Dan före dan före dan

22.a December, idag fyller fina Nora år, hurra! Sitter hemma i gröndal och försöker plugga, men inte så lätt när det är jul och man bara vill ha lov och fira att man klarade tentan! Men, lite ska jag allt få gjort, har i alla fall skickat ett mail.. Idag har jag mycket på schemat, träffa Robyn, kolla på valpar och träffa Ullis. Men det är så min jul brukar vara! Tycker däremot att det skulle kunna vara lite mer snö här nu, men men, inte så mycket jag kan göra åt det..
Vad har jag gjort mina två dagar här då, först det viktigaste, träffa världens sötaste lilla bebis och mysa med honom. Sen vara hemma hos familjen och avlutade kvällen med gubbinnebandy! Igår blev det en mysmorgon och sedan en tur till uppsala med Papi och lite julklappsshopping samt lunch på IKEA. Kvällen blev häng med familjen i gröndal.

Nä, plugga var det, inte blogga bara för att jag inte vill plugga!

S


Sista kvällen i GBG i år

För imorgon bär det av till STHLM! Ska äntligen få träffa lilla Sebastian och familjen och vänner, ska bli väldigt skönt. Har dock lite skolarbete att göra så får inte glömma bort det. Idag har jag jobbat halva dagen och sedan köpt en julklapp och en födelsedags present, och nu sitter jag hemma och väntar på härliga gänget från klassen ska komma hem hit och laga mat och leka julklapps lek!
Helgen som var börjades med häng på fritidsgården i fredags. I lördags var det jobb på dagen och lite pepparkaksbak på kvällen när marcy kom förbi. I söndags var det äntligen match igen, och vinst med 5-1! Riktigt härligt nu när serien tar juluppehåll.
Nä, så mycket mer har jag inte att säga

S


KAOS

Nu är det total makeover hemma! Alla våra saker står i köket som är det enda rummet som inte målas om. Så vi bor inte äns hemma denna veckan utan flyttar tillbaka först på fredag då det är klart! Så till helgen, kanske, jag kan visa lite bilder på hur jag faktiskt bor nu.

Veckans bästa! Lilla Sebastian har kommit! Han är världens sötaste, längtar massor tills jag kommer hem och får träffa honom! (6 dagar kvar)


Snart kommer mami hit och kikar, men blir nog inte så långvarit här. Ikväll är det teambuildning med gruppen, vi ska gå på quiz! Och fira att tentan är gjord, bara att hålla tummarna för att den gick bra..

Nä, det får räcka, jag är ju ingen storbloggare direkt!

S

Pluggstund

Efter en kort dag i skolan är jag nu hemma och sitter i soffan och hör regnet smattra mot rutan, ganska skönt att vara inne faktiskt. Inte lika skönt att behöva gå ut till träningen sen. Varför kan det inte snöa istället för att regna, hade varit mycket mysigare. Fast hade en ganska julig morgon idag, såg på julkalendern i sängen, sen upp och äta risgrynsgröt och tända datumljuset, nästan så man fick lite julstämmning. Kanske kommer mer i helgen då det blir det årliga pepparkaksbaket på lördag! Flyger till STHLM imorn och är tillbaka i Göteborg på söndag, så stannar inte så länge, men hinner se familjen lite i alla fall. Och sen är det ju faktiskt inte så långt kvar tills jullovet.

Men innan dess är det lite saker som händer! Äntligen har vi fått datum för ommålning, 12-14 december, ska bli skönt att äntligen få det gjort! Den 13.e är det tenta, som måste börjas plugga ordentligt till. Så den 9-12 är det tentaplugg som gäller. Den 16.e ska jag ordna tjejkväll på fritidsgården, kan bli spännande. Och den 18 har vi sista matchen innan jul, lindås hemma, viktig! OCh sen på måndagen den 19.e ska vi ha lite julklappslek innan vi skills åt under lovet. Nä, dags att ta tag i det där pluggandet nu!

S
Grattis till mamsen som är nominerade till Sveriges Miljömäktigaste, många som är imponerade!

RSS 2.0