Alla utom vi

Har seriepremiär i helgen! Men vi måste vänta i två veckor till innan vi får spela, suck, eventuellt får vi en träningsmatch mot vårat p-96 lag annars är det bara att hålla ut. Idag blir det inspiration, ska iväg och kolla på biffens match och se när dom tar revange på IKSU! Sen blir det hem och äta middag med pojkvännen som också har match idag, träningsmatch (håller tummarna!). Och efter det avslutas kvällen på fritidsgården 55.an där jag även var igår och inte en ända unge kom. Däremot slog jag typ ett golfproffs typ wii och hon i sin tur skrämde slag på oss när mörkret hade lagt sig ute. Var ändå helt okej, men finns ju roligare ställen att sitta på en fredag och lördagkväll!
Imorgon blir det mysmorgon med pannkaksfrukost innan det är lagfotografering. Efter det är det däremot  Glee på bio, i 3D! Hoppas den är lika bra som serien som förövrigt har börjat på 3.e säsongen!

Nä, nu ska jag pyssla lite här hemma innan det är dags att åka ut till pixboland!

S


Dags att öka takten och få medvind!

Telefonen ringde precis, det var SGS som medelade att stambyte kommer ske i mitt "hus" i januari så i december måste jag flytta till en tillfällig lägenhet. Men jag söker ju andra lägenheter just nu så det bästa vore om man kunde få lite flyt och kunna flytta in där på en gång i stället! Nu gäller det verkligen att ha lite tur, så håll tummarna hårt!
Sitter på KTB just nu men ska röra mig hemmåt, idag har det varit grupparbete, det handlar om att göra ett tillståndsbeslut för en miljöfarligverksamhet där vi ska låtsas vara miljöprövningsdeligationen och bedöma tillåtligheten och fastställa vilkor. Inte det lättaste men nu har vi startat i alla fall.
Idag är det fotbolls match, skulle varit sista igår men den var visst i dag så bara att ladda om! Fick spela träningsmatch igår ändå så inte helt misslyckat. Hade även innebandyträning men kändes inte helt 100, så hoppas det går bättre på torsdag. Är så avundsjuk på alla som har seriepremiär i helgen när vi har två veckor kvar..

Helgen som gick var trevlig, blev en pubrunda i lördags efter möte och lite innebandy. Det dracks mojito, fläderfladder, timanders och jello-shot, den sista inte att rekomendera! Men kul att träffa nya människor och att få umgås med Emelie.
På söndagen blev det en tur till IKEA där vi måste ha slagit rekord i att köpa lite saker, pojkvännen lovade dock en ny utflykt dit när vi har något större ställe att bo på (se första stycket)

Nu till helgen blir det inte mycket, ska jobba på en fritidsgård för klubben fredag 17-23 och lördag 18-23, jippi! Hoppas på att få en del plugg gjort dock. Innan på lördagen blir det att se Sofies seriepremiär och umgås med nora. På söndagen är det lagfoto och event i Torpa innan jag marcy och emma ska gå på bio och se Glee, i 3D!

Nä, det får räcka, time to go!
S


Fredagsmys!

Det har varit en underbart fin höstdag idag, solen har strålat här igång och man kan nästa förtränga att det har regnat i två veckor om det inte vore för att jag har suttit inne i skolan hela dagen. Från kl 9 till 4, och hann ändå inte klart så blir till att plugga lite imorgon och lite på söndag. Ikväll blir det dock mys, två filmer är hyrda, det är godisdag och maten är strax klar! Underbart!
Imorgon blir det som sagt lite övningsuppgifter angående prövning, sedan ett gympass, möte med spelarråd och styrelse, shopping med sofie och sedan en "egen" barrunda!
Söndagen kommer förhoppningsvis spenderas på IKEA (som vi har sagt i snart tre veckor nu) och sedan lite pluggande innan det är dags att ladda batterierna för en ny vecka!

S


Träningsledigt

Onsdag, kvällen utan träning, vad gör man då? I mitt fall brukar det bli att laga mat och lyssna på någon spännande p3 dokumentär, vilket är dagens uppgift. Hade funderingar på att träna ett tag också, men sen när jag tänkte efter och insåg att jag typ har tränat varje dag sen förra torsdagen så kändes en vilodag ganska lämplig. Var lite inne på att kolla på innebandy idag, men när matchen är så långt bort och sent så kanske det får vara. Det regnar ju trots allt inte idag så det skulle väl vara en anledning till att gå ut.
Annars är det mest skola och träning mitt liv handlar om (som vanligt) Igår var det först fotbollsmatch, med fint besök, A.svensson var nere på Heden för att kolla läget, dock inte vår match utan den bredvid, men kanske var lite bra så. Det blev förlust denna gång och innebandyn känns mer och mer lockade, men en match kvar så den får vi se till att vinna! Efter det blev det raka vägen till Torpa för att aldeles för kort pass, men antar att det blir så när man kommer sent.

Nu ska jag ta och fördjupa min vänskap med min kära överstrykningspenna och läsa de ganska många papperna vi har fått ut senaste tiden!

S


Ny vecka

Så var helgen förbi! Den bestod ju som sagt mest av innebandy, tyvärr blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss när vi åkte ut i kvartsfinal, men alla matcher jag spelade vann vi så det var ju kul! Och det blev även två mål i träningsmatchen, inte illa. Men vad händer denna veckan då, ja vi kan ju börja med att konstatera att det fortsätter att regna här, blött blött blött. Idag blev det gym eftersom vi av någon konstig anledning hade ställt in träningen, men var ganska skönt, synd bara att gymmet ligger så långt bort.. Annars är det mest skola som står på schemat, inte så mycket planer för helgen heller. På torsdag ska jag och Sofie till Dalsjöfors för redovsning, äntligen dags att få det avklarat.

Nu är det dags att sortera tvätt och sedan laga middag!

Igår var jag och pojkvännen ute och åt middag, väldigt mysigt

S

Regn Regn Regn

Det regnar varje dag här, inte för att det borde komma som en överraskning då det är min tredje höst här, men endå! Jag sitter dock och lyssnar på min fina soffipropps första radioprogram för hösten, vilket är alltid lika trevligt och roligt. Skolan har börjat på riktigt nu, hade mina första övningar idag, vilket var intressant tycker jag. Däremot är det lite huller om buller på innebandyn nu, men det ska vi få höra mer om imorgon, så denna röra kan få ett slut snart! Och i helgen är det dags att spela björnslaget vilket ska bli så himla roligt (och det kan bli så att min gammla klubba kommer kunna få ett nytt liv, jag håller tummarna!)
Nä, nu ska jag läsa lite i min nya bok, den svenska miljörätten.

S


Vardag

Måndag, ny vecka och sommarlovet är slut! Jag ska ta och plugga lite men tänkte visa lite bilder över hur underbart vi hade det i kroatien!

S




















RSS 2.0