Det här känns inte bra..

Hoppas att det hinner ordna sig på de sex veckorna som är kvar..
!


S

En vanlig dag

jag har tagit sovmorgon, tvättat, städat och nu sitter jag här. Men borde gå och handla, ska bara komma på vad. Sedan är det eventuellt SMIL möte och träning. Och sen i kväll så kommer Harley hit!
Men i går, och varför det har varit lite bloggande, var det tenta dags! Det var endast fyra frågor och jag hoppas det gick bra, känndes som om jag kunde för lite om för många saker. Men nu är det över i alla fall och den nya boken är inköpt: Global shift, mapping the changing contours of the world economy. Spännande va?

Annars har jag inte allt för mycket spännande att berätta.

S

Dagen före

tentan är imorn, hur mycket kan jag, och vad kommer komma, det är frågorna! Frågorna som också dök upp under tentapluggandet var om man skulle ordna en flashmob i biblioteket och hur bra festlokal det skulle vara.
Nix, sov dags!

S

Planer för veckan

Mån: Skolan halv 9 till halv till halv 5, tenta ångest. Träning på kvällen, imorn är jag frisk.
Tis: Skolan halv 9 till halv till halv 5, tenta ångest. ingen träning, antagligen plugg.
Ons: TENTA men inte för än på eftermiddagen, så ångest hela dagen. Men sen blir det middag med Emelie innan träningen. Och sen ev utgång med Amanda som är i staden!
Tors: Ledig! Eller jag måste nog jobba, men ingen skola. Träning. 23.17 anländer Harley till göteborg, inte en dag för sent.
Fre: Inga planer, ovanligt.
Lör: Första hemma matchen för säsongen!
Sön: H åker hem och vanlig söndagsångest. kanske kolla på Sofies första hemmamatch.

S

En söndag som denna

har jag inte hunnit med särsklt mycket. Jag gick upp strax efter elva och gjorde sedan pannkakor som jag nu har ätit. Det är allt jag har gjort. Så har en del kvar att göra, borde åka hem till Suss och hämta min väska som jag lämnade där igår. Och sen ska jag försöka få en del pluggande gjort innan denna helg är över.

Men om lördagen då, det var ju faktiskt seriepremiär, mot ett lag som spelade div 1 förra året. På förhand såg det ut som en rikigt utmaning till seriepremiär och våra nerver var inte med oss till en början. Så efter första perioden stod det 2-2 och jag vet inte rikigt vad vi gjorde. Men sen lyckades vi lägga band på nerverna och spela lite bättre, tror att det stod 6-2 till oss då. Efter tredje perioden blev resultatet 8-3 och vi hade gjort en okej premiär. Min insatts vad så där, gick plus minus noll men gjorde två ass i alla fall.
Efter matchen blev det firande, en lång förfest med laget och några från andra damlaget och herrlaget innan vi tillslut gick ut kl 02. Som vanligt blev det park lane och jag är glad att Malin lyckades fixa så vi kom in och slapp betala med tanke på att jag bara orkade stana i en timme. Var hur mycket folk som helst där och jag känner mig inte helt frisk så när jag äntligen somnade vid 4 var jag ganska trött..

Dags att göra något  vettigt.

S


trött i myskläder

Just my luck

Känns så orättvist att just denna dag ska jag vakna med halsont, men den ska inte få besegra mig när det är dagen för seriepremiären! Så har redan ätit en gamal halstablett, druckit te och ska ta mig tell apoteket och köpa bafusin. Borde dricka massa vatten också.. Så det borde nog gå bra!
Marstrand står på schemat, en på förhand kanske tippad seriefinal, men ska inte säga för mycket, vi får helt enkelt se hur vi står oss mot dom!
Dags att ladda!

S


Mörkt

det märks att det börjar bli höst, för det blir mörkt på ett helt annat sätt. Här i GBG har regnet kommit tillbaka nu också, vilket gör att det känns ännu mer som höst. Och så luktade det höst på väg hem från skolan idag. Var väldigt duktig idag, var hemma först och pluggade lite, åkte sen till solan och var där mellan 10-16.30 så känner mig nöjd med dagen. Och känns nästan ännu bättre att tentan inte är förän på onsdag!
Har haft en riktigt toppenkväll också, med Sofie & Nora. Först åt vi thai och kollade glee, sen blev det idol och massa godis, riktigt mys!

Måste dela med mig av två citat från denna dagens pluggande också innan jag ska sova:

"Innan den här tentan kanske man skulle ta ett glas vin för att få den rätta känslan"

"Fakta är överflödigt"

S

Det närmar sig slutet

Eller jag hoppas så, imorse vaknade jag inte av något borrande, tänkte att dom kanske var klara men så var det inte. Dock var det normalt borrande nu, man änvänder borren för att göra ett hål och sen är man klar. Och efter det har det bara varit lite hammrande så ska bli intressant att höra om/hur det låter på måndag!
Sen närmar sig slutet för denna kurs också, ska till skolan snart för en heldag tentaplugg! Efter det blir det i alla fall Tenta Thai som belöning och fredags mys, perfekt uppladdning för imorgon!

S

Argumentation

Jag gillar att argumentera, det är något jag alltid har gillat så länge man är förberädd eller vet vad man vill/tycker. Idag fick jag chansen till det, fast det kan vara farligt också för man vill inte verka överlägsen. Men känslan när man lägger upp sina argument, den man pratar med svarar och gör min poäng lite mer tydlig, då har jag lyckats! Nu var det inte så att jag vann denna argumentation för det inte var den typen, mer av att komma fram till en gemensam lösning. Men så långt han vi inte heller så det får bli en annan dag.

Idag har jag varit i skolan, klar med GIS uppgiften, dock fick jag inte med mig någon bild på hur kartan blev, men den blev fin om ni undrar. Efter det var det dags för sista träningen innan seriepremiär! Så gick igenom uppvärmningen vilket känns bra, en ordentlig uppvärmning på plan i år! Nu måste vi vara tillräckligt förberädda för att gå mot div 1.
Nu ska jag fortsätta och se på debatt för att följa dagens tema med argumentation!

S


ps: källförteckning:
Amanda Svensson- Hey Dolly

5 min

Innan jag ska gå, ska iväg och möta Suss för att gå på ett core pass, sedan blir det middag och efter det träning! Fullmatad eftermiddag, men jag gillar det. Har varit i skolan hela dagen, så har fått en del gjort vilket är skönt. Imorn blir vi förhoppningsvis klara med GIS uppgiften också.
Och idag lyckades jag med konsten att gå hemifrån med mina öronproppar i, snyggt..

Har börjat läsa en ny bok, gillar den så ni får läsa ett citat:
.."det kan vara för att han är den enda personen jag känner som tar med sej sin katt när han ska köpa falafel. I ett koppel som är gjort av ett måttband. Det kan vara för att han bär på en längtan."

S

Perfekt kväll

igår var det myskväll hemma hos Nora, vilket var alldeles för länge sen nu! Vi två bestämde maten, eller vad som skulle vara på rättare sagt för vi gjorde egen pizza. Den var hur god som helst och pizzasalladen till blev också rikigt god. Även Sofie och Peter verkade tycka att maten smakade bra! Är nöjd idag när jag har pizza i min matlåda tack vare tärningarna.
Efter pizzan blev det vindruvor och idol, så vi tre konstaterade allihopa att det kändes som fredag och inte bara en trött tisdagskväll. Tur att vi ska ses på fredag också och ha Tenta Thai!
Nu är valet och kvalet om jag ska åka till skolan, men tror faktiskt det, vet aldrig när dom börjar borra här. MEN idag fick jag sova ända tills jag blev väckt av min personliga väckare, och det var riktigt skönt!
Så nu blir det till att hitta lite kläder, packa väskan och åka till skolan.

S


Middagen igår och dagens lunch, Müms! Och jag igår


jag börjar tröttna

På att varje morgon vakna av diverse ljud på andra siden väggen men som bokstavligen känns som om dom är inne i mitt huvud. Imorse började de kl sju, tidigare än vanligt alltså. Och jag förstår att det låter lite när man renoverar ett badrum, men hur lång tid ska det ta, är inne på tredje veckan nu! ska sluta klaga nu, var på bra humör igår (kan de beror på all choklad mamma hade med sig..?)

Så, dagens planer: har faktistk redan varit i tvättstugan, skaa hämta det sista nu. Varför jag tvättade var inte för jag hade mycket tvätt utan för att vi har match i helgen så jag tänkte fixa efternamn på min tröja lagom till premiären på lördag. Så någon gång under dagen ska jag förbi klubbhuset och se om de kan hjälpa mig. Nu tänkte jag ta och försöka jobba lite innan det bär av till skolan för lunch och sedan GIS  uppgiften. Ikväll har jag en myskväll att se fram emot med Morb och Podie, vilket var allt för länge sen!

S

vad ska man äta idag?

Hade tanken på att gå och handla något eftersom det jag har i frysen inte hinner tina. MEN det ösregnar ute så tänkte vänta med att gå ut tills jag ska till träningen så får bli något jag har hemma som inte är fryst vilket eliminerar ner allt till bönor i princip. Så ja, får väl bli det då även fast jag inte alls vill äta det.

Ska dock inte klaga på vädret, för när vi skulle leta caféer imorse så regnade det knappt. Däremot var det dåligt med caféer, hittade endast 4 st, men det gör ju egentligen bara jobbet lättare. Det vi ska göra är att kartlägga alla caféer i GBG med info om namn, adress, pris p åvanligt kaffe, antal sorters kafe och platser på cafét. Ska bli kul att se hur det ser ut när vi är klara!
Nu blir det nog matlagning, fast det lät precis som om någon gick in i köket så väntar nog lite..

S

Dagen efter

Mycket denna dag kommer handla om valet, bara på nyheterna känns det som att det är det enda som har hänt i världen, vilket inte är konstigt med tanke på resultatet. Inte så jag hade velat att det skulle se ut, men folk röstar nog gärna vad som är bäst för dem och iinte vad som är bäst för majoriteten.
Men nog om det, idag ska jag ut och leta caféer och regnet hänger i luften. Men jag ska ladda upp med regnjacka och paraply så att det borde gå bra. Och väl hemma från den turen ska jag förklara vad jag ska med alla caféer till, för det är ju inte för min skulle även om jag hoppas hitta något mysigt som skulle kunna bli en favorit!

S


seg söndag

Har precis plockat i ordning i mitt rum och ska bara torka golvet innan jag börjar plugga. Ganska skönt att inte göra något särskilt och bara göra allt i sitt tempo. Enda tiden jag har att passa idag är 17.17 för då kommer Mami hit vilket blir mysigt.
Bra uppladning inför veckan då jag måste snäppa utt pluggandet då det bara är en vecka kvar till tentan, usch börjar redan få lite ångest för den. Sen är det ju även seriepremiär så då gäller det också att vara fokuserad.
Dags för städning!

S

Super mamma!


Egentid

Sitter hemma en lördagskväll, i min lilla lägenhet med min lilla godispåse och känner mig faktiskt ganska nöjd. Fanns bud om att gå ut men kännde inte riktigt för det, och det blir ju ändå utgång nästa helg så kan ta det lugnt denna. Är ju fotboll på tv också, plus att jag borde städa innan Mami kommer imorgon.
Matchen då, ja den var nog den roligaste av de träningsmatcherna vi har spelat. Var jämt men vi vann med 8-5, mycket mål, speciellt efter första då det stod 3-3. Jag gjorde även årets första mål när motståndarna sov, men alltid kul att komma med i protokollet.
Nu ska jag städa upp efter min goda middag, och sen njuta av lördagsgodiset!

S


I min nya favorittröja som jag har fått ifrån Harley!

Gameday

Idag är det dags för sista träningsmatchen, för om exakt en vecka börjar serien! Premiären sker borta mot Marstrand, vilket blir väldigt intressant eftersom dom åkte ur 1.an förra året. Men idag då, då bär det av mot Borås för att spela, hoppas på en riktigt bra match både från laget och från mig själv.
Igår då, blev middag tillslut hos Suss, han äta innan allt för många kom, men måste verkligen lära mig att det tar längre tid att laga mat än vad jag alltid tror. Var i alla fall en riktigt bra fredagkväll med massa trevliga människor, + att mitt lag vann på buzz från att ha legat sist. Tävlingsinstinkten kom fram..

S

Skjula

var ett ord jag fick lära mig i veckan, tydligen populärt ord i skåne. Vad betyder detta ord då. jo det är att ta skydd från regnet. Detta är något som man måste göra för jämnan här i gbg nu för tiden. Först är det strålande sol och sen helt plötsligt så öppnar himmlen sig och det regnar droppar stora som 5-kronor! Dock har det varit mer jämngrått idag. Sen när det regnar, vill man ju gärna ha ett paraply, går det här, inte så ofta eftersom det blåser så himla mycket så att det vänds ut och in! suck.
Men har faktiskt varit i skolan idag, började med GIS uppgiften vilket var kul. så när vi har kartlagt alla caféer i göteborg ska jag berätta mer.
Ikväll blir det häng hemma hos Suss, så ska dit och laga middag nu!

S


Äntligen!

Har jag varit och klippt mig, vilket känns otroligt skönt. Och så får man så mycket bra tips och råd hos min frisör!så nu ska jag specificera min önskelista lite mer.. Men ni som bara ser mitt hår kommer nog inte se så stor skillnad, för jag tog ovanligt lite för jag har trivts så bra med att ha "långt" hår nu i sommar. Så vi får se om jag kan hantera detta.
Idag har jag också varit duktig och tvättat, så ska duscha strax så jag får krypa ner under mina rena lakan. Efter frisör besök och tvättning hann jag även med en liten fika med Pelle vilket var på tiden. Blev lite catch up på vad som har hänt sen sist och framöver!
Det var match dag i dag, vilket alltid är kul, men det vore kul med något att bita i också. Idag vann vi nämligen med 13-0 så det var ganska lugnt. Hoppas verkligen på betydligt tuffare motstånd på lördag i borås½
Dusch dags nu!

S


En snabb bild på mig, eller framför allt på mitt hår, bättre bild imorn!

Onsdags regn

Har alldeles nyss ösregnat, precis när jag gick hem ifrån affären, men nu skiner solen. Fast jag klagar inte, jag ska ju ut snart igen. Idag blir det ju i alla fall middag hos Suss innan träning, då vi även ska ha möte vilket ska bli väldigt intressant.
Idag har jag förutom varit i skolan (på min sista föreläsning innan tentan!) varit och gjort min plikt, alltså röstat. Så det känns ganska bra faktiskt, men känns som om valet är ganska avgjort tyvärr..
Mina väner tyckte att jag hade blivit merstockholmsk nu än innan sommaren, vilket kanske stämmer. Det jag dock konstaterade är att nästan alla assosiationer (hur det nu stavas) till att vara stockholmsk är negativa, vilket är lite synd tycker jag.
Nä, dags att fixa lite innan jag ska gå!

S


Sommaren i sthlm


Hemma

i alla fall för göteborgarna, och jag sitter ju faktiskt på mitt rum och tittar ut över liseberg. Ska hem till Suss och äta middag, om hon kan svara i telefon. Sen bär det av till torpa för att se IBF-Pixbo med ett helt gäng från laget vad jag förstod.
Den sista tiden i sthlm då, ja jag lyckades få iväg Harley på yogan, vilket jag känner mig väldigt stolt över. Och jag önskar att jag alltid kunde gå på den, instruktören är så himla bra. Borde hitta något ställe här där jag skulle kunna gå på yoga. Sen idag har vi bara tagit det lugnt, sovmorgon och lunch och bara myst. Nu blir det ju tre veckor tills vi ses nästa gång..
Well, ska väl passa på att plugga lite medan jag väntar på samtalet..

S

Slutet av helgen..

.. men inte för mig! För eftersom jag åker hem till GBG på tisdag, så jag har en riktigt långhelg. Den ar mest spenderats med familjen, först hos pappa i fredags. Då jag även fick mina nya älsklingar, skorna som var de mellersta på bilden i ett tidigare inlägg. Är helt kär i dem, och fick dessutom 10 & rabatt vilket var 100:- så jag är nöjd!
I lördags belv det tåget upp till uppsala för en mysig dag med Sofia och Elisabeth, som bor som riktigt prinsessor. Nåja, studentprinsessor kanske man ska säga. Vi gick på bio, såg i rymden finns inga känslor, en mycket trevlig och mysig film, väl värd att se! Kvällen spenderades i soffan hemma hos Harley med god mat och sport på tv.n.
Och idag då, var och fikade med mina syskon, svägerska och brorson och massa hundar. Bilder kommer sen när jag är tillbaka i gbg. Efter det blev det bowling med Mamma, matts-ola och tor. Jag inledde riktigt bra, fram til sista omgången då jag tydligen lyckades med övertramp, vad är detta för nymodigheter?! Sen tappade jag allt och slutade som två totalt.

Imorgon ska jag och Harley passa lucy, förhoopningsvis spela lite badminton och sedan ska Harley bli av med sin yogaoskuld (om han vågar). Så ser min måndag ut, hoppas att alla andra också får en bra måndag!
S


Mot STHLM

Ska bara förbi skolan och sen bär det av! Känns som längre än tre veckor sen jag var hemma men ändå har tiden gått väldigt fort. Vilket är bra.
Vaknade som vanligt av borrandet, men idag var det bara en  kvart innan jag skulle gå upp. Irriterande, speciellt när dom bara höll på i en kvart och sen tog frukost rast eller något.
Dags att städa upp innan jag ska gå, och klämma ner det sista i väskan.

S


Vad tycks om mina små gröna öronproppar?

Somna bredvid dig

Imorgon, en natt kvar.
Har ntligen kommit hem ifrån en kväll full med innebandy, vissa frågetecken blev mer raka så till nästa vecka har jag allt under kontroll. Men man kan väl säga så här, borta bra men hemma bäst.
Nu ska jag packa, så lite som möjligt, får se hur bra det går.. Sen ska jag sova, har ju faktiskt skola imorn! Känner mig lite skurkaktig också, efter som jag ska ta flyget hem, men när det är hälften så dyrt så blir det svårt att inte göra det.
Nä, sov dags säger mina ögon och min hjärna.

S


Suck

Borrandet är inte över, så efter det här kommer jag säkert ha förstört mina öron eftersom jag måste spela hög musik för att stå ut. Och nu kollade jag tågbiljetter och av dom som ligger ute som sista minuten nu står det finns ej på alla. Så jag kommer säkert få köpa en superdyr för 1000:- för jag ska med det tåget hem!
Nä, nu tar jag och kollar flyget.

S

God morgon?

Eftersom vi har träning som slutar halv 11 på tisdagar så kommer man hem rätt sent. Sen tar det ju ytterligare ett tag innan man sommnar. Så tänkte ta sovmorgon idag eftersom jag inte har skola, men då hade jag ju såklart glömt bort byggarna som borrar och hammrar i min vägg. Så vaknade ca kvart i 8. Låg kvar i en halvtimme men sen gav jag upp, och nu när jag väl är uppe så är dom helt tysta. Får väl hoppas att man kan ta en powernap i eftermiddag.
För nu ska jag vara duktigt och powerwalka med Suss!


S

Snart kommer dom

In genom min vägg, eller det låter så i alla fall! Dom håller ju på och gör om badrummen i uppgången bredvid så det låter en del, vilket jag inte hade i tankarna när jag gick hem från skolan för att jobba. Men det har faktiskt gått bra, är nästan klar, och det jag har kvar behöver jag ändå få reda på hur jag ska göra. Och med robyns nya album i hörlurarna har det inte låtit för mycket, till nu kanske jag ska säga. Kanske dags att kolla när jag ska träffa Suss för vår middag ikväll..
Men måste städa också, för imorn kväll får jag besök av Emelie som ska se min lilla lägenhet och kanske äta en bulle eller två nu när jag har så många.
Appropå förra inlägget så är det inte bara jag som har börjat vara rak på sak, vilket var bra för nu fick jag även lite svar på hur jag ligger till i innebandyn. Bättre sent än aldrig?


Sen vill jag ha nya höstskor, frågan är bara vilka och för vilka pengar.. Men jag vill verkligen! Tycker faktisk att jag är värd det. Ska fundera lite till på det dock..


S

Rakt på sak

har pratat med min underbara vän Sofia idag som har gett mig konstruktiv kritik om att vara lite tydligare, så nu ska jag försöka med det.
Haft en trevlig dag idag, började dagen med sovmorgon och sen lite jobb. Efter det mötte jag upp Nora och Sofie för lunch men fick sällskap av lite fler smilare vilket var kul, nu när vi inte går i samma klass längre Efter som vi har blivit Kulturgeografer. Jag fåå ofta frågan om vad jag ska bli nu när jag pluggar detta, och passande nog så står det faktiskt i den kursboken vi har nu:

  • Samhällsplanering
  • Samhällsbyggnad
  • Omvärldsanalys (vilket jag tycker är väldigt intressant!)
  • Utredning och handledning inom företag, kommuner, statliga myndigheter eller intresseorganisationer.

Så, på ett ungefär, och detta i kombination med lite miljökunskap!
Nu är det nog dags för mig att göra mig i ordning, har ju faktiskt föreläsning imorgon för en gång skull!



S


Utan vatten

dom har börjat göra om badrummen i uppgången bredvid, så nu när jag skulle borsta tänderna fick jag inget vatten! Det kanske inte är hela världen men jag skulle behöva laga lunch.. Hoppas jag får tillbakadet innan jag ska gå..
Nu blir det till att jobba innan skolan, sedan ska jag och morb gå på body balance på sats (en träna gratis kupong!) och kvällen får avslutas med Sverige matchen!

S

Likgiltig

Var känslan idag på träningen, vet inte riktigt varför men känner på mig att denna veckas träning kommer ge mycket i slutet. Läste mitt horoskåp och där stod de: När man har riktigt bråttom måste man stanna upp och vänta på sin själ". Dock vet jag inte om jag har så bråttom just nu, men ja, kanske ska tänka på det då.
Plugget i skolan gick däremot riktigt bra idag vilket var kul! Samma tid och plats imorn så det blir lite struktur på det hela.
Har även bokat klipptid idag, fast det blir först nästa vecka, vilket ska bli riktigt skönt!
Nu ska jag nog smita förbi mina grannar i trapphuset som har någon diskussion om vilka filmer man måste se, dock lät det inte som några i min smak..


I väntan på min själ..
S

Göra lite nytta

Ska jag ta och göra nu, är lite sen i mitt tänkta schema idag då sängen var jätteskön och jag faktiskt inte har någon exakt tid att passa. Men nu ska jag leka lite med iChemistry så jag gör något vettigt idag. Kl halv ett är det lunch på handels och sedan lite läsning i biblioteket. Kvällens middag blir som vanligt på måndagarna hos Suss innan träningen. En mycket bra tradition vi har hunnit skapa.
hande tänkt att städa lite här hemma, men det kan ju få vänta tills imorn.
Står också i valet och kvalet när det gäller tågbiljett, den kostar ca 800:- nu, så fårgan är om man ska vänta till torsdagkväll och hoppas att det finns sista minuten, eller om man ska köpa den dyra för jag vill verkligen åka med det tåget.. hm..

S


Bullfest!

Har haft en väldigt bra helg, med lagom mycket inplanerat för en gång skull! Kan ju börja med idag som har varit en riktig lugn och slappar söndag. Var hemma hos N & P tillsammans med S & D och vi skulle baka bullar. Vi höll på i fyra timmar och bakade 190 stycken bullar totalt, fick med mig ca 55st hem för några försvann på vägen. Goda blev dom såklart också!
detta var dock inte alla, men ganska många i alla fall.
I lördags var det dags för två träningsmatcher, första var mot tygriket (Borås) som vi lyckades vinna över med 4-3. Jag gick +3 så var helt okej, gick bra för min 5.a också så en bra match. Nästa var mot Tvååker och den slutade 8-3 fast den matchen var i liknande stil med den första. Så jag spenderade nästintill hela dagen i svingeln, men var ganska kul. Efter det blev det en förfest och senare utgång med S, C, L, F hemma hos Å. Blev en lång förfest med spel och lite innebandysnack men blev en utgång tillslut ändå! Hemma sent, men fungerade bra att gå hem.
I fredags var det skola, lite seg föreläsning men intressant! Känner att jag har valt rätt inriktning. Efter det blev det en fika och utflykt med A och nya killen E. Lite catching up hann vi med och jag fick mina jeans tillbaka, lagade, tack så mycket! Efter det bar det av hem till S för att laga lite middag och sedan se på fotboll under kvällen. Även C, S och E kom dit, och alla var väldigt nöjda med maten ska jag bara tillägga.
Kommande veckan innebär, skola, jobb, träning, något nytt och sen blir det hem till STHLM!
S

En trött torsdagskväll

Har gått hela tretimmar i skolan i dag så efteråt var jag tvungen att ta en powernap, väldigt skönt. Men var även duktig och lagade mat och läste lite. Fokus på lektionen idag var lite om kulturgeografins historia och begreppen tid och rum. Intressant faktiskt, så blir nog bra det här. Borde verkligen ta tag i disken, ska nog vara duktig och göra det!
Hade träning idag, gick inte bra, vet inte varför men man har ju sånna dagar också.. Match på lördag i alla fall, jag spelar första och sen får vi se om det blir något mer.
Till morgondagens roligheter, först skola. Sedan ska jag träffa A med E för första gången, och A har varit så snäll och lagat mina jeans!
Nu väntar disken och sen ska jag nog läsa lite..



Ses imorn darling!
S

mot skolan!

Nu sitter jag här och borstar tänderna och ska strax gå. Idag är det info om biblioteket och första föreläsningen, hoppas det blir bra. för igår shoppade jag loss ordentligt, 960:- i kurslitteratur, mycket roligt..
Sedan var jag duktigt och gick både till banken och till skatteverket, så den listan jag skrev på saker jag måste göra är inte lång nu. Det var även träning, vilket faktiskt var roligt. Så frågan är hur jag ska göra nu..

S

1.a September

Ska strax ta mig iväg till skolan men först måste jag påpeka att det är en speciell dag idag, nämligen Soffipropps födelsedag! Hurra hurra hurra!


Saknar dig men kommer och hälsar på nästa helg om jag får?

S

RSS 2.0