Mina underbara vänner

Är så himla fina, eller det är dom alltid men just nu förtjänar dom en extra stor kram!


Längtar så till nästa helg!









Och min superduper mamma såklart!


Och alla andra mina vänner, som jag inte lägger upp en bild på men som jag vet finns där!
S

Roliga fredag..?

Vet inte alltså, ska tvätta nu så ingen tip topp start. Sen blir det dock träning med Amanda så det kan bli kul! Dock har jag inga planer för kvällen, borde försöka lösa något..
Träningen igår gick inte som jag hade tänkt mig, eller egentligen gjorde den ju det, men resultatet blev inte som jag hade tänkt mig. Tur att det finns så många fina vänner som kän trösta med härliga ord i alla fall. Nu måste jag komma på en ny plan för hur jag ska göra. Ska i alla fall bli skönt att få komma hem till STHLM nästa helg, brukar vara bra i dessa lägen.

Motgångar får vissa att bryta samman, andra att överträffa sig själva.
Bara att välja nu..

S

Bowling!

Var riktigt trevligt, och vi insåg när tiden var slut så insåg vi att vi behövde ha en riktig tjejkväll! Så det ska planeras in så snart som möjligt.



Sofie in action!



Nora som jobbar på att få andra kastet först..



Emelie hade nog bästa stilen av oss alla



Jessika, fast här misslyckades jag lite som fotograf, men tror att hennes klot lyckades bättre!



Hela bondgården samlad! Jag hade super trevligt, och hoppas att du Nora tyckte om din present!

S

snart helg!

Idag är det sista föreläsningen för veckan och sen är det helg! Men morgondagen kommer nog ägnas mest åt plugg då jag behöver det och inte har något annat inplanerat.
Gårdagen var riktigt bra, har lite bilder från bowlingen men hinner inte med att lägga upp dom nu. Och matchen hade ju varit kul att vinna men det går inte alltid ens väg.
Dags för geografi!

S


Lill lördag

Så känns det idag, bara roligheter! Även fast man kanske ser lill lördag som utgång, men så är dock inte fallet för mig idag. Dagen börjar viserligen med en föreläsning i 180 om frankrikes geografi. Men sedan ska vi fira Nora lite så här i efterskott, eller rättare sagt, vi ska göra hennes födelsedags present!



Så ser det ut i alla fall!
Sedan ska jag följa med sofie hem för att vi ska äntligen börja se på Glee säsong 2, och äta middag, vilket kommer bli perfekt uppladdning inför kvällens träningsmatch mot stadslaget f-93. Sen är min roliga onsdag nog skulle jag tro.
Nä, dags att packa ihop mitt pick och pack och åka till skolan!

S


Nästa dag

Måndagen försvann, var i skolan och lyssnade på sånt vi pratade om hela förra året. Sen blev det bara laga mat och bestämma mat för resten av veckan, vissa dagar är ineffektiva. Men får istället göra dubbelt idag! Träning igår, var inte riktigt en sån jag hade förväntat mig. Och har insett att jag måste börja jobba lite nu, jag kan tänkande helt enkelt. Dagens bästa igår var att vi bestämde en glee dag, och det blir imorgon! Så nu har jag en härlig onsdag att se fram emot!
Dags för skola
S

Puffiga ögon

Denna måndag, men skola ändå. Hade glömt att det var på engelska idag igen men känns rätt kul faktiskt, hoppas det går lika bra som sist.
Bloggade inte ígår, så som ni förstår gick matchen inte bra. Har inte gråtit floder över förlusten utan undrar mest varför det blir så här i år. Förra året gick allt på räls och i år när vi bara ska gå in och visa vad vi kan faller vi platt. Då räcker det inte att man gör en bra period.
Men kvällen blev ändå bra, sofies & davids inflyttningsfest var riktigt trevligt och var egentligen hemma för sent med tanke på att jag var vid härlanda tjärn kl 10 igår. Men det gick också bra, efter alla omständigheterna som att kassapparaten åt upp alla pengar. Men vi gjorde vad vi kunde och nu har vi gjort vårt!

Veckans schema:
Mån: skola + träning
Tis: skola
Ons: Skola, Noras födelsedags present, träning
Tor: skola + träning
Fre: ?
Lör: Match + inflyttningsfest(?)
Sön: Ullis match!

S
Att väntan inte leder någonstans

75% av mitt liv

Påstår vissa är innebandy, jag är däremot lite osäker. Vissa dagar stämmer det säkert, andra är det för mycket och vissa dagar är det mer! Idag skulle nog 75% stämma ganska bra, för idag är det gameday! Sen de sista 25% kommer gå till S & D inflyttningsfest ikväll. Men till matchen då, har en bra känsla och det kommer bli riktigt kul, har haft en bra träningsvecka. Alla i laget har varit på alla träningar, det är det inte många som kan slå! Sen har det fungerat väldigt bra i min 5.a också, så nu gäller det bara att plocka fram det.

gårdagskvällen var lugn, har insett att riktigt bra avkoppling är att laga en god middag och lyssna på podradio samtidigt. Igår var det broccoli, champinjon och skinkpaj tillsammans med P3 dokumentär om tjörnbro olyckan. En riktigt lyckat koncept!

S

F-dag

Har nu varit i skolan och är på bra humör, för att den engelska föresläsningen gick bra! Perfekt tempo för att hinna med allt, sen var det ju en fördel att man till viss del hade hört om det innan. Blev en trevlig lunch med lita gamla klasskamrater också, alltid trevligt. Och nu ska jag vara lite huslig och tvätta, städa och laga mat. Paj ska det bli! Imorgon är det match som gäller, ska bli riktigt kul, för att sedan förhoppningsvis bli ännu bättre då jag ska på Sofie & Davids inflyttningsfest! Måste bara bestämma vad jag ska ha på mig..

Leka modeblogg med dagens outfit:




S


300 sidor

Våra lärare har pratat lite om att våran generation kommer få vönja oss mer och mer med att ha våran litteratur digitalt, men det gillar jag inte alls. Mycket härligare att sitta med sina kompendium, böcker och överstrykningspennor än som nu, få sitta framför datorn och försöka ta sig igenom 300sidor. Jag önskar verkligen att den fanns i bokformat. Nåväl, har i alla fall beställt den andra boken nu, så glad att den finns i pappersform men betydligt fattigare nu.
Igår var det ju träning, som var hur rolig som helst och gick bra! Alla var på träningen så vi kunde köra internmatch, två lag, två fulla 5.or, kan det bli bättre? jo, för vi vann matchen också, plus att jag och min kära backkollega stog för en tredjedel av vårat lags mål, riktigt roligt! Så ser fram emot träningen ikväll och hoppas att den går lika bra!
Nä, dags att ta tag i pluggandet..

S

Klapp på axeln

Har faktiskt varit duktig idag, har varit i skolan på föreläsning och pluggat efteråt. Vilket dessutom var väldigt trevligt, jag och Nora tog en plugg fika och fick en del gjort. Har en jättefin bild från fikat men kan inte visa den förän efter lördag. För vi var nämligen och fixade en liten present innan!
Kursen vi har börjat är intressant, men satt lite för långt bak i dag för våran lärare mummlade en del, men det går ju att lösa.
Nu väntar disken! Dagens roligaste brev: CSN- din skuld är n 81 679:-
Tur att man får se det som en investering..

S

Morgondis

Ser knappt utanför fönsteret, men på något sätt ser det ganska mysigt ut. Får se hur mysigt det är när jag väl kommer ut.. Idag är det kursstart! Ska bli väldigt spännande, hoppas att det blir en rolig kurs. Igår var jag och införskaffade mig kompendium men väntade med boken när jag såg att den kostade 630:- kändes som ganska mycket pengar men får  väl bara blunda och köpa den..
Nä, nu måste jag gå, ikväll är det middag hos Suss och sedan träning!

S

Today

Har jag haft en lugn och härlig dag! Mötte först Emelie i haga för lite fika och catching up, mycket trevligt att få höra om allt som händer. Sedan mötte jag Amanda utanför handels för en guidad rundtur, inte varje dag man gör det i skolan. Men var kul och sedan blev det en kortis på stan, som förhoppningsvis kommer ske fler gånger!
Nu laddar jag för VM, ska gå med Nora, Sofie, Peter och David, ska bli riktigt skoj och hoppas att det blir bra matcher!



S

Måndags ledig!

Då var man klar med hemtenta, grupparbete och redovisning! Känns väldigt skönt och ska bli skönt att vara ledig imorgon också. Då gäller det bara att hålla tummarna för att allt går bra också! Så resten av dagen ska gå åt att fixa lite här hemma, handla och bestämma matsedel för veckan och sedan. Helt enkelt en sådan där vanlig måndag.


Födelsedagsdag

Är det idag, inte bara fyller gammelfarmor Rosa 104 år utan min kära lillebror blir 11 också! Så ett stort grattis till dom båda!






S

Seg söndag

Hade tänkt  att kolla på innebandy idag, men det är ju ingen i denna staden som tycker det är kul så vet inte om jag vill kolla själv. Så får se hur jag ska göra.
Igår var det som sagt match, vilket gick jättebra och var jättekul! Vi spelade som ett lag, jobbade för varandra och hade roligt. Så att resultatet tillslut blev 11-1 var ju inte så konstigt! Det gick dessutom väldigt bra för våran 5.a så det var väldigt skönt.
Sen efter matchen var det lite otydliga planer, men slutade med att jag åkte till Stina och Carro. Satt hos dom och myste och snackade lite innan vi tog oss ner på stan för att möta upp lite folk till dom. Hamnade på bryggeriet och satt o snacka lite innan vi gjorde dansgolvet osäkert för vi tröttnade på torra människor. Sen bllev klockan 1 och det var antingen vidaregång eller hemgång. Så som vanligt testade vi att gå till P L och rätt foolk jobbade så kom in och utan att betala. Där inne var det mycket folk, träffade lite innebandymänniskor och några andra udda typer. Fortsatte dansandet och hade jättekul, men som vanligt vid tre är jag så trött att jag bara är där utan att vara närvarnade, så då bestämde jag mig för att gå hem.
Så en bra kväll, förutom vädret, regn, slask och is, usch!

Men nu är helgen snart slut, ska slipa lite på hemtentan och ta det lugnt, på onsdag börjar den nya kursen!
S

morgonstund..

Imorse var jag uppe halv 8, och skulle ta mig till innebandydagiset. Det började inte så bra när ingen spårvagn gick och det har snöat hela natten så blev till att pulsa hela vägen från mig till svingeln. Sen när jag kom dit och mötte Malin så satt vi och väntade på barnen men så klart kom det inga. Väldigt tråkigt tycker jag.. Men vi tog istället en morgonfika innan vi skilldes åt, mycket trevligt! Och nu är det dags att ladda inför match, så bara att hålla tummarna!

S

Snart snart snart!

Så är jag helt klar, har skrivit färdigt, men nu måste jag bara kolla igenom det och se att jag är nöjd. Men det får bli imorgon eller i kväll eller söndag helt enkelt, för nu tänker jag ha fredag!
Har inte bara skrivit tenta, hade gruppmöte också, via facebook. Haha, men det gick faktiskt bra, förutom Nora som blev utröstad när det blev öråd..
Så nu ska jag ha mys hemma hos Sofie & David i deras lägenhet! Ska bli spännande och se hur den ser ut.. Så blir en skön fredagskväll. Imorgon är det tidig uppgång som gäller, ska ha innebandydagiset med Malin E, men det ska bara bli roligt! Och efter det är det Match, vilket ska bli kul, var ju ett tag sen sist nu, och det är revanch på grundsund som gäller..!



S


It's like my mind is gone

I got ... got to get ...
Get my head back on
I got ... got to get ...
Myself together
I got ... got to get ...
Can't tell what's going wrong
I wish there's something could be done
Knock that cover



Vitdag

Så himla fint väder idag, en riktig vinter dag! Jag sitter här och tittar ut och har sagt till mig själv att jag ska få gå ut på en liten promenad om jag är duktig med min hemtenta. Sen är det ju träning också, fast då är det mörkt när man väl ska ut och springa. Grupparbetet är i alla fall klart, det gjorde vi igår. Annars är det inte mycket spännande som har hänt här, men imorgon blir det frukost med tjejerna från klassen, mys!



S

g:oteborg

Så då var man tillbaka på västkuste och i bloggen. Under julen hann jag som sagt med mycket, mest umgås med familjen och träffa vänner. Får se om det blir någon resume av julen eller om det känns pasé nu. Kom i alla fall till Gbg i söndag och då känndes det lite ensamt och så. Men igår var jag tillbaka i skolan och mina vänner där och då känns ju allt toppen så klart, mycket skratt och mycket gjort på arbetet! Sedan var jag tvungen att gå o handla burkar då jag hade en insektsincidens vid min middag i söndags, så det är ett projekt jag har att ta i tu med nu. Amanda kom förbi en snabbis igår också, sista gången vi sågs innan hon åker till andra sidan jorden (vilket jag är väldigt avundsjuk över men kommer sakna dig) och pratade i 180 för att hinna få allt sagt! Efter det var det africana hemma hos Malle & Suss vilket var jättemysigt och bra uppladdning inför internmatchen mot IBF. Resultat mässigt gick det inte så bra för laget (min 5.a gick minus 1 så g) men det var kul att spela och ser framemot matchen i helgen!
Så, idag då, då är det Hemtenta som står på schemat, borde verkligen sätta igång nu!


Så här fint var det när jag lämnade sthlm för gbg

S

jul jul jul

ja, ingen blogg har det varit på hela julen, dels för jag har haft varierande tillgång på internet och dels för att jag inte har suttit så mycket vid datorn. Orkar inte göra någon samanfattning över julen idag, det får bli någon annan dag. Idag är jag nämligen hudvakt och ska snart gå på prommenad med Emma!
Så det får räcka.

S





RSS 2.0