football sunday!

det står just nu 7-7 mellan tampa och arizona, efter en intreception precis. Inte så bra för arizona, såg dom förra veckan och då gick det inte alls bra, spec för deras qb så måste heja lite på dom nu.
Helgen har varit så skön, bara varit hemma och myst med la familia, mamma och lillebror i torsdags, hela stora familjen på andra sidan på fredagkväll och hemma hos pojkvännen igår kväll. Och ikväll så är man då ensam igen. Suck. och det är riktigt kallt i mitt rum, måste fixa det denna vecka innan jag fryser ihjäl! Denna vecka ligger allt fokus på tentan! På tisdag em/kväll skrivs den, så se till att håll tummarna då. Annars lägger jag mest tankar åt att räkna ner tills vi åker, nu är det bara två veckor kvar!

Dags och sova för att orka den långa dagen imorgon..

S


avresa!

Nu sitter jag på planet till sthlm (om inget oväntat hinner hända) och det känns välbehövligt. För mitt sinne. Sen att hela helgen ska ägnas åt plugg är en annan sak. Har som tur mysiga familjemiddagar planerade med uppiggande luncher med vänner att se fram emot.
Så nästa gång jag skriver lär det definitivt handla om tenta ångest på hög nivå! Men då laddad med lite ny energi i alla fall.

S

Fyndat och syndat

Efter skolan idag utnyttjade jag en av mina födelsedagspresenter och gick på jakt på H&M. Det enda problemet var att jag hittade 2 saker jag ville ha istället för en, så syndandet blev helt enkelt att jag köpte båda, men till mitt försvar gick det inte att välja.
Sedan har jag pluggat, pysslat och nu ska jag strax packa min väska inför helgen! Och efter det blir det träning, är jag känner på mig att det inte blir lika lätt som i måndags. Time will tell.

S

When your head is in a certain place
Nobody around to make you say
Stand strong and you will grow


Mitten

Mitten av veckan är det idag, fast det känns som mycket mer. Känns som det var jättelänge sen jag var i skolan på föreläsning. Men för min del är det ju nästan som fredag idag eftersom det blir hemfärd imorn!
Denna morgon började lika bra som alla andra, med ett härligt borrande. Jag vet inte äns om det är möjligt att borra så mycket, kan ju inte finnas mycket vägg kvar att göra hål i! Snart så kommer det väl vara ett hål i väggen så man kan se rakt igenom..
Nu är det lugnt för stunden i alla fall så ska passa på att packa väskan och skynda iväg innan dom börjar igen!

S

Ganska duktig i alla fall

Har hunnit med allt på listan, bara inte så mycket pyssel och plugg som jag hade tänkt, men en liten klapp på axeln borde jag få! Blev en sen middag efter en aldeles för lång sväng på stan, men det var riktigt trevligt. ska nog utnyttja min födelsedags present imorgon faktiskt..
så imorgon blir det skola, fixa vaccin, stan (denna gång ska jag komma ihåg att köpa ett nytt block!) plugga och sedan träna.
Men nu är det sovdags! Tänkte visa en bild på hur söt jag är i en ansiktsmask nu, men var inte så söt som jag trodde.

S


Härligt

Man blir så glad när man tittar ut och det faktiskt är sol ute! Har träningskläderna på mig och är redo för en powerwalk i det fina vädret! Till min to do list så ser den ut så här nu
Mailat
Ringt
Jobbat
powerwalk
plugg
pyssel (+ handla till pyssel)

För se om mina nya skor håller vad dom lovar och ger extra träningsvärk i rumpan, baksidalår och vader, eller om det inte gäller allla.. En utvärdering kommer!





S


Beslutet är fattat!

Jag ska åka hem i helgen, dyra pengar för att åka till sthlm för att plugga, men väl värda! Hoppas det gör susen för tentan också! Sen kvällstid blir det familjemys och ladda batterier. Och sen har jag bokat in en date med Ullis, vilket inte var igår. Kommer tillbaka till väst på söndagmorgon så bäst för min pluggrupp att inte börja tidigare än 12 nu!
Så imorgon har jag saker att fixa, checklista:
Maila
Ringa
Jobba
Plugga
Pyssla
Powerwalka

Så nu måste jag sova så jag kan gå upp tidigt och vara duktig och fixa allt, tror att jag börjar med de tre först nämnda, bryter av med den sista, äter lunch och tar den 4.e innan jag ägnar kvällen åt den 5.e

S

"härligt med måndag"

Var det en i klassen som sa, och jag bara tittade på henne tills jag förstog att hon var ironisk. Var lite strul i början av dagen i skolan, våran sal var tagen, av självaste Al gore. Precis, han vår på vår skola idag och pratade, antagligen om liknande saker som vi disskuterade på våran lektion. Vilka som är vinnare och förlorana på globaliseringen. Hur det ser ut i u-länderna (vad bör egentligen räknas som U-land) när det gäller jobb, migration, löner, miljö och framtiden. Fast jag har egetligen ingen aning om vad han pratade om, men det var inte alls många som kudne gå för han var i en jätteliten sal.
Så nu efter skolan är det träning som står på schemat, efter matlagning. Tror också att jag har bestämmt mig hur jag ska göra med helgen. Blir nog sthlm ändå, tror att jag tjänar lite på att åka hem jämfört med att gå på föreläsningen iform av välbefinnande.

S

Söndag

Igår var det seriefinal, vi vann, det var en jämn match och jag gjorde 6 byten. Trist när man inte känner sig så delaktig men en mycket viktig seger för laget. Nu ska jag strax iväg för lite inspiration, ska till wallenstamshallen för att se Sofie spela. Sedan efter det blir det mer plugg, får aldrig så mycket gjort som jag vill på helgerna. skärpning. Och regnmolnen hänger sig fortfarande fast över Gbg, härligt..

S


segersvett

Igår vann vi, efter säsongens roligaste match, den där alla gav allt och gör så att våra tröjor idag kommer lukta av segersvetten när det blir en ytterligare kämpar match. Vi började med 7 utespelare och en målvakt, sen kom emma och gav oss lite mer energi och en till avbytare. Vilket avgjorde och vi kunde känna oss extremt nöjda med vår fredagskväll.
Nu måste jag gå ut i regnet för att ta mig till torpa, idag ar jag en ovan roll men ska göra det bästa utav den. Klass fest ikväll också, vilket blir en lugn tillställning för mig. Trots att jag fyllde 20 för 11 dagar sen har jag inte varit på det "obligatoriska" besöket på systembolaget.

S


You don't always have to be on top

Och det är jag definitivt inte nu. Imorgon är det tidig seriefinal, och jag är med i avlastnings 5.an. Men ordet som återspeglar min innebandy nu är likgiltig. Alltid tråkigt att inte få starta en match, men jag vet att jag inte ger allt. Jag går på träningarna och gör det som behövs, men inte mer. Och varför, bra fråga, kan bara inte plocka fram det. Motivationen saknas. Dags att börja leta, eller åka bort, tror att det blir det andra alternativet först. Inte så många dagar kvar tills väskan ska packas. Och till dess får jag väl fylla dagarna med skola och innebandy, just ja. För det är ju match i kväll också, men med b-laget, vilket nästan känns roligare än den imorn konstigt nog.

Det får räcka, måste ändå till tvättstugan för att hämta matchkläderna.

S



Längtar tillbaka lite till denna tid, mycket roligt dessa dagar! (hahaha)
vad ironiskt mot rubriken att jag är på "toppen" på bilden..

Jag klarade det!

En sak av alla de sakerna jag skulle göra idag i alla fall, och det var att ta den där sprutan utan att svimma. Vilket gick, även om det var väldigt jobbigt, men nu tror jag att jag har tagit allt som kan tänkas behövas på ett antal år! Har sedan suttit och pluggat men går väldigt segt att läsa om bilindustrinsutveckling, och städa badrummet låter inte heller så lockande.. Så jag ska åka över till Sofie strax för lite glee, mycket roligare!

S


Bildbevis!

Hur länge?

Dom blir aldrig klara med badrummen här! Hur länge ska dom egentligen hålla på? Idag när jag skulle ha sovmorgon så vaknade jag av ett monotomt hamrande som inte öronpropparna kunde stänga ute, suck. Men nu till dagens vikiga, ska snart gå och vaccinera mig, och känner lite små ångest över det, och blir därför irriterad på mig själv. Jag hade inga problem alls med att ta sprutor, tills en gång, och nu är det helt plötsligt jobbigt. Tänk vad vissa saker sätter sig på hjärnan.
Sen blir det storhandling, städning, matlaganing och plugg! För ikväll kommer H.

Det var allt
S


Snart nytt år..

Okej, det är tre månader kvar, men känner att det är snart då min almenacka håller på att ta slut! Så nu måste jag fatta beslut om den nya, ska jag köpa en "färdig" i en bokhandel, köpa en "ofärdig" i bokhandeln och fixa den själv, eller beställa en. Jag tror att jag vill beställa en, som sist, från personligalmenacka.se även om jag upptäckte en ny idag som heter tryckdig.se
Och sen kommer alla beslut om hur den ska se ut, fanns en snygg framsida men man kan även ha en egen bild vilket jag skulle vilja ha, men frågan är vilken? Känner att detta verkligen är svåra beslut..

Imorgon ska jag ta itu med en fobi, känner redan att det är lite jobbigt.
Nu är det verkligen dags att sova!

S

grå måndag

Dags för lunch snart, blir couscous med böner och majs tror jag. Ska laga både lunch och middag nu eftersom vi går i skolan mellan 15-17 idag och träningen börjar kl 19.00. Har faktiskt varit duktigt och läst och nu efter lunchen tänkte jag syssla med mina små ärenden. Juste! borde hinna köpa skosnören också, för ett gick av igår på matchen. Onödig information, ja.

S

31-1

ja, det är hur våran b-lags match slutade idag, alltså gjorde vi mål i snitt varannan minut. Och det hade kunna blivit mer om inte domarna hade dömt bort två (läst stog och gjorde annat än att dömma..) och om jag hade kunnat använda backhandsidan på min klubba. Men det var kul att spela i alla fall!
Och igår blev det också seger, men bara med 6-2 i den vanliga serien. Nästa helg blir det tuffare, en tidig seriefinal mot lerum.
Gårdagskvällen spenderades med Suss och några vänner, inleddes med bowling som gick riktigt bra! För att sedan gå vidare till biljard, som inte är min grej.. Men var en riktigt rolig kväll och låg inte i min säng för än runt klockan 3. Idag ahr jag inte gjort många knop, var inte så intresserad av att göra det, åkte mycket spårvagn istället. Imorgon har jag en long to do list att beta av, och det ska bli gjort också!
Veckan:
Mån
Fixa saker (inför resan, skola, jobb, mm) skola och träning.
Tis Antagligen vaccinera mig (tyvärr) städa, plugga, och sen kommer H!
Ons Skola, H och träning.
Tor träning, och förhoppningsvis bio med H

Nu ska jag se klart matchen new england- baltimore, sedan blir det en dusch och sedan krypa ned i sängen..!

S

16.e oktober

Så härligt med höst, i alla fall när det är så här fint väder som det är utanför mitt fönster! Funderar på att ta en promenad men måste först bli färdig med tvätten och sen plugga. Måste läsa en hel del, så jag har lite tid över när H kommer hit nästa vecka.
Idag är det ju match också, mot lindås, vilket inte säger mig något alls, men ska bli kul att spela! Känns som om det måste börja kännas bra snart på planen.

Dags för lite nytta!






S

Härliga fredag!

Gick bra i skolan idag, pratade om kläder! Fast inte så roligt som det låter, men intressant. Fick dock dåligt samvete efter som jag gillar att fynda och ofta köper billiga kläder. Men billiga kläder leder bara till mer konsumtion, och dåliga arbetsförhållanden, så måste omvärdera detta..
Men, motsägelsefullt så kan jag ju berätta om min present! Fick gå på en prommenad och stannde plötsligt utanför H&M, där jag fick ett presentkort. Sedan gick vi vidare och vi stannade vid Top shop och jag fick ett till presentkort! Och slutligen en mysig fika, Tack så mycket biffen och babe!



Och nu blir det middag hos sandra med hässleholmare och innebandyspelare!

S

Vad kommer att hända?

Ska strax gå till skolan, men måste först visa en sak:



Idag efter skolan så ska jag få gå på en super-edition-special prommenad! Med Nora & Sofie, får se vad dom två har kommit på nu..

igår var det andra träningen i rad som var kul, och den gick bra! Men så precis i slutet så skadade sig en av tjejerna i vår 5.a, så hoppas att det hinner bli bra till på lördag..
Men nu måste jag gå till skolan!

S


God morgon

Ny dag, med sol utanför fönstret, härligt! Ska strax gå iväg till skolan för att plugga lite, vilket känns duktigt. Sen blir det föreläsning och sedan träning på kvällen. En helt vanlig dag för mig, inget speciellt på schemat. ska fixa min lunch som är min väldigt goda midadg från igår, pajen blev hur bra som helst! Kanske var den som gjorde att träningen gick bra..
Time to go

S

kort och gott: trött

hade lite problem med att sommna igår, med tanke på att jag sov två timmar på tåget igår. Och idag skulle man upp halv7. Gäsp. Och under tiden jag har varit hemma hade jag förträngt det superhöga tempot på föreläsningen, tror inte jag fick med allt. Fick en väldigt mystisk present av biffen och babe, men får nog berätta mer om den på fredag..

Idag har jag fått många vuxenpoäng måste jag säga, i min hall står en Dammsugare redo att användas! Tror aldrig att jag har köpt något tråkigare, men känns bra att ha det avklarat också.
Så nu blir det till att testa den innan jag ska testa två andra presenter, pajbok + pajform = paj till middag!

S



Mys i måndags!



Krya på dig!

I'm back

I göteborg, efter många härlig timmar i STHLM då det ibland nästan kändes som innan jag flyttade hit, svårt att förklara.
En kort sammanfattning då:
Söndagen, gick upp tidigt, var mörkt ute när jag vaknade och helt dött när jag gick till bussen. Sov skönt på tåget och kom fram vid lunch. Åkte då till mamma, åt, såg handboll på tv innan jag tog med morfar på äventyr! Vi åkte upp på globens topp och såg ut över hela staden. Väldigt festligt. Sedan var det släkt hemma på fika, mycket gott och många bra presenter.
Efter det tog jag och Harley tåget till Uppsala, där det blev en kväll hos Sofia & Elisabeth (med pojkvänner) som jag sent kommer att glömma. Finns vissa biler från denna kväll men vet inte om jag äns vill se dom. Så mycket skratt med dom bästa, tack så jättemycket!!
Så, själva födelsedagsmorgonen blev seg, upp sent, städa och sen ta sig iväg till tåget. Träfade Robyn för lunch och fick en väldigt spännade present, det som inte dödar härdar. Efter det begav jag mig hem för att fixa och hämta med mig lillebror. Mot restaurangen med nästan hela familjen! Musslor var det beställt, vilket jag slukade fort. Sedan fick jag ta fram mina bilkunskaper och vara chauför och ta oss hem. En snabb visit till Bror för att gratta söta maxen i efterskott och sedan hem och äta god tårta och öppna lite fler presenter.
Och sen blev idag, prommenad med pojkvän och hund, köra storasyster och hundar till vetrinären och springa till tåget. Nu ser jag sverige bli förnedrade och borde gå och lägga mig. Så får väl göra det.

Bilder en annan dag.

S

Shoppat!

Idag har jag unnat mig, för andra fredagen i rad, inte bra.. Blev ett par strympbyxor som jag ska ha under mina strumpor jag köpte förra veckan. Kanske blir någon bild på allt i helgen då jag ska testa det. Sen så slog jag till på en bok också, kännde att jag behövde en bok att längta till, och att ha något att läsa förutom kurslitteratur på mina kommande tågresor.
Men imorgon väntar en bussresa, till Grundsund närmare bestämt. Så imorgon måste jag gå upp tidigt så jag hinner äta frukost och lunch innan matchen, känns nästan lite jobbigt att hinna med när vi har samling kvart i 12. Men vill man så kan man!
Sen på söndagmorgon bär det av mot stockholm för att först träffa Denna kille som fyllde 1 år idag, Grattis!


Sen ska jag även säga Grattis til min bror och nu hans fru! Hoppas ni har haft en jättebra dag och en lika bra fortsättning!


Nä, det får räcka för idag, för nu ska jag packa och sen gå och lägga mig med min nya bok!

S

1 + 1 = 1?

I alla fall om man räknar i middagar, två små portioner blev till en middag för mig idag. Eller man kanske kan säga förrätt och varmrätt, soppa och sedan pasta. Gott var det i alla fall!
Har haft en myskväll här med en riktigt lång dusch och peeling, sedan massa hudkräm och målade tå- och fingernagalar. Så ska bli skönt att sova snart.
Hade träning idag också, gick helt okej och jag får vara med på matchen i helgen, men som vänsterback. Kommer bli väldigt intressant men passande i tiden för en ny utmaning!
dagens leende: När det väntar ett mail på mig i inkorgen från min söta kusin Alva! så ska svara på det nu med en gång!

S

En mycket mysig dag i sommras!

Matkoma

jag har haft problemet med vad jag ska äta till middag ett tag nu, helst ska maten jag köper/lagar gå snabbt att göra, vara hyfsat billig och gärna ekologisk. God gärna också. Men nu har jag ytterligare en preferens att räkna in, när jag har föreläsningar efter lunch. För jag drabbas av en hemsk matkoma så jag inte kan koncentrera mig första 45 min av föreläsningen, men sen går det bättre. Så för att undvika detta ska man helst äta små portioner (vilket jag inte vill) eller inte äta så mycket kolhydrater (vilket jag älskar) men så får väl bli en blandning av dessa två.. Suck..
Har varit duktig och både pluggat och varit på föreläsning, ska strax gå och träna också. Med fokus på min insatts, blir bäst så.

S

Föedelsedag

Men inte min idag, idag var det SOFIE som skulle firas. Eller vi firade ju henne egentligen igår, mötte upp Nora inne i stan för att gå på present jakt och det resulterade i ett eget gjort presentkort som innehöll massa g.en - n. rebusen fungerade inte lika bra i skrift som i bild form, men ni kanske fattar ändå.
Sen blev det vuxenpoäng igår också, vi hann med en fika med en kompis till Nora och då drack jag kaffe! eller, en halv kopp i alla fall. Efter det så gick vi från mig till sofie för att vänta på att hon skulle komma hem , vilket hon så småningom gjorde, och när alla gästerna hade kommit (Sandra, Sarali, Anso och Jennie) så fick vi tårta! Kvällen spenderades även med att spela spel och mycket skratt!
Idag blev det i alla fall lite firande för henne i skolan, hon fick en munk med jättefin rosa glasyr på och med tre ljus i, väldigt fin. Så idag hade vi alltså andra föreläsningen, och den kändes bättre tycker jag. Och jag har varit duktig och läst nu också.
Men nu får det räcka, väntar på att Emelie ska komma hit (förhoppningsvis) så vi kan laga mat!
S



en dag som denna

Vaknade jag upp hemma hos Suss efter en mys kväll där igår. Var kvar ett tag och nu har jag kommit hem och ätit lunch samt tvättar. Ska försöka plugg alite innan det bär av ner på stan i det fina vädret för att möta upp Nora. Vi ska fixa present till fröken som fyller år imorgon, kan bli intressant..
Igår var det ju första dagen på nya momentet, ekonomiska geografi, vilket jag tror kommer att bli väldigt intressant, hoppas att boken är bra bara!

Dags att göra lite nytta!
S

4.e oktober

Måndag, ny vecka nytt delmoment och nya tag! Ska inledas om 7 min med att jobba lite, sedan blir det föreläsninng i skolan med nya boken. Spännande. ska även ta reda på vart jag kan vaccinera mig, veckans sämsta uppgift.
Såg idag att det var kanelbullens dag, så ska nog ta fram några påsar ur frysen och bjudamina lagkamrater när vi diskuterar helgens match. Hoppas det kommer uppskattas!
har fyndat på sj också, vilket alltid känns bra.

S


Ensam igen

Så har Harley åkt, så är själv i min lägenhet. Desutom hittar jag ingen som är ledig för att kolla innebandy med mig så måste gå på matchen själv. Men men, that's life. Har i alla fall haft en jättemysig helg. I fredags blev det sovmorgon och sedan en sväng på stan där födelsedagspresenter och elektronikpryla införskaffades, samt ett par strumpor till mig! Man måste ju få unna sig ibland.. Efter det blev det indisk middag och fredagsmys. Lördagen bestod också av sovmorgon och sedan lunch hemma hos Malin, mycket trevligt! Därefter var det dags för match, första hemma och Ale stod för motståndet. Matchen slutade 8-4 till oss och ytterligare en vinst att lägga till räkningen. Vi spelade okej denna också, men börjar matcherna alldeles för dåligt. Nästa helg väntar grundsund borta..
Efter matchen var det middag hemma hos Amanda och Erik, vilket var väldigt gott! Sen fick vi även skjuts hem, nästa hela vägen fram till dörren, tack!
Och idag är jag som sagt själv och ska kolla på pixbo själv, får se hur kul det blir. Men imorn har jag i alla fall tjejkväll med Suss att se fram emot efter träningen! Och i kväll var det tydligen juventus-roma på tv så jag har något att kolla på.

S


RSS 2.0