Helg!

Äntligen fredag, eller egentligen har denna vecka varit väldigt skön men fredag är alltid fredag! Idag ska denna regniga dagen först spenderas på stan med pojkvännen för lunch och leta reda på lite böcker att läsa i solstolarna nästa vecka. Efter det blir det 5-kamp på lisberg med laget, vilket säkert blir jättekul! Och nu har träningstider och spelschema kommit, premiär den 9 oktober, lite långt kvar dit tycker jag..
Imorgon är det avfärd kl 08.30 till Åsa för träningsläger, kommer bli så himla roligt! Matchen i onsdag gick inte så bra resultat mässigt, men var hur kul som helst att spela ändå. Så en hel helg med träning, taktik och match, kan det bli bättre?
Nä nu ska jag packa, vika tvätt och göra mig i ordning!

S



Äntligen närmar sig slutet på försäsongen!


Ordningen är återställd

Det som var problemet igår är nu löst, vilket jag är väldigt glad över. Dock kan det ha kostat mig en miss men tänker nog inte grubbla mer över det nu, är bara glad att det löste sig!
Nu sitter vi och arbetar, eller jag har ju blogg pause men det är mest för att jag är hungrig och vill äta lunch, men Sofie är ju så klart inte hungrig.. Men blir i alla fall ett avsnitt Glee till maten!
Och ikväll är det match match match! Ska bli super kul!

S

Suck suck suck

allt med denna dag har varit toppen, fått en del gjort med arbetet, haft mys lunch/eftermiddag med super tjejerna, lagat god mat med pojkvännen och spelat fotbolls match, allt var så bra tills jag insåg nu att jag har gjort ett stort misstag! Så nu är det lite lätt ångest och bara hålla tummarna för att jag kan lösa detta imorn, suck!
Annars så var veckan hemma i sthlm super bra, mycket härligt mys med familjen vilket var bra eftersom det dröjer ett tag innan jag kommer hem igen.

Men mest i mitt huvud nu snurrar innebandy runt, första träningen igår och det var super roligt, och imorgon fortsätter det med träningsmatch mot Älvstranden! Det enda som inte är bra där är att träningstiderna är klara än och att förbundet inte kan lägga spelschemat, men är väl bara att vänta bara...

Nä, nu längtar jag verkligen till en vecja framåt, då jag kommer befinna mig i Kroatien och förhoppningsvis ha det underbart!
Dags att hoppa i säng och ladda för imorn.

S


Trött tisdag

Så en till dag till enda! Segt på jobbet idag, min semesterkänsla har börjat infinna sig.. Men vi göra i alla fall lite nytta när vi har rast, vi går nämligen runt och sammlar in bagegevagnar folk har ställt på fel plats, så det så! Finns lite att förbättra när det gäller de systemet. Annars idag blev det middag hos T.s mamma, vilket var väldigt skönt. Och sedan en liten lätt jogging tur i den varma sommarkvällen. Inte mycket mer som har hänt, och imorgon blir det mys och förberedelser inför hemfärd (inte colors tyvärr..) Men dags att sova, sista dagens är ett grattis till kusinen som fyller år!



Tänk  vad tiden går fort, hela två år sen..
S

Äta det godaste?!

Så, då är måndagen klar på sista arbetsveckan! Och det har varit underbart väder samt kört ett boxpass på  gymmet, hur svettigt som helst men jättekul! Spec när vi gjorde en mma inspirerad övning, då glad man bara omkring och ja och emma hade svårt att hålla oss för skratt.
Helgen var så underbar, en riktigt bra helg! Fredagen blev som sagt massa dans! På lördagen blev det lite shopping, ett par jeans och en svart pennkjol för 50:- st, perfekt! Och sedan bar det ut till skärgården och köpmansö. Så himla härligt väder, massa god mat, prommenader, båttur, årets första dopp, härligt umgånge och bara så härlig känsla! Men nu ska jag sova, så ska ge er lite bilder istället.







S

RSS 2.0