, går bara runt och hoppas på att Det ska inträffa! Medelar när det har hänt.

S

Vardag

Hade skrivit ett inlägg men då ville inte mitt internet sammarbeta så måste börja om. Har massor att läsa och lite självdiciplin. Har ett kompendium att läsa tills imorn på 90 sidor men just nu sitter jag bara och hoppas på att vi ska få det i pappersform imorn så jag ska slippa läsa det på datorn. Är mycket jobbigare att läsa allt på datorn är i pappersformat, och på datorn finns det mycket osm kan distrahera också..
Idag i skolan var det ekonomi på schemat, inte min grej har jag kommit fram till men som tur har jag kompisar som kan roa mig! Och imorn ska vi ha fredagsmys



Träningen idag då, gick bra, fick spela center och fick positiv feedback från mina medspelare vilket var roligt! Fick även beröm av tränaren så bitarna börjar falla på plats som back också. Får se hur det går på matchen på lördag, Toppen mot botten, ingen underskattning bara!

S

Jag idag!



Mot skolan!
S


Morgonstund

Känndes jättekonstigt att vakna själv imorse, ingen att prata med, titta på eller få en puss av.. Men det är inte så mycket at göra åt, bara att fortsätta räkna ner dagarna! Dagen idag, läsa innan skolan, gå i skolan (ekonomi står på schemat) som börjar med en plugglunch vilket är trevligt. Sedan blir det träning och en tidig kväll, för imorn börjar moment B i skolan och i och med det kommer det en tenta så småningom..

S

Pussiluss

Då var man ensam igen, lika jobbigt som vanligt, men tre veckor gick ju ganska fort så två måste ju gå ännu snabbare! Idag har jag inte gått på många knop, dock gick vi ut och handlade när Göteborgsvädret visade sig från sin sämsta sida med snöblandat regn så väl framme vid affären så såg vi båda ut som blöta hundar.
Nu ska jag försöka göra lite nytta!
S



Miss you


Eget ansvar

gäller idag, måste plugga, har massor att läsa. Och samtidigt är det sista dagen H är här så har inte alls lust att plugga. Men får väl se till att få det överstökat..
Och varför måste allt roligt hända på samma gång, det är dagens I-lands problem!

S

TröttTisdag

Inte roligt att börja åtta på tisdagar när träningen slutar halv 11 på måndagar, och trots att jag var snabb igår kväll så somnade jag inte förän 12. så nationalekonomi föreläsningen lyckades inte riktigt hålla mig intresserad hela tiden, men man kan ju hoppas att lite fastnade. Efter det blev det shopping, skor! Men jag köpte faktiskt inget (tråkigt nog, fanns tre par fina balleringa och några högklackade) utan det var H som köpte ett par skor, riktigt snygga! Så nu blir det väl till att plugga lite innan träningen, har tre superjobbiga texter till på torsdag.. Sen är det ju träning också, men det jobbiga passet är avklarat i alla fall!


 Från universeum
S


Efter en ledig helg

Är jag nu tillbaka med bloggandet! Som sagt kom Tor och Harley hit och vi lagade en super god middag och bara myste. Lördagen blev tidig för vi skulle som sagt till universeum vilket var roligt, det är som en blandning av tom tits och aquaria. Sedan lämnade jag killarna för att gå iväg och spela match, Guldheden stog på schemat och bredvid stod det revange! Dock blev det inte riktigt så utan matchen slutade 2-2, men vi leder serien trots allt. Lördagskvällen bestod också av mys och på söndagen åkte lillebror hem, så nu är det bara jag och H här.
Annars har det inte hänt så mycket, vardagen rullar på och det är dags för att laga middag, lax!

S

Uppe med tuppen

Eller det känns så i alla fall när man har tvättstugan kl 8.00 en fredags morgon, men jag får ju skylla mig själv som har byggt upp ett sånt tvättberg. Men nog pratat om tvätt, igår hade jag en supermysig kväll med två underbara flickor! Både det ena och det andra kom på tal men vi har i alla fall lagt upp en plan för våren, vilket är att vi ska ha en Mölndalshelg, en Hässleholmhelg och en Stockholmshelg med lite varierande tema.. Ser i alla fall fram imot detta!
Så till dagen, dagen som nedräkningen är över för, mina favorit killar kommer nämligen hit ikväll och vi ska hitta på massa roliga saker hela helgen!

S

Dagens sysslor

den första var seminariet i skolan, vilket gick bra och jag var klar 9.15 vilket känndes lite märkligt. Har varit hemma ett tag nu och skrivit en lista på vad som behöver handlas till helgen och ikväll, blev en del så får nog ta och gå till ica sen. Nu står städning på listan, därför jag sitter här istället, men med lite bra musik så ska de gå bra. Måste gå och källsortera också men det blir på vägen till ica. Sedan är det träning som står på schemat, sista chansen att visa att man vill spela på lördag! Efter det blir det myskväll med tjejerna N, S & H, vilket passar mig utmärkt.

S
 
Samma plats och frisyr som igår, men andra kläder i alla fall!

Nyklippt!

Och så här blev det:


Inte så bra bild men ni ser på ett ungefär, och det kommer inte se riktigt ut så när jag kommer fixa det själv, men jag är riktigt nöjd med frisören.
Så dit blir det nästa gång också!
Men nu ska jag se klart mästarnas mästare och sen så blir det seminarium plugg.
S


Morgon plugg

Är uppe nu och skolan börjar kl 11, men jag har massor att läsa så det är bara att gå upp! Idag är det dags för klippning, har hittat en salong som ska vara bra för lockigt hår så det ska bli spännande att se resultatet. Sist jag klippte mig var i augusti så det är ganska slitet nu, och vi ska inte äns titta på utväxten som jag har sen jag gjorde slingor i juni. Så här såg det ut då:

S


Veckan lyckades bli lite bättre

För idag vågade jag kolla resultatet på hemtentan vi hade innan jul, trodde inte att det skulle gå så bra då det var mycket i tankarna innan jul och inte så mycket motivation för att sitta och plugga. Men när jag plötsligt fick ett mail fick jag lite hopp och det visade sig att jag till och med hade lyckats att få mitt första VG! Riktigt roligt, tyvärr har starten idag varit lite knepigare men det ska nog gå att lösa..

S


Terminstart

Var det idag, blev lite av en chock då jag klev in i salen och den var nästan full strax innan 9.00. Det jag inte hade koll på var att det inte bara var Smilare som skulle läsa denna Naturresurshushållningskurs utan även Nmil och Geovetare. Men det gör ju inte så mycket, bara att lite av "klass känslan" försvinner.. I alla fall så verkar kursen bli ganska krävande och jag ska nu sitta och leta upp all litteratur, + att vi har seminarium på torsdag, så det är full fart som gäller!
Dagens bästa: Fick klipptid imorn!

S

Bara en liten bonus idag!

Som gör mig lite extra glad för att gå och träna snart:
Matchens stjärnor:
Saga Jernberg

Så nu är det bara att fortsätta den här veckan på det här sättet!
S

När jag ändå är uppe i de blå...

.. Så kan jag visa lite bilder på kläder som jag suktar efter (som vanligt, om jag hade pengar, eller om jag hade pengar jag kunde spendera på kläder och inte mat!)




Och klänningar kan man inte få för många av! Jag är också ganska inne på att köpa en kavaj, den på bilden är inte en sån som jag hade tänkt mig men jag gillar den!
Nu är det dags att ringa frisören, hoppas dom har tid för mig..
S


Äntligen!

Idag, bättre sent ä aldrig har jag äntligen lyckats med bedriften att ta körkort! Känns som om en stor tyngd har lyft från mina axlar och jag kan hoppa fram, nu kan jag släppa det och känna mig nöjd. Samt komma ihåg att jag har lärt mig att hantera mina känslor på ett i alla fall lite bättre sätt.
Så, redovisning var det idag också, vi körde Jeopardy med blandande kommentarer, men kul var det och skönt att ha det avklarat! Dock har jag en hög med tvätt som jag inte kommer få gjort förän fredag morgon efter att ha varit nere i tvättstugan en sväng.. Så istället blir det till att planera vad som ska ätas i veckan och gå och handla!

S

5 dagar



You are always on my mind
all I do is count the days
where are you now?

No matter how far you are
no matter how long it takes him
through distance and time
I'll be waiting
S


Nyckeln till ett bra slut

Igår blev det utgång, inte tänkt så men man kaninte sitta hemma hela helgen. Åkte hem till Sus efter att ha varit hemma och ätit efter matchen. En match som vi förövrigt van med 6-1 och var "en dag på jobbet", men nästa helg blir det tuffare och då kommer jag ha lite publik som tittar på mig! I alla fall, åkte dit där även  C & S dök upp samt tre andra tjejer. Efter ett tag när klockan hade blivit mer natt en kväll tog vi spårvagnen till avenyn där vi hamnade på pl för att dansa! mycket trevligt och allt var frid och fröjd tills jag skulle gå hem, min nyckel var Borta! Med lätt panik förstog att den bara måste vara hemma hos S så tog hennes nycklar och åkte dit, samt bad till högre makter om att jag skulle ha rätt! Och när jag klev in innanför dörren så låg en ensam nyckel på golvet och väntade på mig, så slutet gott allting gott, men det var lite knepigt på vägen minst sagt.
Så nu är jag uppe, har ätit frukost och väntar på att lämna tillbaka nycklarna och sedan bli bjuden på en supérb middag!

En tanke om igår: man märker att man är i GBG när dom på utestället spelar en rad låtar av Håkan Hellström. Man märker också att man trivs ganska bra på västkusten när man hör sig själv sjunga med i låtarna.

S


Nu eller aldrig

Ja, så illa är det ju inte, men idag ska mina motgångar få mig att överträffa mig själv, eller det är min mentala bild (som i och för sig blir lite suddig och går runt ibland men försöker tänka bort det)
Idag har även projektarbetet skickats in, med lite ångest ska tilläggas, men det blir nog bra. Så imorn blir det till att förbereda redovisningen för måndag, hittills är idén Framtiden så får se om vi lyckas göra något av det. 
Ikväll kanske det händer lite roliga saker också, vi får se hur det blir men det återstår att se..

S
 

Om jag fick drömma mig bort

Så skulle jag vilja ha en massage just nu, har ganska ont i ryggen så det vore toppen! Och sedan bada och få svepa in sig i en stor vit fluffig morgonrock.. Men så ser inte min dag ut, kom nyss hem från skolan och det eviga grupparbetet, dock blev det en del sidospår idag som ledde till ett och annat skratt! Och snart är det dags för träning, den skulle inte vara lika tuff som igår, men det säger inte så mycket. Efter det blir det glee-kväll hemma hos S, ett bra avslut på dagen som började tungt.



S


Min säng är inte ensam

Men jag är det, låter lite deppigt bara. Mamma har ju varit här och fick sova i min stora säng, så nu är det två par med matchande påslakan och örngott men bara jag som sover i sängen. Fast jag gillar i och för sig att ha en stor säng, men bättre när jag får dela den med någon och bara 1 täcke!
Nä, nu ska jag sova i sängen, snart blir det ju bäddsoffa för min del..
S

11.e Januari

Begreppet födelsedag känns fel ibland tycker jag, speciellt nu när jag har träffat två små mäniskor som faktiskt precis har varit med om sin födelsedag, idag är en sådan dag. Minnen finns alltid kvar, även om födelsedagen inte firas idag. Men vi tänker extram mycket på dig idag, för det är ju fortfarande din dag även om vi inte kan fira den tillsammans.
Kommer alltid komma ihåg minnena vi har tillsammans, alla glada dagar och roliga äventyr.


S


Söndags mys

Har ätit en god middag och avslutat kvällen med att se på Damernas Dektektivbyrå och ätit glass, mycket bra kombination. Imorn blir det sovmorgon och sedan grupparbete och träning. Mamma har även varit generös och handlat åt mig så nu har jag mat för ett tag! Och Ullis match då, ja inget sällskap hade jag men dom vann med 10 mål så det var helt enligt planen antar jag. fick prata med henne en liten stund i alla fall innan hon skulle skynda hem till stockholm.
Så nu blir det nog att sova!
S

Ta vara på dagen

Ska jag försöka göra, nu blir det till att plugga, måste fixa lite med grupparbetet då det är inlämning på onsdag. Efter det blir det till att åka ut i förorten för att se ullis spela, hoppas att jag hittar dit bara.. Och ikväll kommer mamma, så vi får se vad vi hittar på!

S

Så lätt men så svårt

Give me call.
I miss you, you know I really do.
Whenever you're gone.

S


After Eight

Har ätit fyra stycken och är ganska nöjd, trodde inte man kunde bli det på choklad men tydligen. Fick en stor ask i julklapp, en tradition vi har, men måste nog få hjälp med att äta upp den annars kommer den finnas här ett bra tag tittandes på mig.
Men, till det viktiga, match idag! Och året började på bästa sätt, vinst med 4-1! Jag lyckades få in ett litet höstlöv också vilket var kul måste jag säga. Innan matchen blev jag lite orolig, det visade sig att vi återigen hade vi ett domarpar som inte är bra, det var nämligen de som visade ut mig för osportsligt uppträdande. Idag gick det dock bättre, en konstig utvisning, fast inte av mig den här gången. Så fokus kunde läggas på rätt saker idag!
Nu ska jag nog ta och koka lite te och mysa lite, har dock inte hittat något på tv som jag verkligen vill se, men det finns ju alltid fotboll!

S
 
Svettig efter match, dock inte i rätt tröja längre..


04.50

Då ringde väckarklockan imorse! Sofie hade samling och jag är ganska lättväckt, men måste erkänna att det inte tog många minuter innan jag somnade om igen..  Så nu har jag som vanlige startat lördagsmorgonen här i gbg med en pannkaksfrukost, men denna gång hade jag sofias hemgjorda dulce de leche vilket var supergott på tillsammans med lite banan. Så har fått enbra start på dagen, ska fortsätta med lite städning som förberedelse innan matchen. Idag är det Lerum som står för motståndet, kommer inte håg hur det gick senast vi mötte dom (vilket är mycket ovanligt) men idag är det bara vinst som gäller!

S

Fredag eftermiddag

Dagen har inte riktigt gått som planerat, så får göra det bästa av det som är kvar av dagen. Ska packa upp och hinna plugga lite innan S kommer halv 6, jag undrar hur det ska gå med tanke på att jag absolut inte har lust att göra något alls. Funderar på att äta lite choklad så jag blir gladare, men tror inte att det får väskan att packa upp sig själv eller att arbetet skrivs färdigt bara att jag tänker att det ska ske.

Nåväl, ju fortare desto bättre!

S

 
Inte som en dans på rosor idag..

Skönt att vara tillbaka

Inte spelat innebandy på tre veckor så det var en välbehövlig träning, och blev dessutom kallad till match! fick spela med E,S,M, & S, vilket gick Men nu måste jag plugga, duscha och sen blir det tidigt i säng, har en viktig dag framför mig imorn!
Helgens planer:
Fre: Skola och sedan myskväll med S, film och snack kan det bli bättre.
Lör: Match dag, hittills det ända, tror dock att det blir lite städning då.
Sön: Titta på ullis match och förhoppningsvis prata lite med henne! Någon som vill se lite handboll? Sedan på kvällen kommer mamma!

S

bara att köra

Idag är dagen då allt har börjat om, har varit i skolan, handlat och ska träna, alltså det är vardag igen. Men det är ganska okej ändå, så man kan uppskatta de bra tiderna lite mer. Dock har jag massa att skriva så har inte tid att blogga, är ju trotsallt ett grupparbete. Men helgen börjar ta form, det gillar jag, har förberätt för pannkakor på lördag också!

En extra stor tanke till Sofia idag som flyger iväg för nya äventyr! "Det kommer bli bra"



S


Hemma?

Har ätit och svept i min i en filt här i min lägenhet i göteborg. Första gången på cirka tre veckor då jag inte har någon alls runt omkring mig, ovant och lite sorligt. Men tydligen ska det vara bra för mig.
Tog dessutom tre timmar och 20 min att ta mig hem med tåget, fungerar inte att åka tåg på vintern. Har varit förseningar fyra gånger i rad nu..

Har ahft en underbara jul med släkt och vänner, mysiga kvällar, och dansat vissa nätter, pulsat i ovanligt mycket snö, shoppat på rea och ätit massa mat! Synd bara att vardagen börjar nu, dags att börja leta guldkornen om förgyller dem! Men får väl börja med att plugga nu när jag inte har gjort det i julas..

S

 
Guld och gröna skogar 2010?


Finns inga bra sätt att säga hej då

Antingen blir som flyktiga och försvinner bara ut i luften. Eller så blir dom tårdrypande och plågsama. I vilket fall som helst är inget av dem bra, även om man vet att man kommer ses snart igen och det inte är för alltid så är det alltid lika jobbigt. Gillar inte heller att jag har sagt hej då till min super bästaste vän och underbara pojkvän så nära inpå varandra. Även om den sistnämnda inte blir borta ifrån mig lika länge så gillar jag inte att ha det så. Men, man kan ju höras ändå, fast det är inte riktigt samma sak..
Det är också det inte finns än bättre känsla än när man får se varandra igen! (glöm inte det S)

Nåväl, nu ska jag ringa ett samtal. Befinner mig i småland just nu, och ätandet har börjat, blir dock ingen invägning den här gången.. Känner mig inte så peppad för det.

Sov gott!
S

Söndags middag

Blir det ikväll, hela familjen samlad och sista kvällen hemma. I morgon åker jag ner till småland för att hälsa på min farfar och bonusfarmor. Sedan blir det färd därifrån till göteborg.
Men idag då, har jag träffat K på en lunch, med prat om nutid, dåtid och framtid, mycket trevligt och kul! Bara att konstatera hur fort tiden går, hur mycket som har förändrats på 5år..

Och jag har lyckats konvertera några avsnitt av vänner nu, så jag har något att titta på under bilfärden imorn, dock går det väldigt segt, men det är de väl värt!

S


en bitter förlust

Gör att jag sitter här nu, blev bankrutt i monopol och harley vann.. Hm.. Revange får bli en annan gång med tanke på att klockan är så pass mycket. Sen sitter jag med ett annat problem också, konvertera tv-serier så att man kan se dom på i-poden, inte det lättaste kan jag säga! Eller så är det bara jag som inte har lärt mig, har ni tips får ni gärna dela med er..

Nä, sov dags nu, ska träffa K imorn!
och amanda, låten heter this is the year med M. Bergman, bra va!

S

 Sov gott

God morgon denna lördag!

Full snöstorm ute, sitter i morgonrocken och har ätit frukost framför allsåns på skansens 30 års jubileum, inte min dröm lördag, men den har ju å andra sidan bara börjat! Tänke ringa S snart, men väntar lite så hon faktiskt uppskattar att jag ringer och antagligen väcker henne..
Har fått någon konstig förkylning också, vilket inte alls passar, match snart så borde verkligen träna, men har faktiskt haft ont i halsen. Men, detta är ju inget nytt, har inte hindrat mig förut så vad har hänt? Kanske lärt mig av alla mina misstag när det gäller träning och sjukdom. Men i så fall undara jag varför jag inte blir frisk då jag är så här duktig!

Nå väl, tänkte nbjuda på ett utdrag ur en låt, som förhoppningsvis kommer gälla för detta år.

’Cause this is the year, this is the year it all will happen
It’s finally here, I have been waiting all my life
So put on your coat, it’s time to go, it’s time for take-off
I think I can say without a doubt this year is mine

S


Bilder mellan två år










2010-01-01

Så, då var det dags för den riktiga premiären, från och med nu kommer jag att blogga här. Designen av denna blogg ska även Sofia ha en stor puss för!
Första dagen av 2010 har inte varit så speciell, ganska seg, men jag hoppas att året blir riktigt bra, och varför skulle det inte bli det? Satt och pratade med min underbara vän om framtiden, och jag är en sån som måste ha saker att se fram emot för att tyka vardagen är okej. Så vi började prata om vad jag har att se fram emot, i januari är det just nu lite tunt, men i februari flyttar jag vilket ska bli kul, så det är de jag har närmast. Sen det roligaste blir Argentina i April! Sedan är det ju redan sommar och livet bara är allmänt underbart. Förhoppningsvis fylls det säkert på med saker, men just nu är det dessa två.

Tänkte under de närmaste dagarna göra en summering av mitt 2009, bara för att komma ihåg vad som faktiskt
hände!

S

RSS 2.0