Road trip

Har jag varit på till metropolen dalsjöfors! Med min kompanjon Sofie, och allt gick toppen! Ett riktigt mysigt ställe och ska bli jättekul att jobba med. Och ikväll ska vi fira starten med Glee!
Imorgon är det dagen för redovisning, en lång dag men jag hoppas att det går bra.. Ska bbörja förbereda mig snart.. Men resten av veckan ser ut att bli en bra vecka!
Imorgon är det Klippning som gäller, onsag är det middag och köpa gymkort! Torsdag är det innebandy och en lunch med malin och på fredag åker jag förhoppningsvis till landet, annars blir det fest här hemma i gbg ist!

Helgen har varit super mysig, alltid lika härligt att ha dig här!



S

Fredag fredag fredag!

Nu är Robyn här, men hon ligger o powernapar eftersom hon gick upp 5 imorse stackaren. och sen kanske det har lite med matkoma att göra, har precis ätit mumsig hemmagjord pizza! Ikväll är utgång planerad, vart får vi dock se, man dans ska det bli. Imorgon blir det cl final vart är dock inte heller spikat.. Och på söndag står megaloppis och morsdagsfirande på schemat. Idag har vi hunnit gå på stan, jag har köpt mina sommar skor på morgonshoppning då det var 20% rabbat innan kl 10. Så nu har jag ett par sandaler i skinn för bara 200:-, det känner jag mig nöjd med.

Men igår, då var det en fin stund som gjorde min dag! Emma hade en present till mig, med anknytning till vår lagfest där vi delade ut "Årets..." till alla i laget, och jag är så nöjd med min, 1000 tack!


Ett paket..



En underbar motevering!



S

26.e

så, då var det dags att skriva lite, har faktiskt inget annat att göra i princip! För i går lämnades uppsatsen in, helt otroligt nästan! Hade första handledningen i tisdags där vi fick bra respons så borde verkligen klara g, så nu känns det som om sommarlovet närmar sig!
I måndags var det fys, jobbig fys, men det är väl så det ska vara, får se hur upplägget är idag..!
I tisdags hade jag och Sofie möte med miljöbron, så på måndag ska vi göra en utflykt för att ha möte med det företaget vio ska göra ett uppdrag åt. Handlar om att hitta bästa mijömärkningen för en klädkollektion, så kan bli spännande. Sedan träffade jag Mami och gick en sväng på stan, presenter och klänningar handlades, varsin från Indiska blev det faktiskt, så längtar efter bättre väder så jag kan använda min nya maxikläning. Sedan blev det en mycket god middag på en turkisk restaurang, tack så mycket!
I går var det skola halva dagen, och sedan årsmöte på kvällen, justeringsman blev jag utsedd till så nu vet jag vad det innebär. Vad mötet innebar får nog framtiden utvisa, bu eller bä är för tidigt att sia om..
Så idag, lyxade till det med frukost ute, gå två betala för en var väldigt bra! Sedan blev det en sväng på stan och inse att nej jag har inte råd med något förutom det absolut nödvändigaste, tråkigt men sant..
I helgen kommer Robyn, mycket roligt, får se vad vi ska roa oss med om det ska regna bara. CL finalen på lördag kväll i alla fall och MEGA loppis på söndag, vi löser nog helgen utan problem skulle jag tro!

S

Jag kommer, Snart Maggio

Jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag
men aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem
Imma på rutorna men ingen går hem
Flackande blickar upp och ner och igen, åh
Ingen vet ifall det verkligen hänt

Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

(Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder


Du fångar mig på bild
På bild på bild
Du vill föreviga allting
Och fast jag också vill
Så vet jag att vi bara kan försöka hoppas
Tro och hoppas

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig

En Woody Allen-tragedi
Där du är krossad och jag går fri
Du är krossad och jag går fri
Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig
Det handlar om mig

ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän

kände dig för länge sen, ja det var säkert längre än
Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så länge sen

Finns det en så finns det flera

S

Plugga hemifrån

Är vad jag gör idag, i alla fall halva dagen, var nere i källaren imorse i skolan och satt och skrev, men eftersom jag inte ville äta själv gick jag hem (och för att hämta min dator!) Och nu har jag ÄNTLIGEN ätit min sista matlåda med pastasallad för ett bra tag! Blev totalt 7 måltider i rad, och det var nog ungerfär 5st för många.. Så ska bli skönt att få hemlagad middag idag.
Varför jag överraskar med ett blogg inlägg idag är för att det tydligen inte räknas att blogga en gång varanannan vecka så nu bloggar jag två gånger denna vecka!
Har fortfarnade grym träningsvärk i benen så det är plågsamt att gå i trappor och resa sig, men yogan igår var toppen och ska ta en lite springtur idag för att råda bot på detta.
Och dagens bästa, sommarkortet på sporlife gäller i hela sverige, så nu är det taget, kan träna både i gbg och sthlm på samma kort, heja försäsong!
Idag har jag dessutom sökt en ny lägenhet, börjar nästan önska att jag får den, även fast den är lite dyr, men bara vänta och se..

S



Ny säsong

Igår började försäsongen och i lördags hade vi avslutningsfest för den förra, kontrasternas vecka! Festen gick bra, hade en överraskning med lite egna priser som verkade uppskattas vilket var kul. Eftersom det var schlagerkväll blev det utång på gretas sen för första gången, där vi dansade loss så jag fick byta till platta skor. Igår var det som sagt start i härlanda tjärn, vilket gick bra, känns i låren i dag men bara att bita i då det är 5 månader tills innebandyn börjar igen, jag är laddad!
Förra veckan hade vi dessutom en trevligfinsittning, var på tiden att vi hade något i skolan som bröt av den ångestframkallande b-uppsatsen. Men förhoppningsvis går arbetet bra och det är lugnt att vi inte får någon handledning förän nästa vecka. Så för att orka denna vecka i skolan blir det mycket träning, fotboll och förhopppningsvis yoga idag, löpning och en sväng på sats imorn, fys på torsdag och sen får vi se vad det blir till helgen! Och sen på fredag blir det Veronica Maggio på Liseberg, längatar verkligen. Lördag blir det 30års kalas!
Så, det var nog allt denna gång, vet att jag är sämst på att blogga nu, men så får det vara!

S

Min nya kärlek!

påsk i bilder





















S

RSS 2.0