Skulle vara igång nu

Men så klart är mitt tåg inställt. Har lyckats boka om biljetten så jag fortfarande får åka idag men kommer komma fram 2 tim senare, jag som verkligen ville komma hem. Har lyckats få en förkylning att bryta ut också, härligt.
Matchen i söndags behöver vi inte prata om, vill man se hur de gick får man kolla det själv. För min egen del så vill jag för mycket, så nu ska jag lämna det här och se till att ladda hemma.
Däremot spelade vi b-lagsmatch igår, vilket alltid är roligt! Denna gång vann vi med 15-5 och jag lyckades få till 2 ass. Och i skolan jobbade vi på bra och är näst intill klara med arbetet! En bra måndag!
Nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka bli frisk.

S


Gameday!

Som jag har väntat hela vecka på att äntligen få spela match! Men åh! Jag har ju glömt att köpa en ny linda, suck, suck, suck! får kollaom klubbhuset har öppet idag och så pass länge att jag hinner ta det innan jag åker till mailn för mat innan matchen. Seriefinal idag mot ale och jag är laddad! För att inte överladda så har jag bokat in hela förmiddagen åt att städa mitt hem och tvätta, är ju så där måttligt roligt.. Gårdagen var bra, såg på matchen med Suss, pixbo vann och sofie sköter sig utmärkt som back, tom en ass igår! Sedan blev det lite funderande på hur kvällen skulle spenderas men blev till slut med vänner och vänner och massa godis, mycket bra.

Dags att återgå till städningen!

S


Det slutar aldrig att snö här, lite sol hade gjort vintervädret ännu bättre!

snö snö snö

Massa snö på väg, men jag har inget emot det så det är bara mysigt! Dock är det ju en isbana under all snö, jag har ramlat två gånger redan! Gårdagen var en riktigt härlig start på helgen, en lång lunch med A där det var mkt catching up! Men alltid skönt att få prata av sig och få lyssna på det senaste som har hänt (grattis!) Sedan var det torpa som gällde, en ganska bra och jämn match. Men det man mest sitter och tänker på är hur hade vi, IBK, klarat oss där? Förhoppningsvis får vi se det nästa säsong..
Sen var vi ett gäng som tog en taxi till valand för lite gratis mat och dryck. Mycket trevligt och avslappnat och så klar mycket skratt! Men jag tog en tidig kväll och gjorde sällskap med Amanda som skulle jobba idag så sov redan kl 1.
Idag ska jag umgås med Suss, vi ska kolla på Sofie när hon spelar, så en tripp ut till mönlycke blir det. Sedan en lugn kväll eftersom det är match imorgon!

S


Mys kväll och äntligen fredag

Igår lyckades vi göra helgen lite längre genom att ha myskväll hemma hos Stina och Carro, det var jag Suss och Amanda som var på besök! Vi gjorde snabbpizza och till efterrätt var det glögg och pepparkakor och massa snack om diverse.
Nu ska jag ta mig till skolan för en föreläsning och sedan så blir det lunch med Amanda! Efter det kanske jag ska ta och kolla lite på hemtentafrågorna som har kommit upp.. Men ikväll ska jag kolla innebandy, gng derby och sedan kanske det blir en sväng på stan med innebandylaget, vi får se.



S

16.e

Torsdag och snart har hela veckan gått! igår hade vi skola och fick ytterligare en jobbig överaskning, att vi på två dagar skulle läsa ut en bok, nu var den inte så lång så det borde gå. Men vad hände med framförhållning? Dock så fick jag ett mail där det stod att vårat seminarium imorgon var inställt så får se hur det blir nu..
Efter lektion och grupparbete (som börjar bli bra!) så var det fika med P där vi hade många intressanta diskussioner, så tiden bara försvann och det var dags att ta sig till träningen. Vi spelade en träningsmatch mot gbg.s stadslag födda 95, vilken vi vann, alltid lika kul. Fick dessuttom lite positiv feedback vilket är väldigt ovanligt! Så nu ser jag fram emot matchen på söndag, hoppas att man får spela!
Ska iväg till skolan nu och sen står träning på schemat och senblir det mys med några från laget! Dock missar jag julsittningen, men men, man kan inte hinna med allt. Pratade med MP igår och vi kanske ska ta på oss en ny roll nästa år, vore en rolig utmaning!

Och idag så fyller Robyn 20år! Grattis Grattis Grattis!


S

bomull

har min hjärna kännts som om den har varit stoppad med idag! Har tagit tag med grupparbetet, ordentligt dessutom, så har kommit väldigt långt vilket är skönt. Men det är väldigt mycket nytt och ibland känns det som man borde kunna mer för att gå igeonm en kommuns ÖP.
Snart blir det träning, men inte innebandy utan core! Hoppas på ett riktigt bra pass, så man får sån där härlig träningsverk i hela magen.
Annars händer inte så mycket här, hoppas att det inte kommer regna på torsdag som vädret säger nu, för då kommer hela gbg bara vara slask..

S


Från i lördags, har ju tagits bättre bilder i historien..

en vecka och två dagar

tills det är jul på riktigt! Då går tåget hem till sthlm och väskan är packad med julklapparna, och det ska bli så skönt! Helgen i sthlmhar som vanligt lett till för lite sömn.. Kom ju hem i fredagskväll och mötte mamma på bromma. Sedan blev det middag på den lokala restaurangen grönda dalen för att fira att H hade fyllt år och fått nytt jobb! Men eftersom han hade fyllt år så missade vi champagnen hemma och åkte istället hem till en av hans komisar där det var flera andra, och ja, vi var hemma kl 4.
Men ingen skön sovmorgon eftersom han skulle jobba dagen efter, och jag går ju såklart upp samtidigt. Åkte då in till stan med mami och m-o för lite julklappshandlande, men hade hoppats på bättre utdelning.. Efter det begav jag mig hem til solna för att titta på innebandy finalen och fixa mig. Sverige förlorade för andra gången i rad, mot finland och jag tror att det hela började när vi "lät" finland ta rikky, för han var grym i finalen. Men men! Fixade mig och tog mig in till stan för att gå på Robyn och hennes mammas 60års fest ( 20 + 40) vilket var supertrevligt! Men med så lite sömn i kroppen blev det en ganska tidig kväll så var hemma strax efter 1.
På söndagen gick jag faktiskt inte upp med H uten sov lte längre och passade på att äta frukost med hans familj och sedan få sällskap in till stan, ärenden på biblioteket! Hittade båda mina kursböcker så är nöjd! Efter det blev det solna igen för det årliga pepparkaksbaket! Blev dock väldigt få kakor så tror att det var för många som åt deg.. Men det bästa med baket var att min underbara Sofia var där, kan inte bli bättre då!
Vildingen max röjde runt som vanligt så när han fick åka hem så gick vi i princip och la oss..

Så, denna vecka då!
Mån: Plugga, gis står på schemat! Och träning ikväll.
Tis: grupparbete, fika med amanda? och träna med en annan amanda.
Ons: Skola, lunch/fika med p, träning.
Tor: skola, träning och ja inget annat tror jag..
Fre: skola, och kanske mysig middag, ska lägga fram förslaget idag..
Lör: Kolla på sofies match.
Sön: Egen match, sista innan jul!

och sen ska jag hinna tvätta någon dag också..

S


Det lackar mot jul

börjar få lite julstämmning nu, massa snö här i göteborg och igår var det lussebak hemma hos jessika! Och på söndag så blir det pepparkakor, mums! Tentan är som sagt avklarad, men fick en överraskning igår genom att de berättade att vi skulle ha en hemtenta nu.. Suck.
Efter det mysiga baket så var det dags för lite roligheter med laget, bowling. Men var inte alls iform och spelade först bra när det inte gällde längre. Idag gäller det att ta ny tag, verkar som det blir mördarfys.. Och imorgon bär det av till sthlm!
Nä, nu måste jag gå och hämta en födelsedagspresent/julklapp!

S

På väg hem från skolan..


Lussebullar!



Och jessikas söta hund Valle!

så länge sen

Jag bloggade! var ju innan jag åkte hem i helgen, men har som sagt haft mycket att göra de senaste dagarna.. I torsadags kväll lämnade jag i alla fall gbg efter en riktigt rolig träning! Kom fram till sthlm sent men H mötte mig så det var okej.
I fredags var det till att gå upp tidigt, plugg på stadsbiblioteket om gällde! Fick dock en trevlig paus för lunch med Robyn och hennes mamma. Sedan fortsatte pluggandet men nu med sällskap. Efter det blev det middag hemmahos mami och en lugn hemma kväll.
Upp i tid i lördags också för lite fixande, sedan mötte jag upp födelsedagsbarnet ULLIS för lite quality time, mycket trevligt. Efter det bar det av till älvsjö för att fixa sig inför kvällen. Då min bror hade sin 30års fest! en mycket trevlig kväll som tyvärr fick avslutas tidigt eftersom en tidig morgon väntade.
Söndag, uppe med tuppen för resa ner till sthlm kl 8! Sov hela vägen och sedan blev det b-lags match. Kanske inte spelade så lysande men vi vann och jag gjorde 1 mål och 1 ass.
Måndag, stora pluggdagen, åkte till noras gamla hem vilket var supermysigt! Och hennes söta mor fixade massa gott till oss, mycket uppskattat! Efter det var det en ytterligare träningsmatch, denna gång mot älvstrande. För min egen del var det en riktigt rolig match, och det gick ganska bra tycker jag också!
Sen idag, dagen med stort T, tentan. Vill inte säga för mycket men hoppas att den gick bra. Efter det blev det julklappshandlande med Sofie och Sarali och Nora, mycket bra! Och sedan middag med Suss, Malin och Marcy innan vi spontant åkte iväg och kollade på en innabandy match. Nu orkar jag inte skriva ett ord till!

S


Doris och jag i lördags!


Den har potential

Imorse var klockan ställd på 07.15, och när den ringde hade jag inte alls lust att gå upp. Men tog tag i mig själv och klev upp, satte som vanligt på tv.n för att se nyheterna. Då insåg jag att det var julkalendern! Vilket gjorde min morgon helt klart. Eftersom det bara var första avsnittet så är det svårt att säga om den kommer vara bra eller inte, men det kan helt klart bli något.

Idag skulle jag göra min efterhängsna GIS uppgift, var i skolan tidigt, så fick vänta lite först innan jag satta mig för att börja. Dock hann jag inte långt innan jag var fast, helt fast, gick inet att göra något mer över huvudtaget. Men läraren var sen, en halvtimme sen, sen när han väl kom så var jag sist i kön för att få hjälp. Så mellan 10-12 kunde jag i princip inte göra något, för att sedan göra klart uppgiften på 2 timmar när jag väl viste hur. Så sen var jag inte alls glad, men framförallt hungrig! Så åkte hem och här är jag nu, och har inte gjort mycket. Men har en plan i alla fall. Har ju ingen träning idag heller..

Så här fin blev min karta i alla fall..
Nä nu ska jag lyssna färdigt på sofia, hon är på radion!
S

RSS 2.0