Är vi torra eller?

När vi sitter inne på facebook-chatten jag och sus och pratar, dagens samhälle. I och för sig gav vi upp det ganska snabbt om det ska vara till något försvar.
Träningen idag var lungn, tror att vi var 12 tappra där, så det blev tävlingar och lite spel. Men till nästa vecka blir det allvar, då är det äntligen match igen!
Nä, ska nog börja packa nu, till min efterlängtade hemma kväll, om 24 timmar är jag hemma för första gången sen den 4.e januari. Med ett späckat schema:
Fre: Middag hemma hos mami efter jag har landat 20.10
Lör: Lunch med R, vara med H och sen ska vi äta middag med doris.
Sön: Upp med tuppen och se mina gamla knattar spela, sedan bowla med papi, se zunda-borlänge med E, C och kanske Y och sedan söndagsmiddag med familjen.

Det var allt, over and out!
S

Flyg i snöstorm

Ja,nu var mitt tåg tillbaka hit till gbg också inställt så känner att jag inte vågar chansa med sj utan det får bli flyget. Är ju inte heller någon skillnad i pris så det ända som är dumt är att jag måste ta min till och från flygplatsen..
Idag hade vi en föreläsning om Fiskets ekonomi och tänk vad mycket fortare och roligare det är att ha en tre timmars föreläsning när man har en bra lärare! Man orkar ju lyssna hela tiden.
Blir träning ikväll också, skönt! Och nu måste jag verkligen plugga om jag ska slippa det i helgen.
S
 
Längtar efter härliga vinterdagar med sol istället för snöstorm!

Städa

 Det har jag gjort hela eftermiddagen, men nu är jag hemma och snart ska vi åka till IKEA! skolan idag var seg, och annars har det inte hänt mycket här.
Det får räcka, kan ju inte skriva massa onödiga saker.
S

Får, Gris, Ko och Torsk

ja, nu undrar ni vad jag har fått på hjärnan när jag bara rabblar djur, men dom tre första är det grymma trion! HUr det kommer sig är som vanligt när vi flummar iväg på lektionen. Det är en bild som är bakgrund till detta påhitt.
Men torsken då, ja den kom idag i matchen mot damlaget, siffrorna blev 5-2 vilket var ett rättvist resultat baserat på en del individuella misstag. Men det är latt ladda till nästa vecka! Något possitivt var ju att jag lyckades göra mål idag, vilket alltid är kul.

Dagens sämsta: fick ett röststyrt medelande av sj som sa att mitt tåg var inställt! Som jag har planerat att åka hem, så det blev till att snabbt som tusan bara boka en flygbiljett. Som dessutom var 100:- billigare än tågbiljetten, men jag kommer komma hem en timme senare..

Nä, nu ska jag sova, Sus ligger redan i sängen!
S


Tiden går fort när man har mycket att göra!

Tänker inte tråka ut er och berätta hur mycket snö det är, alla vet nog det vid det här laget. Men om jag ska försöka återberätta vad som har hänt de senaste dagarna så börjar det med snö. Det var ju tenta i lördags morse, ute i god tid men vad hjälpte det när varken buss eller spårvagn kom. Hurtig som jag är sprang jag ner till Olskroken för att dela en taxi, dock kom inte den heller så det sprack ju. Men, sen dök en buss upp och allt gick snabbt, trängde oss på den och kom till centralen när vi tog första taxin som fanns och anledde på handelsbara 5 minuter efter utsatt tid.
Som ni förstår tog det likalång tid att ta sig hem.. Sen var det packning för hela slanten, S kom och hjälpte mig så vi hann med lite tenta fest! Hon stog även för kvällens roligaste händelse med ett mycket vackert magplask. Kom även in på sommarplaner och hässleholm weekend, vi får se vad det blir.

Uppe tidigt på söndag för att packa färdigt, bilen hämtades 12 och 14 var allt flyttat tack vare mina underbara vänner S, N,P och O. Så framme vid ullevi fans sus med öppna armar och sedan dess har vi pysslat här! Ska visa lite bilder när det är lite bättre ordning.

Och idag var det måndag, en bra dag, en ny kurs och bara fyra dagar kvar till fredag! Hoppas bara allt fungerar då, börjar bli lite nervös.
S


Snöstorm och tenta plugg

Har i princip snöat i två dagar här, precis som tenta pluggandet verkar det inte ta slut. Men vi slutade tidigt idag med utfrågningarna för att vässa till våra egna kunskaper, så det blir det att göra ikväll. Men pluggandet ger också väldigt många roliga stunder, som när jag skulle prata skånska och sofie skulle prata stockholmska! Det skulle ni ha hört, skrattade så jag fick ont i kinderna.
Men nu blir det plugg, sten grus berg olja sol vind ekonomi, allt ska in och stanna där nu!




S

Tävling

Idag var det tävling i IBK Mästerskapen och grenen för dagen var minigolf! Det gick väl helt okej måste jag säga, vann min grupp och i lagtävligen kom vi 2.a. Så hoppas att jag kan klättra några placeringar nu. Fick även reda på att vi ska bli bjudana på en segermiddag tillsammans med herrlaget i mars, mycket trevligt tycker jag!
Annars är det bara tenta som snurrar i huvudet (nu när diskberget är borta) så imorn blir det sista plugget,  innan allt ska sitta!

Och grattis till S idag! Ni andra får veta senare.


S


OS Onsdag

Anjas störtloppstävling ska strax börja och sen är det massa andra tävlingar. Ska dock inte se allt, upp tidigt imorn för att tentaplugga med S & N  som vanligt! Har hunnit en del idag, men mycket kvar att lära. Just nu vet jag inte riktigt hur jag känner inför tentan, är inte nervös än trots att det är en del kvar att memorera. Vill mest ha den gjord så jag kan blicka fram emot nästa helg då jag kommer hem för första gången på nästan två månader!

Idag under tentapluggandet svävade vi iväg lite och smsade Magnus Betnér, vi ville påpeka att det är folk som har dömts för hets mot folkgrupp, och han svarade. Trevligt tyckte vi!
Innan skolan åkte även H hem, så nu är jag ensam igen. Men vi har haft det jättebra och igår åt vi mümsiga semlor och jag spelade match. Vi mötte IBF och van med 5-3, kvalet närmar sig..

S
 
så fort tiden har gått nu kan väl den kommande månaden också gå? Sol, ja tack!

Snöänglar

Idag var det skola och GIS uppgift, inte världens roligaste föreläsningar men uppgiften var kul och lika så rasten. Som rubriken antyder så gjorde jag och Nora snöänglar, något jag har tänkt att göra länge! Annars har det inte hänt mycket idag, blir lätt så en måndag. Ska iväg och träna snart och håller just nu på med tvätten..



S

Ett väntat slut

det är vad söndag kväll är på helgen, tyvärr. Och den kommande veckan kommer inte ha en lugn stund, tänkte skriva att vi kan snabbspola den men tror att veckan kommer hålla den farten ändå. Längtar däremot till helgen efter då jag ska ha min första hemma helg sen jul!
Betner, då, ja han var bra, provocerande och sarkastisk som vanligt men han är rolig. Och maten var också bra, ett mysigt litet italienskt ställe. H fick nyss sin alla hjärtans dags present också, ska se om jag kan få fram en ordentlig bild på den men då krävs det nog lite övertalning.. Men nu ska vi sova!

S

Segern är vår!

Igår slog vi Surte med 6-1 och vi är klara seriesegrare med två matcher kvar. Vi tänkte inte äns på det när domaren blåste av men sen hade vi lite firande ändå med champangne. Men alla har nog redan ställt in sig på kvalet så firandet blir nog om/när vi vinner det!


Sen är det ju alla hjärtans dag i dag! Har fått frukost på sängen och ett par underbara ballerinaskor som jag har tittat på länge! Sedan ikväll ska vi gå på Mangnus Betner med ett gäng andra bla Nora och Sofie. Så nu blir det till att plugga! Och blommor fick jag igår så klart, puss på alla denna dag.

S

kort och koncist

Så, ska läsa lite, äta och sedan iväg till surte för att spela match! Har sett på os invigningen nu på morgonen och ätit den oligatoriska pannkaksfrukosten.
Igår så shoppade jag, för 100:- fick jag två nya strumpor, två sport bh.ar, och en ny tröja. Kanske ska tillägga att jag hade ett presentkort på 500:- jaja, jag är glad ändå! Och imorn är det alla hjärtans dag..

Till dig den underbara vännen på andra sidan jorden:
Klart jag fixat godis och tidningar till dig, om du fixar roligheter och tjejsnack för hela slanten i Buenos aires!
puss

S

Mys onsdag!

Nu har harley kommit och vi ska strax laga middag, pannbiff står på menyn idag. Vi ska bara se klart vänner först.. Hade en rolig dag i skolan idag, bestämde att vi ska ha matlådebytardag på fredag. Och sen blir det till att ordna en flash mob, dock blir det inte att ställa sig med killen som står på alla föreläsningar...

S

Pause

Så känns det, som om man bara kunde stoppa tiden och spara lite på den så man hinner med allt. Så man hinner sitta en stund i soffan efter träningen innan man måste och diska utan att klockan hinner bli för mycket. Ska även ta upp en gamal tradition igen, mailväxling!
Imorn blir det skola hela dagen och sedan kommer H hit vilket blir en mysig onsdag, och sedan en vecka framöver.


Såg på bilder att jag och en storbloggerska har samma underkläder, jag undrar vad det säger, ja det beror nog på vem man frågar..
S


Jag har ingen lust

Måste verkligen städa då det kommer hit folk imorn när jag inte är hemma.. Men det är ju så tråkigt! Föreläsningen i skolan var i alla fall intresant idag, den handlade om vattenekonomi något som jag tror många människor inte tänker på.
Har sökt ett sommarjobb nu också, skulle verkligen vilja ha det så håll era tummar åt mig tack!

S

Och drömmen lever vidare..

Idag var ordförande från föreningen nere på träningen och berättade att klubben står bakom oss om vi lyckas kvala oss upp i div 1! Men IBF kommer fortfarande vara högra upp i hierarkin för den röda trådens skull, dock kunde han inte riktigt svara på min fråga om hur det exemplifieras, men jag är nöjd ändå! Så med lite (eller mycket tur) så kan det hända att jag spelar div 1 nästa år och kanske har några matcher i närheten av stockholm..
Men först måste alla hålla tummarna för oss helgerna den 20-21/3 och 3-4/1 då vi har våra kvalmatcher!
Nu är det dock sängen som gäller,

S

Kommer det vara två div 1 lag i Torpa nästa år..?


Fyrkantiga ögon

Börjar nästan tro på att man kan få det, eller det känns så i alla fall när man läser en artikel på 70 sidor framför datorn. Till nästa kurs hoppas jag på mer kompendium, gillar pappersform även fast det inte är så bra.. Nu är det redan kväll och det som väntar är disk och matlagning. Sedan får vi tydligen besök på utvärderingen idag, jag undrar hur det kommer sig..

S

9 minuter

Så lång tid har jag kvar ev min "internet tid" för sedan ska det pluggas, och nu var det bara 8 minuter kvar..Hade en kort dag i skolan där det pratades kärnkraft, vilket är intressant då det finns många för och nackdelar. Sedan blev det lunch framför Mästarnas mästare, som faktiskt är ett tvprogram jag följer, men via svtplay.

Annars är det inte mycket på schemat idag, träning ikväll som vanligt, hoppas på lätt fys men det är nog önsketänkande..
Igår så hörde underbara Soffipropp av sig, och jag började drömma mig bort till Argentina, det kommer bli så underbart! Kan inte tiden gå lite fortare?

S

Dagens sista

B-lags match borta i landvetter, resultat 6-3 och en ganska rolig match! Dom spelar väldigt speciellt och domarna var inte helt konsekventa, men det gick ju bra ändå! Jag fick faktiskt spela center idag, vilket var ett tag sen men det är roligt. Så blev faktiskt två mål och ett ass från min klubba idag, synd att dom poängen inte räknas bara..

Så nu ska jag duscha, om ni inte har något för er i natt kan ni ju alltd kolla på super bowl! Börjar kl 00.00, är faktiskt roligt och dom brukar ha bra artister i pausen!
Sov gott
S

Jag och Robyn spelar amerikansk fotboll, det var tider!

Tänk om

Det finns en film som heter Sliding Doors  som handlar om hur anorlunda saker kan bli på bara ett val, eller i filmen handlar det om att hinna med tunnelbanan eller inte. Detta fenomem är något jag brukar tänka på ganska ofta, tänk om jag hade gjort så där den gången, hur hade allt varit då? Om man någon gång kunde få pröva att agera på två sätt i en situation och sen välja det som belv bäst. Skulle vara ganska intressant faktiskt.

Men nu har jag inte tid att spekulera mer om beslut, för nu måste jag handla för annars blir resultatet att jag inte hinner äta innan matchen vilket inte vore bra!
S
 
Jag brukar ofta hinna med tunnelbanan (elller nu för tiden spårvagnen) så undra hur dagen skulle bli om jag missade den..

Söndagsbrunch

Måste det nog heta när jag äter mina pannkakor kl 11 en söndag, goda var dom i alla fall och idag var det amerikanska. Idag är det inte mycket som står på schemat, var lite inne på att gå en promenad men vädret är så tråkigt så blir nog bara till affären. Ikväll blir det ju match också! Men innan dess blir det plugg och städ, borde se till att få en hel del gjort innan onsdag..

snöänglar vill jag göra!
S

Som jag skrev förut

Skulle jag visa min förvandling från lockigt hår till rakt hår som jag vaknade med imorse. Jag ska nog tillägga att jag föredrar mitt lockiga hår, är nöjd med det!

























 S


Skönt med vinst!

Resultatet blev tillslut 6-2 till vår favör så känns inte att det finns så mycket att disskutera om det. Period siffrorna blev 4-1, 1-1 och 1-0 så första var väl bäst, i alla fall var det den som var roligast att spela. Period två blev lite sönderblåst av utvisningar så mycket tid på bänken och tredje vet jag inte vart den försvann. Tur då att man ser till att man får spela b-lags match imorn! En annan rolig sak var att vi nog hade publikrekord idag, alltid roligt att spela då.

Nu blir det nog till att duscha och laga middag (frågan är bara vad..) och sedan en lugn kväll hemma tror jag, kan ju alltid kolla på melodifestivalen.
S

Lördagen, dagen efter fredagen

Har ätit frukost och börjat laddningen för dagens match! Ska bli riktigt kul, det är nämligen Lindome som står för motstånden och den här gången är det dags för revange. Det pratas också om att vi kommer ha samma domare som sist, kan det bli bättre?

Sittning igår, mycket trevligt med många bra utklädnader, vissa länder var mer populära än andra. Själv fotade jag iget från sittningen (hade ingen stans att förvara kameran så lät den ligga i väskan) men har några från förfixet hemma hos N med A & D.





Och såg här ser jag ut idag, ska visa hur det gick till senare!


Dags för disken..
S

Sittning!

Är det enda som står kvar på schemat den här fredagen! Hittills har dagen mest bestått av prat om gruvor, att växthuseffekten inte finns osv, var lagom intressant. Så antar att det blir betydligt roligare ikväll, temat är förövrigt länder och jag vet hur jag ska se ut, frågan är bara hur det blir..
Sist var jag ju en snöfling och hade mina kompanjoner men så blir det inte ikväll, men man kanske hittar någon där som hör hemma på samma ställe, kan berätta imorn hur det gick!

S


Forum

Brukar inte läsa forum men av en ren slump kollade jag lite nu, folk brukar våga uttrycka sig mer när dom kan vara anonyma. Men eftersom vi spelar i div 2 brukar det inte stå så mycket om oss, men hittade faktiskt ett där det var lite tippning om hur serien skulle sluta! Två personer tippade oss som 6.a och en gav oss den hedrande 5.e platsen! Stämmde inte riktigt, och om man tittade på resten av tabellen så verkade dom inte ha så mycket koll.

Blev en del innebandy idag, men kanske bra med lite omväxling. Matchen mot IBF slutade 4-4 och vi vann på straffar, dock hade inte dom sitt ordinarie lag vilket jag tyckte var tråkigt.
Nu är jag trött, tränade trots allt en timme längre idag och sen tog det en stund att laga middag..

S

En riktig innebandyspelare

Borde kunna linda om sin innebandyklubba, har precis gjort det och det är tveksamt om jag får godkänt.. Kvällens träning får avgöra, då vi tydligen ska spela träningsmatch mot IBF en rolig överaskning, hoppas att det går bättre än vad det har gjort tidigare i veckan.
Borde äta nu innan jag ska gå, men är jättemätt sen jag åt en gratis muffin i skolan, ibland har dom dagar då det kommer olika företag etc som har små montrar som har massa gratis saker som folk kan ta, känns som om det går ut på det i alla fall. Tror att det var juristerna som det gällde, brukar inte röra oss SMILARE så ofta i alla fall!

Nä dags att gå, ut och pulsa i snön!


S

Fattig

SJ har nu fått alla mina pengar, 1090:- kostar det för mig att åka hem en helg, dock har jag kostat på mig en extra natt hemma! Det betyder att jag ska ta tåget som går 06.00 på morgonen för att hinna till skolan, men om jag känner sj rätt kommer det säkert inte hjälpa utan jag blir nog sen ändå..

Nä, nu ska jag nog försöka fixa till mig lite, ska ju faktiskt träffa folk ikväll!
S

Tvättstugelappar

Har jag inte varit med om så ofta, men på senare tid har vi fått något som skulle kunna likna det i vår tvättstuga, som dessutom tänker på miljön! Jag tycker dom är ganska roliga att läsa, men tror inte dom påverkar dom andra i huset särskilt mycket, så förstår inte riktigt hur man orkar.




Jag har i alla fall tvättat klart nu och ska plugga lite till! Men först ska jag jaga biljetter på sj..
S

Vad gör jag här?

Jag ska ju vara duktig idag, städa, plugga ev lägenhetsvisning (vore bra om dom ringde och sa om dom kommer..) så jag har ju inte tid att sitta framför datorn och göra meningslösa saker. Snöar fortfarande, undrar om det kommer ha slutat innan jag ska åka tll S ikväll, spårvagnarna har nämligen lite problem i det här vädret läs vi fick gå till träningen igår.

S

En ensam tisdagskväll

När man känner sig lite nere och träningen inte gick som man hade tänkt sig, jo då som tur är har ens snälla pojkvän gjort en egen liten spellista på spotify som gör att man på en gång får ett litet leende på läpparna!
Här är ett lite smakprov:
Sea of love- Cat Power
How sweet it is (to be loved by you)- Marvin Gaye
You're the best thing- The style council
The real thing- Gwen Stefani 
Let's stay together- Al Green



Sov gott!
S

En vit dimma

Ser det ut utanför mitt fönster, snöar massor av små flingor och det ska tydligen hålla på imorogn också. Inte skönt att vara ute så längtar inte efter att gå till träningen, tur ändå att man får vara innomhus.
Idag var det heldag i skolan, först var det som sagt vind och sedan efter lunch var det grus på schemat, spännande va?
Som vanligt när det är lunch tid på handels finns det ingen stans att sitta och microkön tar ca 20 minuter att stå i. Så i och med detta fick vi dela borde med några okända (ekonomer antagligen) var av två tjejer som ängnade hela lunchen åt att prata om sina naglar! Hur värt det är att lägga 200:- i månaden på naglarna, hur fult det var att dom var breda upptill, att man kan äta vitaminer som gör dom längre, hur långa dom hade varit när hon var utomlands osv, i ca 20minuter! Sen orkade vi inte höra mer utan gick därifrån, ett smart drag tror jag.

Nu ska jag läsa lite mer om grus!
S
 
"Nästa gång ska göra mina röda"

illamående

Middagen var jättegod och restaurangen var mysig, men att sedan direkt efteråt åka och träna var inte mitt smartaste drag. Började träningen som vanligt med fys och sen spårade allt för min del, men det är bara glömma och ta nya tag. Såg dessutom att jag hade fått en ass ifrån matchen i lördags, så ligger på 23.e plats i poängligan!
Har även haft ett långt samtal med U, alltid lika kul att höra om dina upptåg blandat med lite allvarligare snack, varför dröjer det så långt emellan varje gång vi hörs?

S


Oiski Poiski

Känner ni igen begreppet? Är från ett barnprogram sen man var liten, dock var jag helt säker på att det som sas var Oiski boiski, men där hade jag tydligen fel och förlorade därför ett vad. Men är inte allt för ledsen ändå! Har varit duktig och pluggat, ringt samtal och faktiskt slängt i en maskin med tvätt och strax är det dags för middag.
Försökte vara lite piffig idag och inte ha mina standard frisyrer (utsläppt eller hästsvans) och detta blev resultatet:




Over and out!
S

Sol vind och vatten

Är det som pratas om på föreläsningarna just nu, och idag handlade det som solenergi. Är ganska intressant bara det är föreläsaren envisas med att ha med ca en miljard siffror till varje powerpoint bild som är: "bra att kunna". Dagens plus var endå kladdkakan, finns nu mera en tradition om att kommer man sent efter en rast så en hel rad måste ställa sig upp så måste man baka kladdkaka (har hänt en gång innan) så idag var det dags igen, mycket god dessutom!
Men nu kan jag inte sitta här mer, har som sagt förut tonvis med litteratur att läsa. Och ikväll blir det restaurang besök med M-O innan tränngen.

S

RSS 2.0