Tillbaka på västkusten och bloggen

Har ju tillfällig "blioggtorka" som det heter, men kanske släpper nu när jag har många ensama kvällar och nätter framför mig de närmsta 5-8 veckorna!
Senaste tiden har spenderats i sthlm, första veckan själv med mycket härligt häng med kompisar, härliga kvällar och mycket mer. Sedan fick jag äntligen sällskap och det blev cykelturer genom staden, mysiga kvällar, hårda tränings pass osv! Förra veckan var det ju så klart fotbollsskol, men har aldrig haft så dåligt väder som den veckan, men var riktigt roligt ändå. Fredagen och midsommar blev riktigt lyckad hemma hos Elfrid, verkligen härligt sällskap och tur med vädret, samt rätt beräknat med maten! Sista helgen blev lungn med nära och kära innan vi hann med lite shopping innan det var dags att åka tillbaka till gbg (Långkofta, linne, body, bh älskar rea!)
Så, denna vecka har ju vädret varit toppen, har varit ute o ätit lunch i solen varje dag, men imorn blir det jobb så "hoppas" på lite sämre väder, för sedan bra på lördag så man kan åka ut till havet för en heldag!
Nä, nu ska jag slappa lite, är jag verkligen värd efter dagens löp och magpass!

S

dag 1

Första dagen på sommarlovet har inletts med att bra fördriva tid. En mycket skön start på dagen måste jag säga. Men ska övergå i en picknick lunch, även om vädret just nu inte ser så roligt ut som jag hade önskat..  Men det löser sig förhoppningsvis! Sedan ikväll är det innebandy som gäller, vilket var väldigt länge sedan, kan bli spännande och se hur det går! Sedan får det bli packning inför en helg på landet, ja så spännande är mitt liv just nu!

Sommarlov!

Igår var ingen toppendag, blev lite jobbigt pågrund av dåligt med sömn men klarade mig hyfsat! Vi hade vår opponering vilket gick jättebra, bara några småändringar idag så nu har jag sommarlov! Sedan blev det en tur till frisören, välbehövligt så nu är jag redo för sommaren! Och har också bestämmt mig för att klippa lugg sen efter sommaren, ska bli spännande.. Sen efter det däckade jag i sängen och sov som en liten gris tills det var dags för fotbolls match! Vi förlorade tyvärr med 1-0 men det var första gången det gick riktigt bra för mig så var ganska nöjd ändå. Dock bestämmde min mobil för att lägga av, så mina kvällsplaner fick ställas in, men känner mig som en ny människa nu när jag har fått sova ut!

Resten av veckan är fortfarande osäker, men ska bli skönt med lite fins väder!

S


Från i Fredags!

RSS 2.0