Lång dag

Så har ännu en dag spenderats i en innebandy hall. Denna gången i Falkenberg med F-98. Dom har varit jätteduktiga och jag har fått öva på mitt coachade. Det räckte till en en andra plats, inte så illa, men en seger hade suttit fel! Dom vi mötte var väldigt bra, men taktiskt sett tycker jag att vi var de bättre laget. Nu sitter vi i bilen hem och har mini earth hour. Längtar hem till en mysig kväll och maten som min underbara pojkvän lagar!

Imorgon blir de kolla lite mer innebandy och sen kommer kära mor min och hälsar på!

S


Härliga fredag

Efter ett bra arbetspass i skolan så bar jag mig av till gymmet för ett träningspass med Emma! Vi körde axlar, bröst, rygg och slutligen mage. Magen fick jobba ordentligt då vi testade ett nytt program, men var roligt och bra.
Nu ska jag åka och möta Tobias och hans bror för middag och sen bio, hungerspelen ska vi se. Hört väldigt blandade åsikter om den så blir intressant och se vad man själv kommer tycka!


Nere i källaren

Sitter och jobbar med uppsatsen, går bra, känns som vi lär oss nya saker och kommer på bra saker att skriva hela tiden! Sofie håller på med ett experiment som går ut på att hon ska få kontroll över sitt virtuella jag, därför vill hon att folk ska läsa bra saker om henne som detta: 27: http://www.sisuidrottsutbildarna.se/Distrikt/SISUIUVast/Arkiv/NyheterfranSISUVast/TjejforumskalyftainnebandyniLerum/

Så nu har jag hjälpt henne med sitt experiment, så snäll jag är. Ni kan även få se en fin bild på min kollega om ni undrar vem jag ungås med hela dagarna



Ett steg i taget

Dag två på uppsatsen, kändes lite segare, men vi jobbade på och fick ett bra flow på slutet. Ny dag imorgon och så länge de går framåt är jag nöjd! Eftermiddagen har spenderats på knatteträning, men var väldigt lugnt idag. De var lite opepp så var snäll, kände att de hade nog inte orkat om jag hade kört de intervaller jag hade tänkt.
Nu blir de hem och laga mat, och sen se på fotboll, en ganska bra onsdagskväll!


2290:-

Jag behöver en sponsor, någon som är villig att betala ett gymkort. Detta så jag kan överleva våren, sommaren och fram tills att serien börjar igen. Önskar verkligen att jag hade ett gymkort, då skulle jag bo på gymmet när jag inte behövde skriva c-uppsats..
Dags att sova!

S


Helg uppdatering!

Har verkligen inte hunnit blogga sen sist, så har istället hunnit med en hel del annat!
Matchen i torsdags vann vi med 11-5 och jag gjorde ett mål, riktig rolig match!

Fredags morgonen började på sämsta sätt, visade sig att inget av de jag skrev på torsdagen hade min dator sparat så hade ca en timme på mig att försöka få ner en hel dags arbete. Efter ett litet brake down så fick jag ihop lite text och åkte till skolan, får se om de räcker eller om jag får göra om det igen.. Så för att få upp humöret så åt jag och Sofie lunch ute i solen. Efter det blev de shopping, nya köpstarkt för halva priset! Så när dessa var köpta fick jag ju såklart prova dem också, vilket var härligt i vädret. Kvällen ägnades åt att heja på pixbo, vilket gick så där, men Sofie blev i alla fall matchens lirare!

Lördagen bjöd inte på lika fint väder så blev storstädning här hemma! Efter de var de sista b-lagsmatchen, vid vinst skulle vi vinna serien. Och efter 12-2 så fick vi en serieseger i år! Efter de bar de av till Suss för fix och sen förfest hos Frida! Blev en riktigt rolig utgång med massa dans, och slutade på topp "tack vare" sommartiden..

Igår blev de sovmorgon och pannkaksfrukost eftersom de var våffeldagen. Med mätta magar gick vi ut på en långpromenad i de fina vädret! Eftermiddagen ägnades åt innebandy då jag fick rycka in som coach åt f-98.Och de gick strålande, vinst med 1-0 mot Kungälv, riktigt härligt! Kvällen bjöd på god mat och en mysig skype date.

Idag har c-uppsats arbetet börjat, vi har lagt upp en plan och lånat böcker. 6 stycken fick vi ihop, alla i den största storleken och tyngden. Men ska bli väldigt spännande. Så dags att läsa!


Call me, maybe

Ja, så sitter jag här med mitt PM, måste verkligen få det klart nu. Match ikväll, så kommer hem sent så det är nu eller ja nu. Gårdagen blev lugn, hade en mysig kväll och såg fotboll på tv, och Tobias blev glad eftersom Arsenal vann!
Själv längtar jag mest till imorgon, när man har lämnat in den sista(!) egna uppgiften och har haft seminarium och kan ta helg. Då ska jag och Sofie "fira" med att gå lite på stan, för jag har sett ett bra erbjudande på löparskor. Håller tummarna för att de finns kvar och är bra, annars har jag en rabattkupong som back up. Sen på kvällen blir det att åka och heja på henne när dom ska fixa semifinal biljetten! På lördag står städning på schemat, behövs verkligen nu när solen visar allt damm här hemma.. Dagen avslutas med säsongens sista hemma match, och på kvällen blir det utgång och förhoppningsvis "firande" av att vi vann b-lagsserien i alla fall..! Söndagen är tom än så länge, men är nog lika bra, får jag tillfälle att öva på att vara spontan.

S


Bästa må glad låten just nu!


Seize the day

Har känts som torsdag idag, vet inte varför, men är väldigt glad att det bara är onsdag än så länge! Sitter och skriver på mitt PM, går sakta framåt men ska skicka det på genomläsning sen och förhoppningsvis få lite bra feedback.
Något som är helt otroligt är den enorma träningsvärken jag har. Igår gjorde det nog ont lite överallt i min överkropp. Så här dag tre på träningsvärken är det mest triceps och biceps, men ont gör det i alla fall.
Denna veckan har vi varit jättefå på träningarna, så igår blev det liten plan och smålagsspel. Pensionärerna, medelålders och knattarna var lagen som tävlade. Jag var med i mellan mjölkslaget och vi stod tillslut som segrare! Med det stora bortfallet får jag starta morgondagens match som forward, väldigt spännande! Har dock pressen på mig att leverera, annars får backkollegan frida chansen istället.. Oavsett ska det bli kul, har ju bra känslor med mig från förra mötet med Pixbo i wallenstamshallen!
Nä, tillbaka till PM skrivandet!

S



3

Idag ska jag börja att skriva mitt sista paper, min sista uppgift innan vi sätter igång med uppsatsen på allvar. Ska bli rätt så skönt, men läskigt också. Så har inte kommit så lång idag, var en sväng till skolan för att skriva ut en artikel och har också läst den. Det är alltid svårast att börja, hur man ska attakera frågorna på bästa sätt.
Annars idag ska jag hålla i ett samtal med F-97, har fått tips från den bästa så hoppas det kommer gå bra. Efter det är det träning som vanligt, där vi förhoppningsvis är några fler än vi var i går..
Annars är det inte mycket mer som händer denna vanliga tisdag. Har min nedräkning tills vi åker hem, bara 16 dagar kvar.. Jag som trodde det var färre!

S

Come as you are

Igår gjorde vi något nytt, vi passade på att utnyttja ett erbjudande gå två betala för en, på ett poledance pass! Det var jag, Malin, Emma och Karro som testade diverse olika snurrar runt stången. Och roligt var det, i alla fall värt de 75:- som det kostade. Under passet kändes det inte så jobbigt, förutom att man var så stel. Men idag kan jag tala om att jag har träningsvärk lite över allt, mest i armarna men även i ryggen och i magen!

Idag har de varit en lugn dag, Tobias var hemma och var sjuk idag med. Dock fick han extraknäcka som översättare då jag hade en artikel som jag inte förstod för 5 öre! Nu är jag på väg till träningen, lite tidigare än vanligt eftersom jag ska ta hand om 98:ornas träning innan våran!


Slapp söndag!

Idag är de inte full fart här hemma. Tog sovmorgon och gjorde sen frukost på sängen till Tobias som känner sig lite hängig. Så fick jag ligga och läsa tidningen i sängen också. Nu tar vi bara de lugnt här hemma, i eftermiddag ska jag dock iväg på äventyr! Men mer om de senare...


10-3

Idag var de roligt att spela, skön stämning och ett härligt gäng i Floda. Och jag fick inleda matchen med att göra mål, länge sen nu så var på tiden. Nu sitter jag hemma i soffan och ser på hockey, heja Brynäs! Tobias passar dock på att ta en powenap, förståeligt när Frölunda ligger under med 5-0..
Ikväll blir de middag hemma hos M & M med S & J, och vi så klart! Blir nog väldigt roligt om jag känner mina vänner rätt!

S


Härliga helg

Så har man haft sin näst sista föreläsning för denna utbildning. Känns lite märkligt. Tur att det är ett tag kvar av terminen i alla fall!
Har hunnit med att fika med Emelie idag också, blev mycket framtidsprat eftersom hon ska skriva sin master nu, spännande!

Nu är jag dock på väg till Pixboland för att se kvartsfinal nr 2 och heja på biffen!

Är fem månader sen jag klippte mig, måste verkligen göra något åt mitt stora ruffs nu!


Utomhus

Så var snart veckan slut, och den har gått så fort! Denna dagen var lite annorlunda, vi hade vår lektion ute i skatås idag. Det var mysigt och intressant, men lite kallt. Så skönt att få komma hem och värma sig, mössan är fortfarande på.

Igår var det en mysig dag, sov morgon och sen lite plugg innan jag, Karro och Emma gick och provade bodycombat. Roligt och svettigt och idag har jag världens träningsverk i mina axlar! Men ingen ro, för idag blir de dansklass innan träningen! Och på söndag ska jag prova något väldigt annorlunda, men mer om de då..!

S


Sista matchen

Så var denna säsongen snart slut, ikväll väntar sista hemma matchen och vi möter Floda. Visserligen har vi tre b-lags matcher kvar men ändå inte riktigt samma sak. Så bara se till att ge allt ikväll så vi kan få avsluta med en bra känsla. För efter denna säsong är de precis som efter alla andra, allt är väldigt oklart och inget är spikat för än augusti. Men det har också sin charm, försäsong, egenträning, nyförvärv mm!


Vårväder

Då kan man klä sig lite roligare!


Vilse

Denna dag började bra, åkte till skolan för att skriva ut veckans PM. Kommer till skolan och inser att jag inte har mailat mig själv!! Får springa hem, starta datorn och maila och sen skynda tillbaka till skolan. Bättre start på en måndag har jag ju haft.. Men sen flöt dagen på bra och vi fick sluta tidigare.
Efter skolan gick jag och Sofie till gymmet för att köra lite rehab för knäna som hon visade, mycket bra. Sen blev de en snabb visit hem för att fylla på med lite energi innan jag power walkade bort till gymmet vid Ullevi för att möta Emma. Vi skulle testa på Zumba, vilket jag har velat göra super länge! Och det var svårt ska jag som innebandy spelare meddela, men inte omöjligt och framförallt roligt! Så Emma lyckades övertala mig att testa sh'bam på torsdag innan träningen, får se hur de går.. Som tack för de får jag välja vad vi ska göra på onsdag, får se vad jag kan hitta för roligt..!
Nu blir de till att handla och sen laga mat, börjar bli lite hungrig nu.

S


11

Den elfte idag vilket betyder 11 månader med min älskling! Tänk hur saker och ting kan ske och hur fantastiskt underbart bra de kan bli! Vi "firade" vår dag genom att utnyttja mitt pris i snötävlingen genom att gå och äta brunch. Var supergott och jättemysigt så var verkligen perfekt efter en skön sovmorgon.

Efter de bar de av till lindås och sista bortamatchen för i år, vilket slutade med vinst med 8-4 till oss. Intressant att vi har gjort 16 mål på två matcher, det vi har haft så svårt för hela säsongen.. Nu ikväll blir de att gå igenom paper 2 son ska in imorgon och mysa för att ladda upp batterierna inför den kommande veckan!


Helg

Och den började med en mysig middag hemma hos oss med sällskap av Sofie och David. Efter matlagning som resulterade i en supergod paj blev det bowling. De var sod mot sot och sod vann med ynka 23 poäng, så var riktigt jämt! Vi tjejer var bäst så de var roligt, nästa gång får vi bilda lag.

Idag så har vi varit en sväng på stan där Tobias fyndade en kavaj för 320:- som hade kostat 2200:- så det var lyckat. Nu på kvällen var de födelsedagsmiddag för Tobias bror med god mat, och nu blir de mys i soffan.


På vägen hem

Ibland är de så tröttsamt, att tycka om och bry sig om något så mycket. Speciellt de gånger de inte ger så mycket tillbaka, dom gångerna börjar man fundera. Då bleknar alla de roliga stunderna och försvinner bakom ett stort grått moln. De som är mest förvånansvärt är hur fort de kan gå, hur roligt och bra de gick att spela i söndags och nu känns så meningslöst. Jag känner mig så maktlös, borde kanske trotsa mer och visa att jag bestämmer..

S


Kalendern

Tänk om jag kunde titta i min kalender lite oftare, då hade jag inte behövt springa hemifrån kl 09.05 imorse för att vi började 9 och inte 10.. Tur att jag bor så nära skolan att jag bara blev fem minuter sen! Var i alla fall roliga föreläsningar och intressant diskussion om hållbar rörlighet, verkligen ett ämne för framtiden. Sen fick sofie och jag lite gjort också så det var skönt, nu är det bara att börja skriva på PM:et som ska in på måndag. Diskuterade även frågan om vad som är bäst, att veta eller inte veta? För min del är det nog att inte veta, i alla fall denna gången.

Sen har jag tagit tag i mig själv och sett filmen om KONEY 2012, och ni få som läser min blogg, gör det ni med!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

´
S

Nu kör vi!

Idag blev de tidig uppstigning för att möta ett litet innebandygäng i skolan för en pluggstund! Alltid lika trevligt att ses utanför planen. Sen när artikeln var läst bar de av mot gymmet för ett body pump pass! Fick slita en del så de var skönt, men märktes också att man har kört 4 dagar i rad innan, men gick bra. Bara knät som känns lite trött nu, men bra att försöka bygga upp lite muskler!

Ikväll blir de knattefys, har dock inte upplägget klart än men ska nog gå och lösa!

S


Slår på stort

Och bloggar två gånger på denna dag, men det stora är egentligen att jag har bakat! Jag har gjort flapjaks, vilket är typ som energybars. De är nog inte så nyttiga som man önskar men smakar väldigt gott!


Mys dag!

Klockan är 12 och jag sitter fortfarande i min pyjamas under en filt. Och det känns jätteskönt. Har läst allt förutom min egna artikel, som jag ska hitta och läsa i eftermiddag tänkte jag. Så kanske jag kan fila på ett utkast imorn även om vi har litteratur diskussionen på torsdag, så ja slipper göra så mycket i helgen. För då kan man ju hitta på massa roliga saker!

Annars händer inte så mycket här förutom skola och träning. Men vi har i alla fall köpt tågbiljetter hem över påsk till ett okej pris. Ska bli så skönt att åka hem och få 4 hela dagar hemma och bara mysa med familjen! Sen är de klart att våran tradition med huvudstäder i Europa även blir av i år, då vi kommer åka till Lissabon. Sista helgen i april åker jag, mamma och Gittan, kommer bli jätteroligt!

S


Ny vecka

Då var det måndag igen, var inte alls särskilt sugen på de men inte så mycket att göra åt.
Min söndag var riktigt bra, började med pannkakslunch hos Tobias mamma. Sen var vi några stycken som åkte ut till Wallenstams hallen och laddade med att titta på match innan de var vår tur. Och som vi spelade, riktig glädje på planen! Var riktigt länge sen vi gjorde
8 mål i en match, och 5 i en period! Jag fick spela med Ems igen vilket alltid är lika kul och känns tryggt. Efter matchen kom jag dessutom hem till nybakade bullar och färdig middag, jag har verkligen världens bästa pojkvän!

Men nu till veckans uppgift, läsa och skriva pm, precis som förra veckan!


3/3

Så är de lördag kväll, slutet på en härlig dag. Började med frunch/frukost med söndagsmysgänget, S, S, S och S! Satt och snackade ett bra tag, mest om innebandy innan vi gick ut för att njuta av det härliga vädret och gjorde dåliga försök till att klättra i träd.
Moment nummer två denna dag var b-lags match, som vi vann med 5-3 men förutom de var de inte så mycket mer. Jag gjorde en snygg ass så de var väl mitt bidrag. Och knät gjorde inte ont! Hade dock grävt fram ett 5 år gammal knäskydd som passa betydligt då, men knät satt på sin plats så får väl fundera på om ja ska köra med det..

Nu är jag på väg hem och ska mysa till det med sushi och kokosglass!

S


Fredagsmys!

Äntligen fredag, även om den här veckan inte har varit så jobbig så är det alltid skönt med helg. Lämnade in mitt paper idag och hoppas verkligen jag lyckades få ner något bra, hur sammanfattar man 400 sidor på ett bra sätt var de svåra. Och tänka som en geograf, när man känner sig mer som en miljövetare..
Imorgon ska Tobias gå match i Lund så blir en lugn hemmakväll idag, vilket känns skönt. Passade på att njuta av de härliga vårvädret genom att gå hem från skolan, skönt att solen syns lite mer nu!


Trött morgon

Var inte så sugen på att gå upp för att tvätta idag, dessutom bara för att träningsstrumporna och sport bh.arna är slut. Kanske kan köpa två par till så jag slipper tvätta så ofta. I och för sig var hela maskinen svart proppfull så längtar mer till våren (som är påväg) så man inte behöver ha så mycket kläder på sig!
Idag ska jag skriva klart mitt paper, gick lite segt igår men är ändå hyfsat nöjd med den texten jag producerade, nu ska bara det viktiga plockas fram.
Sen är det träning ikväll, bära eller brista, att våga ta snacket, måste nog ladda lite för det...
Gårdagens bästa var utan tvekan mitt skype samtal med fina soffipropp, en liten pratstund så känns livet lite gladare bara!



Gamal bild men förtfarande lika talande!

S

RSS 2.0