Buenos Noche

Sa, da var man i Argentina! Har haft tva dagar har nu och jag gillar det! Vi kom fram i sondags mitt pa dagen och akte dirket till hotellet och motte upp Sofia, lovley. Sen tog vi oss ivag pa en mycket trevlig marknad, alskar marknader. Innan vi begav oss hem och jag och sofia blev sittandes uppe pa takterassen for att ga igenom allat som har hant de senaste manaderna.
Idag gick vi upp ganska tidigt for att sola lite pa morgonen uppe vid poolen, hur harligt som helst. Sedan motte jag upp S, M och N och vi tog en shoppingrunda, fast jag kom hem tomhant. Efter det bestammde jag och mami att vi skulle ga till en ekologisktradgard, sagt och gjort, dock var den stangd pa mandagar upptackte vi nar vi kom fram.. Men det blev en langpromenad och nu ska vi snart ut och ata middag. Sen blir det nog utgang ikvall!
Imorn kvall aker jag och S till Iguaz och vattenfallen, nattbuss men det kommer det vara vart!

Chao
S

Hur saker och ting blir till oväntade händelser

Mycket snack igår och vips så har man ya planer som man för en vecka sen inte hade trott. Om dessa visar sig vara bra eller dåliga får väl tiden utvisa men det är väl bara att chansa.
Väntar på att S ska komma innanför dörren, NU! så ska vi prata en hel del. Och hon ska hjälpa mig och packa också..

S

Sovdags

Nu har M gått och jag ser ut att bli ensam för resterande del av kvällen, så ska snart krypa ned i sägen/soffan och släcka lampan och gå in i drömmarnas värld.
Midagen blev jättegod, tack för hjälpen Doris! Sen har tiden bara försvunnit i ett enda långt snack om sport, väskor och kompisar. Men imorn har jag mycket på g, jag ska Packa, baka morotskaka(köpa elvisp?), handla en present, fika, träna och det var nog allt! För städa gjorde jag idag, juste, ska låna en bok också!

Godnatt!
 S


Middagsplaner

Försöker styra upp något att äta men just nu går det inte jättebra, kanske får bli improvisation.. Borde verkligen dammsuga innan M kommer. Snar ska jag göra det, kan skylla på att suss pratar i telefon just nu!
Redovisningen gick bra, kunde svara på alla frågor som folk hade och nu är denna kursen slut. Börjar få lite resfeber nu, kanske ska börja packa ikväll.. kanske..

S

Vatten

iDag är det redovising, sen är detta arbete över! Känns ganskaskönt faktiskt, och hoppas att redovisningen går bra. Känns som jag har någon falsk trygghet där jag tror att jag kan min del helt, men måste nog se över den nu. Sen ikväll blir det finbesök, M kommer hit på middag, mycket trevligt! Ska nog börja packa lite smått också, så jag inte glömer något. På torsdag har jag även lovat att baka till träningen, kom dock nu på att vi inte har någon elvisp så kan nog bli jobbigt.. Men jag kommer nog på en lönsning!
Dags att göra nytta!
S

typiskt mig

Att gå ut o springa fast jag har ont i halsen, kommer nog aldrig att lära mig det.. Men det var en riktig fin vårdag (trots regnet i morse) så är ganska nöjd ändå
Grupparbetet är snart helt klart, bara redovisningen kvar nu! Och sen är det påsklov...!
Nu på kvällen var jag och sofie på handelsspexets show 2010, Houdini! Alla var jättebra och pjäsen var underhållande, roligt när man kan få omtag också.
Men ska nog göra lite nytta innan jag sover.
S


Impulsiv

Suss satt framför datorn och kom på att IFK spelar idag, så nu ska vi gå på fotboll, trots det dåliga vädret! Men vi har ju ändå inget bättre för oss ikväll så varför inte passa på, blir första gången jag går på fotboll här.
Grupparbetet gick trots den dåliga starten bra idag, det kan bli ganska bra detta..
Sen efter matchen blir det nog sova, börjar känna av bristen på sömn nu.

S

Den här veckan lyfter jag

För på lördag åker jag till Argentina! Och får äntligen träffa underbara soffipropp, se solen och bara må bra, kan det bli bättre?
Just nu sitter jag själv i ett grupprum, känner verkligen att jag har mina gruppmedlemmar med mig, vi ska ju bara skicka in arbetet imorn.. Och gillar att dom andra kan ta sovmorgon hur som helst fast jag släpar upp mig trots att jag bara sov 5 timmar.. jaja, nu ska jag inte vara bitter, går väl att tänka bort huvudverk också.
Igår var duon från baldersgatan o kollade på match, herrarna förlorade men bara med 4-2 så än är det inte kört. Sedan blev det en kort promenad, laga lite midddag och sedan kollade jag på barcca matchen. Eller såg bitvis av den, mellan allt zappande, men tajmade med målen i alla fall!
Nä, kanske ska ta tag i saker och ting när jag har allt i mina händer..
S

Deppig och ledssen

Är våran enda blomma här i hemmet, vi har försökt med åtaliga upplivningsförsåk men denna gång ser det inte ut att räcka till. Vi hoppas att den kan repa sig nogorlunda ananrs får det nog bli kaktusar framöver.
S & S ska snart iväg på den andra kvalmatchen för helgen. Dock är det våra herrar som står på tur nu och vi önskar dom allt lycka till mot växjö.
Annars så lyser solen och det ser ut att gå mot vår här på västkusten, dock ska det bli sönt att befinna sig i Buenos aires om endast en vecka!

Over and out
S

livet fortsätter, imorgon

spelat match idag, som alla vet, det gick bra till en början men det roliga tog slut sen. Och rann ganska långt iväg, jag vill säga att vi förlorade med 3-1, för det hade varit rättvist, men så blev det inte.
Det som är mest synd är min säsong är över nu, och nästa känns långt borta och oviss..
Får se till att falun blir av i alla fall, så att det blir ett bra slut ändå.
Men det får räcka för ikväll, och min insatts var väl godkänd och inte mycket mer.
sov gott
S

Igång!

Jag är uppe och ska snart ta mig iväg till skolan, bör dock klä på mig först.. Det regnar idag men jag är glad ändå. Har antligen tagit tag i saken, nu är biljetten till uppsala  bokad så där kommer jag fira valborg med A & E! sen var det ganska skönt att biljetten "kostade2 150:- bara, eftersom jag kunde använda den jag skulle ha haft i helgen. Men time to go, ikväl blir det sittning också!

S

Shoot for the moon

Nyduschad och nyätit sitter jag här och funderar över helgen. Det ska bli spännande. Tiden kommer ge många svar, hoppas bara att det går min väg. Att svaren kan få saker att känns rätt, att alla bitar passar, för då blir det bra.
Idag hade vi en bra träning! Alla var peppade och det var bra kvalitet, och jag är ganska nöjd. Gjorde faktiskt ett rikigt snyggt mål! gick upp i mitten men stötte på en back, så helt plötsligt gör jag en snurrfint och kommer förbi, och sen bara av farten så sätter jag bollen i krysset!

Haha, nu kommer jag sova gott!
S

of we go

mot skolan:

S


Morgonstund

sitter hemma nu efter att ha spenderat gårdagskvällen och natten hos sofie, vi såg på film, sommaren med göra. Har lite svårt för såndan typ av humör, tycker bara synd om dom för att inget blir bra. Men som tur var det ett lyckligt slut! Sedan hände det inte så mycket mer, vi var trötta och S somnade framför debatt på tv.n..
Idag är det inte mycket på schemat, jobba lite med grupparbetet och sedan åka till skolan för att få redan på lite mer vad kulturgeografi innebär.

s
 
Snart ses vi S!


Utblick

Sitter faktisk i skolan och bloggar, hör inte till vanligheterna. Men idag är det utblick och gamla Alumner som är i skolan och pratar, väl digt intressant och ger lite hopp åt oss! Dessutom har vi fått frukost och lunch och det ryktas om fika snart..
Hade även handledning imorse, tog nog 10 min. Vi börjar faktiskt komma någon vart med vårt arbete vilket känns skönt. Snart dags att börja analysera..
Ikväll håller vi tummarna för onsdagsmys, skulle behövas så här mitt i veckan.
S


Man ska inte hoppas för mycket

till mina nära och kära som är uppe i norr, tränigsvärk kallas det, inträffar då man överanstränger kroppen mot vad den är van vid. Man bryter ner musklerna och sen byggs dom upp, kan underlätta med massage (framför allt skönt) men det gåröver efter några dagar så ni behöver inte vara oroliga! Ni kan vara glada att jag inte är med som skulle vara lika pigg och allert fortfarande.

Till kvällens aktivitet, matchen slutade 4-2 till IBF, jag gick minus 1 fast gjorde ett mål. Inför onsdagen känns det väldigt ovisst, och jag är inte den ända som känner så. Var lite osäker stämning i laget redan från start vilket märktes på spelet.
Mina förhoppningar om att hinna se matchen den 5.e har grusats sönder, vi ska spela på fredagen nu, så blir väl till att förklara för alla argentinare sen om vi vinner vad innebandy är..
Nä, det får räcka för ikväll, sov gott!

S

En dag som denna!

Börjades med solsken och plugg, som gick helt okej, har handledarmöte imorn så får se vad han säger då.. Men vi har en del i alla fall, och blir nog mer att göra nästa vecka. ska ju redovisas på onsdag!
Sen kom S hit och vi gick ner en sväng på stan och fick bbåda med oss påsar hem, varsin klänning blev det. (bild kommer nog sen..) samt en ny mascara. Men nu ska jag fila lite på arbetet och sen blir det ladda för match!
S

Det kan gå!

Ryktas om att vi kanske kommer att spela den 5.e mars, vilket är dagen jag kommer hem från Argentina! Kan det bli så att jag faktiskt hinner hem till matchen och i alla fall får se den, då har jag nog mest tur i hela världen. Så ni som läser detta, jobba för den 5.e, gärna kl halv 8!
Och blev extra taggad i dag på träningen när det visade sig att vi ska spela mot IBF imorn också! Riktigt roligt!
Nä, nu ska det skrivas om EU.s ramlagar
S

H2O

Är ganska insnöad på vatten just nu eftersom vårt grupparbete handlar om det, men det är väldigt intressant så det gör inte så mycket. Men det jag skulle komma till var att jag åt lunch ute i solen idag! Tog min lilla matlåda, en filt och en bok, och gick ut och satte mig på balkongen. Det var vårkänslor det! Men nu ska jag nog få lite gjort innan det är träning ikväll, måste handla potatis också!


S


Good morning sunshine

solen skiner och det är måndag, mitt humör är helt okej, dagen får utvisa om det blir en bra start på veckan eller inte. Men imorse kunde jag i alla fall börja dagen med frukost i sängen framfört sportpanelen, mycket bra. Insåg dock att jag missade barcelona-valencia och messis hattrick, lite surt..
Men det här är veckan med stort V, veckan för första kvalmatchen! Ska bli riktigt kul och dags att börja ladda nu..!

S

Två saker idag

Pratade lite med U idag och vi kom frm till två saker:
alla vetttig människorna har försvunnit och för många är co depended.
Det behöver inte förklaras mer än så tror jag, eller rättare sagt jag nöjer mig där.
Gårdagen inleddes med lite städning för att sedan åka ut till Grundsund, jag lyckades hitta dit och fick bestämma en del av löprundan. Men sedan gick det inte som jag hade tänkt mig, med det menas många saker, men kontentan är att vi förlorade. Resultatet blev hela 6-3 och spelade ingen roll för oss, nu är det bara att se framåt.

S

Vissa saker kan man inte säga för ofta

Som att du är den bästa som alltid förstår mig, trots att du är på andra sidan jorden förstår du precis hur jag känner mig. Och det betyder otroligt mycket för mig, och jag hoppas att du känner samma känsla för mig. Ser verkligen fram emot att få träffa dig, alltid händer det saker och roliga minnen skapas.
Vi har haft sämre stunder ihop men jag tror att dom har stärkt oss, och vi kan klara det mesta!
Love you!

klar och dags för fredag

Och idag kom mitt paket! skrev för någon vecka sen att jag gjorde något jag inte borde göra, vilket var att beställa en bikini. Har ju en tradition i att köpa en varje år och denna kollade jag på redan förra året, så den är inte jätteny men jag gillar den! Speciellt sen när man är lite brun... I bakgrunden ser ni även vårt tvätt kaos som råder, för det finns inget torkskåp.
Men nu ska vi handla lite middag!


Huslig

Håller på med tvätten, har plockat undan kläder och en resväska samt damsugit lite, ska även handla och laga lite mat. Så känner mig faktiskt väldigt huslig. har varit en sväng förbi skolan idag också så ska försöka hinna läsa lite om grundvatten och samhällsstruktur.
Så här händelserik är mitt liv idag, men det kan vara skönt ibland att inte ha massa planerat. Men imorn bär det av till grundsund och jag är första vägvisare, haha, kanske dags att jag kollar upp vägen på riktigt..

S
 
Grundsund

Ont

Det kan göra ont på utsidan och på insidan, det kan komma och gå och man kan känna sig så osäker på vad man ska göra. Man kan känna att någon annan har ont också, det är nästan ännu värre.
Idag har jag ont i handen, jag skulle laga mat och lyckades (vilket jag är ganska bra på) att bränna mig. Fast det är inte så farligt, var bara lite jobbigt att hålla i klubban på uppvärminingen.
Matchen då, jo, vi vann tillslut med 5-4 fast dom hade inte sitt bästa lag. Och jag blandade och gav, men sånna dagar har man väl också bland. Har varit otroligt trött på sistone så bborde försöka att gå och lägga mig tidigt, får se om jag lyckas med det..

S

Nystart del 4

Sista momentet är ett grupp arbete, vilket förklarar varför jag är hemma så tidigt denna dag. vi hade lite intro och fick reda på våra ämen och thats it. Våran grupp ska arbete med Vattenförsörjningen i Göteborg, vilket jag hoppas kommer att bli intressant. Så nu sitter jag hemma för att hitta mer information om detta. Eller inte just nu, hittills har jag bara pratat lite med kära S om detta stället:

foz do Igazu


Ser ganska bra ut..!
Men nu blir det lunch och sen ta tag i skolarbetet, kanske överaska suss med att plocka bort min gigantiska klädhög också..
S

Sovdags och fler planer

Har ju varit iväg en sväng till skolan och kommit tillbaka med nya planer, ser nu ut att faktiskt blir festival, siesta i Hässleholm. Haha, skulle vara skoj, med S, N, M och kanske E.
Men är jättetrött nu, tog faktiskt en siesta innan jag stack iväg så är väl dags att gå och lägga mig.

S

Planer

Tänk vad kul det kan vara att planera, berättade lite eventuella planer för A och hon fyllde på dom så de blev ännu bättre. Så antagligen kommer jag fira valborg i uppsala (e om du läser detta så måste vi höras om det!) dock startar det tydligen på torsdagkväll så måste sitta och hålla tummarna att jag hamnar i en viss grupp så jag i så fall faktiskt är ledig på fredagen och kan åka redan på torsdagkväll! Men tågbiljetter borde jag boka så snabbt som möjligt..

Sen har datumet för kvalmatchen kommit, och så klart blir det på maxens dop.. Får ringa min bror och hoppas att han tycker jag ska spela matchen. Att allt alltid ska inträffa samtidigt!

Men idag är det en glad dag trots alla moln.
S

Avklarat

Så var tentan gjord, snabbt och smärtfritt hoppas jag, dröjer ju som sagt tre veckor innan mna får vete om det var lyckat eller misslyckat. Men nu är det i alla fall två månader kvar tills nästa tenta! Fast nästa vecka får vi reda på hur det gick på förra..
Så, vad gör man restan av dagen då? jo S kommer hit och vi ska kolla  på vänner, och sen blir det lite pyssel. Suss sa att hon skulle ordan med middagen för vi skulle få gäster idag..! Sen blir det en sväng till puben innan denna dag är slut.

Var inne en snabbis på topshop, så om någon tycker väldigt mycket om mig så är det bara gå in där och ta en titt på deras klänningar för dom hade massor av söta! Och en jättefin byxdress.. jaja, jag fick ju ett, nej två par nya strumpnbyxor idag!

S

Allt förutom Det

till och med diska låter som en lockande aktivitet när man vet att man Måste plugga.. suck.. Nä ska plugga lite till, sen ska jag och sus släpa oss i väg på en promenad eftersom det inte blev någon träning för oss idag.

Så full av energi ska jag ta itu med hållbart fiske, förvaltning av skog, genteknik med växter, vinst av fiske, och allt vad man kan tänkas klämma in på två veckor.
Mina fundamentala problem är inte desamma som litteraturen..

S

Upp och ner

så är känslorna inför tentan, ena stunden bra och andra stunden dålig men det är bara att kämpa på! Blir därför ett kort inlägg nu och ni vill ändå inte läsa om hur jag pluggar till tentan.
Och förutom det har det inte hänt mycket, dock fick vi en uppiggande blombukett idag vilket var trevligt!


S

På hjärnan

Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska de gå?
Hur ska de gå?

Din sol har landat i mitt knä och gått sönder
Våra rader trillar ur och ligger kvar
Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära i varann de bara kändes likadant
I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet
Jag har tagit båten över havet hitt igen för jag har en längtan som aldrig vill gå över
Jag tror jag måste stanna här tills jag återvänder hem

Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska de gå?
Hur ska de gå?

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar

Ja, vi kanske ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära i varann men det känns precis likadant

Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska de gå?
Hur ska de gå?

Min sol har landat i mitt knä och gått sönder
Våra rader trillar ut och ligger kvar
Det finns en fara i att aldrig hitta vägen och det finns nått vackert att vandra den ändå

Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska det gå?

Svengelska

Det roade vi oss med  på rasterna under tentaplugget idag, översätta engelska låter till svenska. Blir ganska lustigt och låter väldigt fånigt..
Annars har det inte hänt så mycket idag, tenta plugg från halv 9 till halv 5 och ska sitte lite med det nu.
Har SF här hemma så ska se till att plugga ordentligt då! Och imorn blir det också plugg, men sen då kan man slappna av lite efter tentan, två månader kvar till nästa sen.
Men börjar skaffa mig lite planer för helgen, känns kul!

Det var nog allt, sov så gott!
S

Slut

Är jag efter att ha spelat match, kan säga att det tar betydligt mer på krafterna att spela dagen efter utgång! Men tycker mest synd om motstånadarna som bara lyckades få 2-2 mot oss. Jag hade inte varit nöjd om jag hade varit dom..
Så nu sitter jag och mamma i soffan och ser på film, har spelat en omgång Buzz också så jag fick vinna något idag. Men det blir nog en tidig kväll ikväll för att orka med veckan som kommer. Dags för tenta igen..
S

Måste barasäga igen hur kul det var igår! Har redan börjat planera för nästa lagfest..

Vårat gäng!

VI vann matchen igår och vannn därmed våran andra serie, kvalserien! Matchen slutade 4-1 och det var några riktigt snygga mål den här gången, enmansshow, volly, friläge, och klapp-klapp. Ett härligt gäng som ni ska få kämpa sig upp i div 1 förhoppningsvis. Men efter matchen var det inte en lugn stund, bara 1 & ½ timme kvar till segermiddag och utgång med herrlaget och andra damlaget.
Middagen var väl inte den roligaste (pyttipanna...) men utgången desto bättre! Hade verkligen kul ovh kunde nöjjd ta mig hemmåt runt halv fyra. Skaspela b-lagsmatch idag så får se om det skvallras något om gårdagen.

Mami kommer också!
Nu ska jag begrava mig i plugg tills matchstart..
S

Beslutsångest

Hade först en plan för denna dagen, bytte sedan till en annan och nu på morgonen visste jag inte hur jag skulle göra. Men det blir stanna inne först och om jag är duktig för jag ta mig en prommend ner på stan.
Hade också bestämt igår vad jag skulle ha på mig ikväll, men är inte lika säker idag, det är snyggt men inte något jag brukar ha..

Något som jag däremot vet idag är att det är match och vinst som gäller!
S

symsgaderf

Kán ju inte ha samma rubrik som alla denna fredag även om jag och mina kära vänner också ska ha det, så det fick bli baklänges. Var meningen att ni skulle få se sommar-mongo men har inte sladden till mobilen här så ni får hålla ut.
Idag har det varit en lång dag, men det gick rätt fort som tur var. Så nu väntar jag på att flickorna ska droppa in, sus från jobbet och S & N från sin klippstuga.

Tjingeling
S

En annan sorts mys

Kvällsmys

så härligt att komma hem från träningen och ha middagen klar, och dessutom få lite godis efteråt, müms! Sen har vi kollat lite på solsidan men tror att det är läge för dusch snart.. Träningen var okej, men vi var väldigt få så det var lite synd. Men till helgen då är vi laddade!
Imorn blir det till att prova kläder också, det stora samtalsämnet efter träningen var vad ska man ha på sgíg på lördag? Så det blir till att bestämma sig imorn för på lördag blir det inte mycket tid över.

Det var allt
S

Guldfisk

Nora har köpt en fisk, som heter sommar-mongo, det var ett impulsköp, ett ganska ovanligt. Fast det kan ju vara trevligt att ha en liten fisk hemma.
Lyckades komma 1 timma sent till skolan idag, dock var jag inte den enda eftersom det fanns två scheman, men tydligen hade jag inte missat så mycket. Men fick reda på att dom har ändrat schemat för imorn också så att vi börjar 8 och har en hålltimme på två timmar.  Men sen blir det fredagsmys!
Ja, så spännande har min dag varit idag, exalterande eller hur?
Tid för träning
S

Skönsång

Sitter o pluggar, eller försöker i alla fall, är fotboll på tv och sus sitter och sjunger så man får lätt tankarna på andra saker. Middagen blev riktigt god och nu har vi druckit lite te som var mycket gott.
Har även gjort något jag inte borde göra, ja, inte så illa bara brist på självdiciplin, men ni får se resultatet om några dagar!
Kvällens konstigheter x2: S äter soppan halvt utanför fönstret för att den ska svalna. Samt ska ta socker med en gaffel för att hon inte orkade hämta en sked, trots att det hade gott fortare..

S

En present från skogen

Sitter här i soffan och värmer mig efter att ha spenderat halva dagen ute i en typisk västsvensk granskog. Roligt va? Det var faktiskt ganska mysigt men lite kyligt om fötterna. Efter ca 2 timmar fick vi värma oss framför en liten brasa så luktar rök nu också.
Ska visa sus sin present nu, så kan ni få höra vad hon sa.
Hon blev glad, så nu har vi en bit skog hemma


S

Det är sannolikt att något osannolikt kommer att inträffa

Igår var en pluggdag, en lyckad med S & N vi fick en del gjort och det känndes bra! Så idag är det prick en vecka kvar till tentan så vi ligger nog hyfsat i fas.
Det var även omgång tre i Göteborgsderbyt igår, denna gång slutade matchen 3-3, vilket var ett rättvist reslutat. Så det står fortfarande 1-1 i matcher mellan IBK och IBF.
Idag blir det skogsexkursion i det fina vädret, ska bli spännande att se vart vi hamnar.. Men roligt att få göra något annat än att sitta och lyssna på föreläsare i alla fall.

Gårdagskvällen var väldigt speciell, men man kan väl säga att det aldrig blir som man har tänkt sig och det kommer bli en intressant fortsättning på detta.

S


En tisdag?

jag har gjort pannkakor idag, en tisdag, finn ett fel. Nåja, jag gillar ju pannkakor så får väl göra det två gånger den här veckan. Igår var det vardag igen med skola och seminarium och sedan träning. Träningen gick bra och var riktigt rolig så idag kommer vi att vara laddade för revange, 1-1 står det ju nu..
Men först lite plugg med de söta flickorna från klassen, ska åka snart så borde klä på mig.

Här i lägenheten ser det riktigt fin ut nu, kanske kan visa några bilder snart..
S

En kortlång helg

Tänk hur fort en helg kan gå, och man hinner ändå med så mycket så det känns som man hinner vara hemma länge. Och orkar inte säga/skriva allt jag har gjort så blir en snabbgenomgång:

Helgens bästa: Fick sluta två timmar tidigare i fredags så chansade och åkte tidigare till landvetter. Jag hann precis emd flygbussen, fick ca 30:- i rabatt, fick åka med 10 över 4 flyget och var hemma I STHLM när jag skulle ha lämnat gbg

Mest tid lagt på: Äta mat, massor som också var jättegod! Först middag med mami på fredagen. Lunch med de söta flickorna R & A och H. Middag med Doris där vi åt världens goddaste kokosglass! Och söndagen var det mysig söndagsmiddag med storfamiljen!

Första gången: Jag körde bil själv, vilket gick jättebra!

Återkomst: Var och kollade på knattarna som spelade träningsmatch, de små flickorna som gör en så klart.

Tillbakablick: I solnahallen för att se zunda vinna med 9-1 samt träffa mina gamla lagkamrater!

Shopping: En kavaj som jag har letat efter länge och nu har jag en!

Förlust: Jag och papi spelade bowling men jag var inte i särskillt bra form.

Det var nog en kort sammanfattning, och nu ska jag ta en power nap!
S

RSS 2.0