Hur ska man kunna välja?

Sitter och tittar på olika glassrecept, eftersom det är det som blir efterrätten här hemma ikväll. Tobias fick ju en glassmaskin i julklapp och eftersom kokosglassen blev så lyckad tänkte vi prova något nytt nu. Just nu står valet mellan, cheescakeglass med browning och hallon, eller vitchokladglass med fudgerippel, eller vitchokladglass med hallon, eller marsipanglass (om Tor och tobias får välja). Men det finns hur många olika recept som helst jag skulle vilja testa!
Idag är det inte mycket osm står på schemat, just nu väntar jag på några som ska komma hem hit och kollla på vårat ventilationssystem, efter 12 sa dom så inte så specifikt.. Sen ska jag göra litteraturfrågorna till seminariet på måndag och förutom det fixa lite här hemma. Mamma, Matts-Ola och Tor kommer ju idag, men inte föräns sent ikväll, så tills dess ska hemmet se snyggt ut och maten vara klar.
Igår var sista träningen innan helgens viktiga match, vilket kändes bra. Börjar redan bli lite nervös, serien är så himla jämn men det är ävl på tiden att vi försöker göra ett ryck nu! Om det är någon i GBG-trakten som läser detta så är det matchstart 14.30 i torpa.



Appropå glass!
S

Med för lite att göra

Så har jag blivit duktig på att blogga, dock resulterar det i att jag i princip inte har något kul att skriva om. Säg att jag ska berätta om min dag so far så blir det: Gick till skolan halv 10 för att leta efter en lärare som vi inte hittade, sen två timmars lektion om vetenskapsteori vilket i och för sig är ganska intressant, sen hem och äta lunch och sen läsa artikel två Myths about agriculture, obstacles to solving the African food crisis. Och det var min dag! Inte särskilt spännande, det som återstår är att laga mat och träna.
Dessutom är jag ledig imorgon så då finns det ännu mindre att skriva om, om man inte för någon egen monolog om något ämne, men det har aldrig riktigt känts som något för mig.
I helgen får vi finbesök här hemma, och vi står för middagen imorgon så jag måste komma på vad vi ska äta. Samt ett nytt glassrecept vi kan prova! Kokosglassen vart ju verkligen utsökt!
Nä, mer strunt än så här kan jag inte skriva, så det får räcka för idag!



Imorgon har vi haft snö i en vecka och då har jag vunnit vadet vilket ger mig en fika i vinst!

S

Ett steg närmre

Har jag och S kommit vårt exjobb bara sen igår, men inget klart än, så fort man får en idé måste den godkännas med kursansvarig. Och hon är inte den lättaste precis, men vi får gå dit och kolla iall fall. Annars har vi lite andra tankar så vi står ju inte och faller med det. Dessutom är det ju mer än en månad kvar tills det ska vara bestämt!
Idag är jag seg i bena efter gårdagens trippla pass, super rolig spinning med Nora, lite tvåmål med f-97 och sen egen träning med fys och spel, så idag blir det vila. Så då blir det till att plugga! Ska läsa två artiklar för vi har seminarium på måndag, och tänkte börja med den som heter "Sex, sun, soccer". Låter kanske inte super seriöst, men underrubriken är faktiskt Stakeholder-opinions on the sex industry in Cape Town in anticipation of the 2010 FIFA soccer world cup. Så jag tycker den verkar väldigt intressant, har dock skrivit ut så et är fyra sidor på en sida: miljövänligt-ja, läsvänligt-nej. Lika bra att börja nu!

S




T som i tisdag, som i tvätt och som i träning

Det är min dag idag! Eller tvätten är ju såklart avklarad, bara lägga in den i garderoben kvar. Sofie gick för en stund sen, efter en lunch, lite glee och brainstormning. Har mycket tankar men inget konkret, men jag känner mig inte så orolig. Vi kommer knäcka nöten och sen kommer det gå som på räls!
Ska göra mellanmål snart, och sen vi fick en stavmixer så har smotti blivit min last, vet inte om jag någonsin kommer att tröttna på det! Har börjat ladda för spinning också, träningen gick inge bra igår så då får vi köra dubbelt idag. Så man vässar formen, träna hårt och sen släppa på det så kommer jag vara superpigg i bena på lördag när det är dags att möta Lerum. Enda problemet är ju att jag måste vara bra på träningarna innan lördag men det ska nog gå!


Tänk om det kunde vara så här varmt och skönt nu! Men idag är vi inne på dag 4, bara tre dagar kvar tills jag har vunnit vadet!

S

Måndag

Då var det måndag igen, fast en riktig mysmåndag måste jag säga. Ingen skola idag så klockan ringde halv 9, detta för att äta frukost med mina klasskompisar. DEt blev väldigt mycket tjejsnack, till Adams förtret, men tror att han överlevde. Sen runt lunch åkte jag hem och handla lite och sen dess har jag inte gjort så mycket. Imorgon blir det lite mer struktur, då kommer Sofie hit och vi ska brainstorma lite, samt att jag ska tvätta.
Hur var helgen då?
I fredags var det väldigt lugnt, först ett pass på gymmet där gamla muskler väcktes till liv igen. Sen blev det lunch häng med marcy och en sväng till klubbhuset där en ny linda och ett glad inhandlades. på kvällen invigdes glassmaskinen, och världens godaste kokosglass blev till! En riktig succe! Lördagen ägnades åt städ innan folk kom över för att se vårat hem, vilket var väldigt trevligt och kvällen avslutades som vanligt på Yaki Da. Gårdagen blev lung på förmiddagen innan det var dags för b-lags match i Svingeln, visnt med 6-3 mot Ale och riktig spelglädje på planen! Känns skönt inför Lerum nu i helgen..!

Appropå innebandy så hade ju jag en monster träning i torsdags, 55 stycken var vi! Alla flicklagen plus damlaget, blev väldigt uppskattat och fungerade så bra som jag trodde. Så nu ska jag bara boka in nya träffar med lagen för att bygga ännu mr gemenskap.

I vecka är det mest träning som står på schemat, förutom innebandy så ska jag gå på ett Nora spinning pass imorn, ska bli riktigt roligt! Skola har jag ju onsdag och torsdag så ska se till att inte glömma det heller. Och när jag ändå är inne på skolan kanske jag ska ta och leta reda på en gamla bok som ska användas igen..

S

Lediga fredag!

Idag har jag inte gjort mycket, vår grupp har gjort klart vårt arbete och väntar bara på komentar ifrån vår handledare, så tills dess är det bara att vänta. Så denna förmiddag har spenderats i soffan, men tror att det är dags att gå ut och njuta lite av det fina vädret. Ska hämta upp en specialgjord tårta idag också, och sen blir det mys kväll.
Igår var det träning som vanligt, eller blev lite anorlunda då kontrakt delades ut, så blir till att läsa igenom det nu och fundera över framtiden..
Till helgen blir det väldigt lugnt, imorn blir det en sväng på stan och fixar dag hemma. På kvällen blir det förhoppnmingsvis bowling mot S och J! Söndag har som uppgift att införskaffa ett nytt duntäcke (fast jag var så händig och lagade det i onsdag!) samt storhandla, och en fika hemma hos T.s mamma ska vi hinna med. Söndagen avslutas med mys med S, S och S och jag så klart, haha, de fyra S:en!

Nä, nu ska jag gå ner på stan och möta nina!

S

I GBG

Då var jag tillbaka på västkusten. Började med att jobba på gothia innebandy cup där det var många spänande matcher och en del incidenter: dommare som inte kom, tränare som ville protestera, ambulans som inte kom, klock som inte fungerade, men det gick bra till slut!

Denna vecka har varit mest skola, sista veckan på grupparbetet innan redovisning. Men även hunnit med innebandy, en match, vinst med 8-2.
Idag har vi haft en mys dag med sovmorgon, lunch på stan, fifa och lite plugg. Nu är det dock tvättstuga..
Och igår fyllde T 24, HURRA!



S

Uppesittarkväll?

Inatt är det ju JVM-final, frågan är om man ska sova nu o ställa klockan, eller hålla sig vaken, eller kanske missa matchen? Har lite beslutsångest..
Har haft en supermysig kväll i alla fall, först med familjen och fullt hus! Sedan en mysig middag för två med Soffipropp! Och imorgon är det dags att åka hem, hem till göteborg. Men jag säger ju hem till sthlm också så får ju säga att jag har två hem nu. Men innan det är dags att åka hem ska jag äta lunch med Linda och Yasse, ska bli jättekul att träffa dom, var så länge sen!
I helgen blir det dock att jobba med laget, men har bokat in en middag med Malle P på söndag så det blir kul efter allt slit i innebandyhallen.

Nu tror jag att det blir dags att läsa lite bok, chokerar ju nu med att blogga två dagar i rad!

S


2012

Nytt år - Nya möjligheter! Nåja, jag skulle vara väldigt nöjd om detta år fortsätter som det förra slutade! Något nyårslöfte har jag inte, skulle velat haft något kul men har inte kommit på något. Vore kul att gissa hur detta året bli för att sen gå tillbaka och se om det stämde, men tror att det är alldeles för svårt. Detta året är i alla fall det året som jag får min universitetsutbildning, och sedan förhoppningsvis ett jobb, det är nog min önskan detta år!

Men nu får det bli lite bilder från december 2011:













S

RSS 2.0