"Du är här ofta"

Så tilltalade en som jobbar på hemköp mig idag, och om sanningen ska fram är jag väl där oftare än vad jag är här i alla fall. Men vad svarar man på det? Mitt svar blev: ja, jag bor här. Och där tog vår konversation slut. Men pågrund av detta glömde jag att handla flera saker så jag har fått kompromissa här hemma i restmatlagningen. Så från och med nu vill jag handla utan att dom som arbetar där komenterar hur ofta jag är där, tack.

Helgen har varit toppen med Robyn på besök! I fredags blev det shopping för hela slanten (som vanligt denna tid på året!) Tur att jag hade många presentkort! För min del blev det nya snygga underkläder, en mysig tröja och ett linne från H&M, en ny hårcrém samt vinglas hem hit. Efter en lång shoppingrunda blev det bio, mycket mysigt! Lördagen inleddes med  sovmorgon och den obligatoriska pannkaksfrukosten på helgen hos Jernberg/Jansson. Sen blev det julmarknad i regnet för mig och Robyn, inte samma mysiga väder som förra året.. Efter det var det dags för match, men inte mycket att säga om den förutom att jag håller i min poängsvit. När matchen var slut blev det stress, hem äta duscha fixa sig för att åka till suss på lagfest! Mycket roligt där det kom fram under lekarna att jag är den som "rättar/påpekar smådetaljer" "har koll på allt" samt den man skulle be att kolla sin falmskärmsutrustning! När klockan närmade sig midnatt tog vi oss in till stan och hamnade på, ja, Park Lane. Och för att göra det hela lite bättre var Sandra och Sofie där! Även T lyckades vi fixa in runt 2 snåret. Men vid 3 slog mina ögon igen och vi lyckades med att tajma spårvagnen hem.
Söndagen skulle spelderas på Liseberg, men eftersom det var storm så hade dom stängt! Jag åkte iväg och höll en träning med våra 00.or som var min personliga hejarklck på lördagsmatchen. Efter det blev det en mysig adventsmiddag och så mycket bättre på tv.

Nu ska jag byta om, för idag är det match mot chipparna! Även maten kallar!

S



För ett år sen nästan exakt! Men vart är Snön?!

Så dålig

Är jag på att blogga, men snart har jag inga ursäkter kvar! Tobias har fixat så vi har trådlöst internet i hela lägenheten så ska fota lite här och lägga upp så ni kan se hur vi bor, med min dator istället för att skriva ifrån hans. Men i helgen har jag faktiskt jobbat, nästan non stop! I Fredagskväll var jag i torpa cafét till kl 22, i lördags packade jag poaket mellan 8-17, och i går var det jobb mellan 9-14 och sedan städning i torpa 15-17.30. Så var ganska slut när det väl var dags för våran seriefinal, 1.an mot 2.an! Men den gick alldeles strålande, vi vann med 5-3 och en av våra konkurrenter förlorae, så nu är vi i topp igen!  En assist blev det från min klubba också, så hänger hyfsat med i poängligan för att vara back tycker jag.
Dagems bästa, för det har inte varit mycket bra, är att jag definitivt har klarat förra kursen (tillämpad miljörätt) och är väldigt nära vg, så håll era tummar för mig är ni snälla! Men är värt att fira ändå!
Till helgen kommer äntligen Robyn hit, ska bli så himla mysigt och roligt! Shopping, bio, innebandy, utgång och julmarknad står på schemat!
Men nu måste jag gå iväg till träningen!

S


Premiär!

För första blogginlägget i nya lägenheten! Nu har vi ju bott här i 5 hela dagar och det käns riktigt bra. Vardagsrummet börjar komma iordning och resten av kaoset är mitt eftersom Tobias har packat uppp alla sina saker. Men, det ska jag nog kunna lösa i helgen! Nu väntar jag bara på att vi ska få besked om när dom ska komma och måla om här hemma, är lite trött på de rosa, gröna och svarta! Ett annat plus med lägenheten är att det nästan exakt tar 15min dörr till dörr, hem och till skolan, eller handels, inte när vi är på botan. Ett minus är dock att det tar 50 min till träningarna, men det får jag stå ut med.
Appropå skolan så har den nya kursen börjat nu, MiljöKonsekvensAnalys, vilket verkar riktigt bra. Har börjat på ett grupparbete så ska iväg snart!
Dagens bästa (än så länge) är att T gick upp och fixade världens godaste frukost med pannkakor och färskt bröd, mums!

Annars för helgen blir det en lugn hemma kväll i kväll, morgondagen inleds med brunch och sen match! Efter det får vi se, eventuellt lite tjejmiddag här hemma. På Söndag blir det en klassisk städ och storhandla dag.

S


Försenade resulat

Sagas match: vinst med 6-0
Tobias match: vinst med 3-0
Sagas tenta: gjord men inte något resultat, imorgon ska opponeringen göras och sen är kursen klar! Ska bli väldigt skönt. Satt o fikade med Jessika i måndags och pratade just om hur skönt det ska bli att ha klarat av en sak. Så dags att börja fundera på vad man ska skriva om i c-uppsatsen. Jag är lite inne på resor, frågan är hur man ska smalna av det och få med miljö och kulturgeografi så man får den där dubbel kandidatien.
Annars det som står på schemat denna veckan är packa! Började i går så nu är det kaos här.. Och eftersom jag ska flytta var sofie här för att sova över som traditionen är. Mycket mysigt men hon har precis gått så jag får väl börja packa!

S


RSS 2.0