Tidiga dagar

Så skönt att redan ha slutat, så är hemma nu och funderar på att träna så man har det gjort. Gamla hederliga 5 fungerar ju alltid, så får vi se om de blir någon yoga ikväll. Ska komma på någon mat också, men är inte sugen på något, behöver inspiration!

Passet igår var i alla fall väldigt roligt, vi fick överraska tränaren positivt så var kul. Vi fick lova att komma tillbaka nästa vecka, och idag har jag träningsvärk i ryggen.
arbetsveckan närmar sig sitt slut, imorgon är sista skoldagen och vi har möte med vår handledare.. Så måste börja tänka ut vad jag ska packa med mig i helgen!
Så här såg jag ut idag i alla fall:


Förändringarnas tider

Denna tid på året är då allt och inget händer med innebandyn, inga träningar men så mycket som måste lösas inför lästa säsong. Är väldigt mycket som händer och ska planeras inom vårt lag men än så länge är allt hemligt!

Dagen idag har mest gått ut på att vänta, idag var de en telefonintervju som ledde till väntandet. Men den gick till slut väldigt bra och vi fick fram lite spännande saker! Det är bara så himla ovant att höra sin röst, jag tycker ju att jag inte alls låter på de sättet som spelas upp för mig när vi lyssnar på intervjuerna i efterhand. Men det är väl bara att inse de..

Nu är jag på väg till gymmet, ska köra box med Emma idag så blir nog jobbig och kul vilket är perfekt! Sen är de CL ikväll så får se om man kanske hinner se lite av det också.

S


Vilken bra start på veckan!

Men kan börja och berätta lite om helgen, som var superbra! Vi åkte ner till Malmö på lördag morgon och kom fram till lunch. Efter en promenad hittade vi vårt hotell/vandrarhem som motsvarade vad vi betalade, men vi skulle ju ändå inte vara där. Efter de blev de en god lunch på lilla torg där vi åt indiskt som smaka jättegott! Sedan var de dags för finalerna, dom var inte lika bra som förra året men alltid kul att kolla på och inspireras av. När matcherna var slut var det dags för festen. Efter fix och uppladdning hemma så åkte vi tillbaka till arenan för att dansa hela kvällen, vilket vi också gjorde! Vi hade superkul och var kvar tills de stängde, alltid en succé med oss!
Gårdagen var lugn, och avslutades med favoriten mästarnas mästare och glass, mysigt helt enkelt.

Idag var det starten för en ny vecka, en kort sådan. Började i skolan men var klara redan efter lunch vid ett, vi är så duktiga och jobbar på! Efter de var jag hemma en sväng, passa på att söka lite jobb och jag fick ett! Visserligen bara en vecka men ändå, jag är hel nöjd med att något händer, ett perfekt tillfälle att knyta kontakter. Sen iväg och träna, cykel samt lite mage och pilates, och vara färdig tränad redan nu är så skönt. Man vänjer sig snabbt med att välja sina träningstider själv!
Nu är de dags att laga lite middag, så hör snygga var vi i lördags i alla fall:


Fredags mys!

Sitter på vagnen hem, som vanligt har man varit i en innebandyhall och hängt. Denna gången blev de inte så mycket spel utan mest vara där för de var F-00 avslutning. Kidsen mot föräldrarna, vi vann på straffar!
Så nu ska jag bara hem och hjälpa till med maten som min älskling har börjat med så gullig som han är! Sen blir de att packa och förbereda inför morgondagen, kläder är nästan bestämt, innan de blir soffan.

Skolan går fortfarande bra, idag har vi hunnit med vår första intervju och transkriberat den så är nöjd. Kommer bli bra!
Min familj åker till London idag, men jag får ju åka till Lissabon så jag är inte allt för ledsen, men hade jag följt med hade jag kilat in på top shop och spanar efter detta:


Läggdags

Ligger i sängen och det är dags att sova! Idag har de varit en härlig dag. Blev en kort dag i skolan men lyckats boka in fler intervjuer, den första ska vi göra imorn så börjar bli lite nervös..
Sen var de äntligen dags att klippa sig, de var så skönt! Lite tråkigt att de blev en decimeter kortare men får skylla mig själv, och sen växer ju mitt hår väldigt fort så behöver nog inte vänta så länge.
Sen blev det ett härligt pass på gymmet där jag och Emma fick sällskap av fyra lagkamrater på slutet vilket var kul!
Och dagens plus i kanten, eller en guldkantad tillvaro kanske man ska säga, SM-guld till Brynäs!!


Det går bra nu

Uppsatsen rullar på, den blir bättre och bättre och nu börjar vi få in intervjuobjekt också! Vilket team vi är, har ju en grym bra kollega! Nu har vi fem personer som har tackat ja till intervju, och den första ska genomföras på fredag, spännande..
Annars är jag ganska trött idag, Ems var här igår och åt och vi hade de så mysigt så hon kom inte härifrån för än halv 12, men de var de värt! Innan dess hade vi spelat fotbollsmatch, 1-1blev de och premiärnerverna hade släppt. Lyckades till och med en fint som gick hem, de ni! Men matchens höjdpunkt var nog innan start, då Hanna behövde någon som passa hennes hund eftersom vi var precis fullt lag. Den som hon valde att fråga var Anders Svensson som var där med sin son för att heja på mamma Svensson men nu fick fullt upp med att hålla koll på både hund och barn! Lite kul var de i alla fall!
Nä, ska nog ut och gå en sväng, har lite ont i huvudet så kan vara bra med frisk luft.


Trötta ben

Ligger i soffan nu och väntar på att bästa Soffi ska ringa för en mysig liten pratstund!
Idag var vi fem tappra som skulle köra slut på våra ben, och som vi gjorde det! Mötte en backe som var brant som väggen, och den sprang och hoppade vi upp för. Vi sprang med en hängandes runt midjan, skridskohopp och utfallssteg. Slutligen blev de lite pilates à la Maggie, vilket kommer kännas ordentligt i baken imorn! Så nu känner jag mig nöjd.
Skolan rullar på i bra fart, vi börjar undra när vi kommer bli fast och inte veta vad vi ska göra! Men kanske blir nu, för nu ska vi börja med våra intervjuer..
Nä nu ska jag vara lite social med min underbara sambo!


Avslutningsvis

Denna veckan är snart slut, söndagen har dock varit väldigt bra. Inledde dagen med sovmorgon och en tur ner till affären för veckans matsedel. Efter det blev de lite plugg innan jag tog mig iväg till gymmet. Där mötte jag upp Emma och Marcy för lite träning som gick bra. Sedan tog vi oss hem till Emma för att heja fram pixbo till final, tyvärr gick det ute så bra.. Men min fina vänn var väldigt bra och det är otroligt tråkigt att jag inte kommer sitta och heja på henne på lördag. Men tv kvällen var inte slut, premiär för mästarnas mästare, som inte gör en besviken! Ett av få program som måste följas. Dock var den nykomponerade glassen till lite misslyckad, men de blir nytt försök på den!
Just nu sitter jag på vagnen hem, med radiosporten i lurarna och hoppas på brynässeger!

S


En månad

Den 14:e april, då inleds försäsongen. Detta har förberetts med lite shopping, se bild. Annars har vi en lugn dag idag, hade sov morgon och sen egen tid när babe var och tränade. Nu ligger vi i soffan och hejar på Brynäs innan vi ska hem till Tobias mamma för middag.
Gårdagen hade skolarbete, träning och innebandy som innehåll. Fick öva på mina fighting skills med T som privattränare, väldigt roligt! Borta i mölnlycke gick de inte som vi ville, Sofie var bra så nu får de se till att ta sig till Malmö imorn istället!


Härliga torsdag

Har en riktigt härlig kväll med god middag ( lax rester från påsken) och Brynäs på tv som leder just nu och tränat har jag redan gjort! Dagen i skolan gick bra, vi producerade och fick feedback från vår handledare som vi kan jobba vidare med.

Igår var en mysig dag, ett år sen jag och Tobias blev tillsammans. Morgonen inleddes med att han var supergullig och väckte mig med en pannkaksfrukost och blommor! Sen skildes vi åt för att mötas upp på kvällen då vi åt en god middag på en mysig italiensk restaurang. När vi kom hem hade vi lite presentbyte där jag fick en ny-gammal parfym, escadas rock in rio som var en sommar doft jag fattade tycke för och som nu är tillbaka tillfälligt! Tack så mycket älskling!

Har även hunnit med en korpen premiär denna veckan, slutade tyvärr med förlust men roligt var det! Imorn blir de plugg och sen lite träning med T innan vi ska heja på Pixbo så de går till final!



11:e April

Älskar dig!


Vill inte åka hem

Tänk att de redan är söndag, tiden går för fort! Är på väg in till stan för att möta R och J, T fick stanna hemma då han har lyckats bli sjuk.
Gårdagen var full fart från början till slut. Inledde dagen med ett träningspass där T agerade tränare och jag fick slå och sparka, väldigt roligt! Efter de skildes vi åt och jag mötte upp Elfrid för lite catching up. Super mysigt och ett besök i sommar bokades in!
Eftermiddagen ägnades åt påskmiddag, så då var de som vanligt allt på en gång med tre hundar och två småttingar, men mysigt är det? Somnade väldigt tidigt, mätta och belåtna.


Wonderful day

Kanske inte vädret men dagen i sig har varit väldigt bra! Fick en bra start med sovmorgon för att sen gå hem till Doris. Där fick vi mysa med Sebbe medan hon trimmade Lucy. När hon såg snygg ut tog vi oss en sväng till Sollentuna c där de mest blev fönster shopping, bara jag som hittade en bra och ha tröja. En vit tubtopp för 40:-, kommer användas flitigt i sommar. Hemma igen blev de Tintin och provsmakning av påsk godiset. Följde även Sofies match i mobilen och nu är de bara en match ifrån final!


Åka tåg

Har vi gjort idag, vilket har gjort att jag nu sitter hemma i soffan och myser med familjen. Har varit en innehållsrik dag sen vi gick upp kl kvart över sex imorse. Tåget rullade in klockan 11 och vi mötte upp Ullis för en lunch. Blev en lång catch up över sallad på ett mysigt ställe, alltid lika trevligt. Halv två var det äggsläppet på gröndalsskolan där Tors team vann pris för bästa fiffiga lösning så var kul att se! Efter det blev de fika på gamla Lundbergs, klassiskt. När familjen hade åkt till landet mötte vi upp andra familjen som kom med tråkiga nyheter. Storebror är krasslig och är på sjukhuset, så på kvällskvisten åkte vi hem till Magdalena och Max för sällskap och lite (mycket) bus. Han fick även fram ett försök till att säga saga så var kul att han pratar mer, får öva mycket på saga denna helg!


En dag kvar!

Imorn är de äntligen dags för att åka hem! Ska bli jättemysigt och schemat är fullspäckat. Eftersom vi har jobbat på bra i skolan är de inte allt för mycket arbete som ska göras under tiden jag är hemma vilket känns skönt. Så dagen har spenderats i skolan och på eftermiddagen blev de en sväng till stan. Bland annat inhandlades de en sak till nästa onsdag då de är en speciell dag! De blev även lite saker till mig, som en ny mascara och strumpbyxor.
Kvällen kommer ägnas åt packning och mys, bara vara hemma för en gång skull.

S


Det går bra nu

Inledde veckan med handledar möte, var nervös efter tidigare erfarenheter av denna dam. I åtanke hade vi "förvänta sig de värsta och hoppas på de bästa" och så bra det blev! Hon tyckte vi adhd en intressant ide, ingen som hon visste hade skrivit om det förut och en hel del bra tipps! Så gissa om vi var lyckliga igår, vilket har smittat av sig på vårt arbete. Idag har vi varit super effektiva och har med vissa sidor som ska fyllas mera kommit upp i hela 15 sidor på uppsatsen nu. Känns väldigt bra måste jag säga!
Igår blev det sista innebandy träningen för denna säsongen, tråkigt nog. Vi 7 som var där ställde in dagens träning eftersom det är så tråkigt att vi är så få, så idag blir det gymmet istället. Träningen igår var i alla fall rolig, körde 4 mot 4 och hade med oss några knattar! Gick väldigt bra och tror de tyckte var roligt! Satte även ribban för plankan i år, klarade 3 min i går så får hitta något bra mål till efter försäsongen.

Slutligen kan jag bjuda på en bild från en helt vanlig dag på handels:


Kort om tid

Helgen går så fort, det är redan söndag och vi ligger i sängen och förbereder oss för en ny vecka. Skönt att det är en kort vecka med Stockholm redan på torsdag morgon!
Idag har de varit en bra söndag, började dagen med innebandy, vad annars? F-99 spelade slutspel och jag & Frida fick hjälpa till på bänken. Tjejerna var super duktiga och vann med 3-1! Så roligt att se dem spela, och hur de tar till sig de man säger. Vart även lite nostalgisk och tänkte på mina gamla tjejer..! Efter en lunch hemma åkte jag och mötte mami! Vi hann med en kort runda på stan där vi båda hitta fina saker, tack så mycket! Kvällen spenderades på moon thai med mycket god mat i härlig inramning.

Dagens fina gåvor och påskpresenter:


RSS 2.0