Game Day

Äntligen match igen, är ju tre veckor sen sist eftersom jag missade förra. Och idag är dessutom dags för första hemmamatchen! Ska bli riktigt skoj och jag är superladdad! Sen efter matchen är det inkilning, ska bli spännande och se hur de inkilade lyckas med vårat uppdrag, förhoppningsvis kan det bli bilder på det sen.
Inte nog med att jag har match idag så har även T match idag, hans första riktiga match! Synd att den är samtidigt som min och i Jönköpning. Men jag får sitta här och hålla tummarna för att han vinner och inte blir slagen allt för mycket! Dock kom han på igår kväll att hans tandskydd (som man inte kan gå en match utan) var inlåst på klubben. Så från fredagsmys och pyjamas mode fick vi klä på oss och springa till bussen för att åka hem till hans bror för att koka om ett gamlat tandskydd. Så istället för att sova 10 vart klockan 12, men tur att det löste sig!
Nä, nu är det nog dags att bege sig till tentapluggandet, två dagar kvar nu..

S


Lyck till till oss båda idag!

Lediga onsdag

Tentan närmar sig med storm steg, men hoppas att det kommer gå bra. Satt nu på eftermiddagen i biblioteket och jag gillar verkligen stämningen där inne, hur man hör hur alla är försjunkna i sitt egna och bara fokuserar. Blir många fler timmar där innan måndag.

Helgen var toppen, underbart att bara få träffa familjen och umgås! Verkligen en härlig helg, så hoppas alla andra hade det lika bra. Nu ser vi fram emot när pappa fyller 60 som Alva sa!

Har nog massa jag skulle kunna skriva om, som återkomsten och begravningen av min gamla klubba, match i helgen, inkilning, att vi flyttar snart, projektarbetet som jag är så trött på, att jag får äran att vara gudmor åt min kommande systerson mm! Men är väldigt trött och ska tvätta och laga mat så spar lite på det, visar lite bilder istället.















S

17 Dagar!

Ville bara säga om 17 dagar flyttar vi! Så om någon är sugen på att hjälpa till är det bara att höra av sig! Har bloggat lite lite på sistonde men det är för det börjar bli slutspurt i kursen med både tenta och grupparbete... Ska egenligen fortsätta på det nu, innan det är dags för träning. Min födelsedag var toppen! Och i helgen blir det hem till sthlm för att fira Papi som fyller halvvägs till 100!

S


The day before my B-day!

måndag  igen, ny vecka nya tag, med massa roligheter på schemat:
Måndag: träning, alltid lika roligt!
Tisdag: STHLM och fotboll, träffa vänner och min underbara familj! Veckans höjdpunkt! Plus att det är dagen då jag och T har varit ihop i ett halvår, tiden går fort när man har roligt.
Onsdag: Måste vara någon dag som inte är lika händelsefull men uppskattar verkligen min lediga kväll dag (även om jag tror att det blir träning denna gång!)
Torsdag: Träning igen!
Fredag: Jag och T ska på Joshua Radin och förhoppningsvis möta upp lite andra vänner där, väldigt roligt.
Lördag: Kolla innebandy och ha Inkilning! Kan bli spännande..
Söndag: Väldigt tomt, kan bli vad som helst.

Nä, det får räcka, nu är det nämligen dags för träning som det står på schemat. Men tänkte visa lite bilder från min härliga fredag!

S









S & S, grattis i efterskott podie!

S som i Söndag och Seger

Då var premiären avklarad och det med vinst! 5-2 blev resultatet och jag fick två ass ifrån min klubba, så en godkänd insatts. Dock frustrerad över de första målet de gjorde då både jag och våran målvakt knuffades in i målet och dom kunde lägga in bollen, inte okej! Matchen igår vanns också, där med lite större siffror, började med att släppa in 2 mål men sen kunde vi göra 14 raka. Då blev det faktiskt ett mål från min klubba!

Under gårdagen fick jag även passa på att träffa Emma som var på besök i stan, väldigt trevligt och mycket prat om lägenheter! Kvällen blev bara mys med lördagsgodis och vänner, kan det bli bättre?
I fredags var det ju hemligt hemligt, men ska se om det går att få tag i några bilder från den kvällen!
Nu är det dags att duscha och sen gå och handla i höstrusket för att kunna laga lite mat och njuta av det sista denna helg.

S

(alltid lika glad efter en match, zunda är dock alltid zunda)

Hemligt Hemligt

Idag är det lite klasshäng med Hemligt tema! Min klädsel blev inte som jag hade tänkt mig, men men, det får duga. Ska hem till Hanna långt bort och börja med att se på matchen, heja sverige!
Imorgon blir det sovmorgon och mys! Sedan blir det lite förpremiär för innebandyn med b-lagsmatch, och eventuellt en forwardsroll för mig.. Spännande!
En annan rolig sak är att jag och T ska gå på Joshua Radin nästa fredag, väldigt roligt ska det bli!
Men nu ska jag ta det lite lugnt inan det är dags att fixa sig för kvällens äventyr!

S

Dag 2

Så, då har jag haft lugg i ett dygn och känner fortfarande inte igen mig själv. Men väldigt kul med en förändring, och alla som har delat med sig av sin åsikt har varit positiva så det är kul! Något som också är kul är de som nästan inte har känt igen mig och hållt på att gå förbi mig, som en helt ny person helt enkelt.
Idag är jag helt slut, trots sovmorgon, så skönt med en ledig kväll. Ska bara tvätta och laga mat, nästan bara slappar kväll!
Vad har hänt sen sist, det var ju ett tag sen så orkar bara berätta sen förra helgen!
I fredags var det skola och sen ett pass med min egna PT (=träningsverk hela helgen) och efter det en prommenad i det härliga vädret och inhandlande av en mycket god fredagspasta med räkor och soltorkade tomater. En riktigt mysig kväll!
Lördagen var minst lika bra, börjades med en dubbelmatch i badminton, dock ska jag och Maggie få revange på Emma och Marcy, kvitt eller dubbelt! Efter det blev det en sväng på stan med pojkvännen och hemlagad pizza innan förfesten hemma hos Maggie började. Och sen skulle vi gå iväg men blev kvar där lite längre. Kom till slut iväg och hamnade på en pub där vi insåg att vi är yrkesskadade eftersom allt som kom ur våra munnar var innebandy. Efter det blev det ett besök på Yaki Da, vilket var kul eftersom jag inte hade varit där innan. Blev en del dans, påhittade namn, stämpelfusk osv innan det var dags att gå hem, efter en riktigt lyckad kväll!
Söndagen var riktig slapp, pannkaksfrukost på sängen, filmtittande och powernaps, sånt behövs också ibland. På kvällen var det bio med marcy, Niceville, men rekomenderar att läsa boken!

Det var nog helgen i korta drag, helgen som kommer nu är den som jag har väntat så länge på! Äntligen seriepremiär! På fredagen blir det hemligt klasshäng, och på lördagen ska jag träffa Emma, en fullspäckad helg.
Nä, nu ska jag göra lite nytta!



S

LUGG



S

RSS 2.0