Bra nyheter!

Har hittat min gamla klubba på en hemsida på internet, efter mycket letande! Men nu vet jag att den finns och att jag kan köpa den. Så glad man kan bli för så lite, hoppas bara det fungerar med den sidan nu, har aldrig sett den förut..


Så fin är den!
S

Försöker!

Jag försöker lyckas bättre med min uppdatering men gick väl så där i helgen.. Fredagen var i alla fall upplagd så att den började med en lärarfri diskusison som var väldigt intressant, kanske lite sidospår ibland men spännande att prata med folk man inte brukar göra det. Sen ska man nog komma ihåg att vissa nog väver in lite personliga åsikter i sitt resonemang. Sedan blev det en lång lunch med Malle för lite föreningsjobb som vanligt, men hann också med lite annat så alltid lika trevligt. Och efter det blev det bara en lugn kväll för att ladda inför match!

Lördagen börjades med möte med Kraft, kl 11- 13.30 satt vi och pratade, men känndes som om vi kom frammåt i alla fall. Sedan stog pixbo på schemat, med Podie i båset! Och det slutade riktigt bra för oss, vinst med 16-3 och jag lyckades assa till de tre första målen så väldigt roligt! Tills en pixbotjej bestämde sig för att springa i princip rak på mig och klev på min klubba på vägen så den gick sönder! Så har sörjt den nu, men mamma är så underbart snäll så har fått ett bidrag för att kunna köpa en ny!
Efter det bar det av till kärra för att kolla på ullis, men fickse den dåliga halvleken eftersom dom i princip hade vunnit matchen efter första. Sedan blev det en spännande bilfärd hem som inte var helt laglig..
Vinsterna firades med mycket god grekisk mat och sedan fix för mig, Ullis och Filippa innan vi skulle gå till Elin för att ladda. Kvällen fortsatte sen på Park lane med diverse roliga incidenter! Hemma kl 5 med värk i fötterna eftersom man var tvungen att ha dom högsta klackarna för att vara i samma höjd som handbollsfolket.

Så Igår hade jag och Ullis en väldigt lugn dag, gick en sväng på stan och sen blev det slappa framför tv:n. Men nu har hon åkt och jag bor återigen själv. Så nu ska jag ta tag i att städa upp här hemma, behövs verkligen!
Sen ska jag äntligen få hämta min efterlängtade kursbok, inte så exalterande men behöver den verkligen eftersom det inte är långt kvar till tentan..

Hoppas att jag skriver snart igen, men lovar inget!
S

Eftersom vi inte tog några bilder i lördags kan jag lika gärna lägga upp en jättegammal!


Torsdag-Tvättdag

Var helt slut igår, hade ett sånt där möte med innebandy människor och jag har inte lärt mig att uppskatta hur lång tid dessa möten tar. Halv 6 började det, så tänkte 7 men i värsta fall är vi nog klara halv 8 men nej. 20 i 9 var vi klara, hungrig som den! Men, mötena är väldigt bra så det är inte så att man är där i onödan.

Nya kursen är en del att göra med men är väldigt roligt: Nord- och sydrellationer och ett globalt perspektiv. Spännande va?
Som sagt är det tvättdag idag, behövdes verkligen för alla träningskläder är slut. Vanliga kläder har jag ju gott om så skullle kunna låta bli att tvätta på ett bra tag om jag skulle vänta tills dom tog slut.
Men inte bara tvättdag, skoldag också. Även träning ska hinnas med, match i helgen! Och sedan ska jag avsluta kvällen hemma hos Emelie med lite film, mysigt.

S



Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything

Jag lever!

Mami ringde mig i torsdags och klagade på dålig uppdatering, och jag håller med om att den har varit obefintilig. Men nu så, ska vi se om vi kan lösa det, men orkar inte med någon lång uppdatering om vad som har hänt senaste tiden. Förra veckan var lång och seg, sjuk, träningar och tidiga mornar och sena kvällar pga tenta plugg! Tentan gjordes i lördags och känndes osäker, men lite bättre så här i efterhand, håller tummarna som vanligt för att jag har klarat den. Blev sedan en väldigt lung helg, söndagen gick åt till ett marathon möte mellan 14-17.30, och fler kommer komma, handlar om arbete med Göteborg innebandy för den som undrar. Sedan blev det middag och emelie, vilket var väldigt mysigt.
Igår lekte jag runt på IKEA, är väldigt roligt och rekomendras, även bra för billig lunch. Sedan träning som vanligt, men med damerna, intressant hur dåligt det kan gå. Kanske fortfarande har kvar något i kroppen sen jag var sjuk annars är det bara hemskt hur dålig jag var.

I alla fall, måndagen var i går och nu är det tisdag och kursstart! Spännande, bara 3 och ½ vecka kvar till nästa tenta, pust..
Jaja, dags att gå till skolan!

S


ser det inte mysigt ut?

Hej och Hå!

Fick klagomål på dåligt uppdaterandet så tänkte att jag skulle ta tag i det! Igår kväll var det pyjamasparty hos Sofie tillsammans med Nora, Emelie, Hanna och Jessika! Vi lagade egen pizza, vissa hade vin och bara mysigt tjejsnack! Dock var jag tvungen att avika en stund för att cykla (!) till träningen, som gick bra med tanke på all pizza jag hade ätit! En riktigt bra kväll var det i alla fall, behövdes!
Dagen idag börjde då hemma hos sofie med ett avsnitt glee i sängen, kan det bli bättre? Sedan en god frukost innan det var dags att ta sig hem. Så nu väntar pluggande och tvättande innan dagen avslutas med träning!

S


Lite sol och värme hade suttit fint nu..

Tippar på tå

Gör allt jag kan för att det ska gå, och ändå stampar och klampar jag. Det är svårt och jobbigt. Allt är inte svart eller vitt och man ska inte alltid bara tro på det man ser.
Imorgon åker jag till uppsala, vilket ska bli så skönt. Imorgon ska jag vara frisk också, nej vänta, jag är frisk, så det så!
Dags och sova, ska ju upp kl 7 imorgon.
God natt!

Så underbart
S

Sjuk, jag?

Sitter här i sängen, dag två, vet inte när jag var sjuk på riktigt senast. Tror inte det har hänt sen jag flyttade hit i alla fall. Men det är inte min grej, har super tråkigt, missar massa innebandy plus ont i kroppen, halsen, huvudet, feber och igår även svimning.
Imorgon ska jag hem, hoppas att jag mår bra då..
Det roligaste som har hänt senaste tiden är att jag och Malle har börjat göra lite jobb för styrelsen, får se vad det leder till..!
Nä, känner inte för att blogga just nu, det kommer nog tillbaka snart.

S

RSS 2.0